- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Haydi anne aday anneleri ..bat tarihlerimiz gelsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-gelecekelbetgelecek ~04 haziran
2~1-gelecekelbetgelecek ~04 haziran
İlk hamilelik olunca heyacan ve bekleyiş 2 katına çıkıyor inanki ..Selam kızlar 27 mayıs galiba hiç belirtim yok normalde adet öncesi sivilce olur tek tük göğüslerim şişer ve çok tatlı yerim hiç olmadı ama Allah büyük ya o Zaman'ını bizlerden iyi biliyo Can'larım boş yere üzmeyelim nasipse olur ama ilk hamilelik sevincimi burayla paylaşıcam
Hayır tohumunu neden içiyorsun ?Bat 25 mayis yumurtlamadan bu gune bitmek bilmeyen yumurtaliktaki agri kizt olmadigina eminim. Biyere degdiginde oturup kalkar ve oksururken oluyo.
Hayit tohumu iciyor ve hala regl sancilarim baslamadi cok saskinim ve cok usuyorum..
Sanirim bu ayda hayit tohumu belirtileri yasiyacagim ve umutlanacagim :)
En erken sensin aramızda hadi bakalım belirtilerin olursa paylaşşşSelam kızlar 27 mayıs galiba hiç belirtim yok normalde adet öncesi sivilce olur tek tük göğüslerim şişer ve çok tatlı yerim hiç olmadı ama Allah büyük ya o Zaman'ını bizlerden iyi biliyo Can'larım boş yere üzmeyelim nasipse olur ama ilk hamilelik sevincimi burayla paylaşıcam
Seninle bat tarihimiz aynıymis cnm :)Bende varım bat 1 haziran ama günler geçmek bilmiyor yaa..
Hadi yaa :)) varmı sende belirtiler :)BAt 1 haziran
Hayıt tohumu adet sancisini giderir zaten cnm bende eskiden içiyordumBat 25 mayis yumurtlamadan bu gune bitmek bilmeyen yumurtaliktaki agri kizt olmadigina eminim. Biyere degdiginde oturup kalkar ve oksururken oluyo.
Hayit tohumu iciyor ve hala regl sancilarim baslamadi cok saskinim ve cok usuyorum..
Sanirim bu ayda hayit tohumu belirtileri yasiyacagim ve umutlanacagim :)
Belirtilerden tek kasik agrisi var ara ara ağrıyor eğilince benim ağrıyor catlatma ignesinden heraldr diyorum cnm hamileligin yormuyorum nedense hiç ümidim yokHadi yaa :)) varmı sende belirtiler :)
Önemli olan ümit btnem ümidini kesme çünkü kesipte hamile olduğunu öğrenirsen bi süre kabullenemiyosun hamileliğini yaşadım biliyorum. Ne olursa olsun ümidini kaybetmeBelirtilerden tek kasik agrisi var ara ara ağrıyor eğilince benim ağrıyor catlatma ignesinden heraldr diyorum cnm hamileligin yormuyorum nedense hiç ümidim yok
Aslında çok uzun süreç uğraşmadik 3 senelik evliyiz kendi yontemlerimizle korunduk hap falan hiç kullanmadım korktum bebek düşüneli daha 5 6 ay falan oluyo ama simdiden yoruldum Allah sabır versin güç versin hepimize inşallah neler var sukrediyorum ama o tek çizgiyi görünce benim hiç çocuğum olmicak galiba diyorum yaştan da korkuyorum 25 yaşındayım Geç anne olmak hiç istemiyorumÖnemli olan ümit btnem ümidini kesme çünkü kesipte hamile olduğunu öğrenirsen bi süre kabullenemiyosun hamileliğini yaşadım biliyorum. Ne olursa olsun ümidini kaybetme
Btnem yaşın genç daha sıkma canını pes etmek yok aslaa gittiği yere kadar :)Aslında çok uzun süreç uğraşmadik 3 senelik evliyiz kendi yontemlerimizle korunduk hap falan hiç kullanmadım korktum bebek düşüneli daha 5 6 ay falan oluyo ama simdiden yoruldum Allah sabır versin güç versin hepimize inşallah neler var sukrediyorum ama o tek çizgiyi görünce benim hiç çocuğum olmicak galiba diyorum yaştan da korkuyorum 25 yaşındayım Geç anne olmak hiç istemiyorum
Aynen cnm mecbur gittiği yere kadar :)Btnem yaşın genç daha sıkma canını pes etmek yok aslaa gittiği yere kadar :)