- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
Selam canlar. Bat 11 Haziran. İnşallah bu ay güzel haberleri alırız. Günleri değerlendirdik eşimle. Bakalım beklemedeyiz. Geçen ay tutturamadık ama bu ay iyi çalıştık dersimize.. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Ayrıca herkesten bir ricam olacak. Adet gecikmeden önce kan testi yaptırmayın... Kimyasal yaşanıyor ve hüzne boğuluyor insanlar... Mens geciksin.. Öyle yapalım testlerimizi.. Hüsranlara uğramayalım... Sevgiler herkese..
Amiin inş canım yaa..inşallah büyür çatlar olur kuzu ALLAH büyük :)
Cok haklisin canim ama sabirsizliktan dolayi dayanamayip yapiyoruz, ya goze alacagiz bunu yahut yapmayacagizSelam canlar. Bat 11 Haziran. İnşallah bu ay güzel haberleri alırız. Günleri değerlendirdik eşimle. Bakalım beklemedeyiz. Geçen ay tutturamadık ama bu ay iyi çalıştık dersimize.. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Ayrıca herkesten bir ricam olacak. Adet gecikmeden önce kan testi yaptırmayın... Kimyasal yaşanıyor ve hüzne boğuluyor insanlar... Mens geciksin.. Öyle yapalım testlerimizi.. Hüsranlara uğramayalım... Sevgiler herkese..
Sen neden umitsizlige dusuyorsun ki canim, biraz bekle bakalim, hamilelik belirtisi ile adet belirtisi neredeyse ayni oluyor, insallah sen guzel plan haberi alirsin ama olmazsa diye de hirpalama kendiniBenim 5 gün kaldı kızlar ama belim ve kasıklarkm ağrıyor. Ağla ağla bir hal oldum ben umudumu yitirdim artık adet olucam galiba
Esin acele etme ağlamak için daha 5 günün varmış belki olmazsın benim göslerimde aşırı hassasiyet oluştu 2 gün sonra geçti. Ağrıların geçe bilir. Hem olsan bile daha bir çok çocuk sahibi olma yöntemi var. Bu daha bismillah bizim için.Benim 5 gün kaldı kızlar ama belim ve kasıklarkm ağrıyor. Ağla ağla bir hal oldum ben umudumu yitirdim artık adet olucam galiba
Bide çevremdeki arkadaşlarım hep hamile iyice psikolojim bozuldu ya. Bilmiyorum ya çok zorSen neden umitsizlige dusuyorsun ki canim, biraz bekle bakalim, hamilelik belirtisi ile adet belirtisi neredeyse ayni oluyor, insallah sen guzel plan haberi alirsin ama olmazsa diye de hirpalama kendini
Bekliyorum biraz zor geçiyor ama. Şimdi geçti ama hani böyle adet oldum sanarsın tuvalete gidersin bişey Yok akıntı sadece. Aynı öyle oldu sabah.Esin acele etme ağlamak için daha 5 günün varmış belki olmazsın benim göslerimde aşırı hassasiyet oluştu 2 gün sonra geçti. Ağrıların geçe bilir. Hem olsan bile daha bir çok çocuk sahibi olma yöntemi var. Bu daha bismillah bizim için.
Insallah o güzel haberi sen de duyarsin, beklemek cok zor ama ya hamileysen boyle yapman dogru olmazBide çevremdeki arkadaşlarım hep hamile iyice psikolojim bozuldu ya. Bilmiyorum ya çok zor
inşallh sende canım burda kim varsa hepsine.. başım çok dönüyordu bugün tansiyonumu ölçtürdüm 8.6 oruçluyum ama düşük tansiyon hamilelikteymisir yoksa oruçtan mıInsallah o güzel haberi sen de duyarsin, beklemek cok zor ama ya hamileysen boyle yapman dogru olmaz
Rabbim kısmet ederse olur neler duymadık ki üzülmeyin ve strese girmeyin inşallah olacakkHem pko hem eşimde verikosel var Allah isterse olur ben ümidimi kaybetmiycem hiç inş isteyen herkese nasip etsin anneliği Allahım
Oructan olmasi da muhtemel ama hamilelik belirtilerinde de var, amin inşallah isteyen herkese nasip olsunİ
inşallh sende canım burda kim varsa hepsine.. başım çok dönüyordu bugün tansiyonumu ölçtürdüm 8.6 oruçluyum ama düşük tansiyon hamilelikteymisir yoksa oruçtan mı
Benim bat yarın bu gün yaptim test negatif yarın gecerse yeniden yapcam. Heralde en erken benim bakalim müjde verebilecekmiyim kızlar. Cook heycanliyim
İki gün daha bekle canm ben bekliyorum her ay aynı zamanlarda olmuyorum bende ya iki gün erken ya iki gün gec o yüzden beklemedeyim senin için de Rabbim kalbine göre versin inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsinBenimde beklenen adet tarihim 1 haziran yani bugün. Merakıma yenik düşüp test yaptım ama tek çizgi. Bende pkoluydum iki ayda bazen üç ayda bir adet oluyordum dört aydır ilaç tedavisi oluyorum tabi bebek de denedik bu süreçte ama olmadı. Geçen ay doktorum kist kalmamış yumurtalar çok güzel çalışıyor hamile kalmaman için hiç bi sebep yok hatta şimdiye kadar kalman gerekiyodu dedi. Bu zamana kadar Adet olmak için ilaç kullanıyordum(gebeliğe engel olmayanlarından) öyle günümü biliyordum ama bu ay o ilaçlardan vermedi o yüzden ne yapıcağımı bilemedim yine ilaçsız adet olamazsam diye korkuyorum iki üç ay acaba bebek varmı adet mi olucam diye beklemek çok kötü çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?