bilmiyorum valla 4 ve 5 gün önce kan sonucu çıkabiliyor diyenler var bakalım 3 haziran gelsin bekliyorum ama umudum yokCanim erken degil mi yine de, kanda cikmamis olabilir gec dollenme varsa
Adet gunu gectokten sonra kanda pozitif cikan ama oncesinde negatif cikan da var ama.. hele bir gün gecsin, ondan sonra tekrarla inşallah idrarda da cikar sanirim o zamanbilmiyorum valla 4 ve 5 gün önce kan sonucu çıkabiliyor diyenler var bakalım 3 haziran gelsin bekliyorum ama umudum yok
inşallah büyür çatlar olur kuzu ALLAH büyük :)Merhaba kizlar benim adetim son 2 aydir (dusuk sonrasi) 30 gunde olmaya basladibugun adetimin 13.gunu ve bat 18 haziran.bugun usg ile olctuker sadece 1 tane 12.6 mm folikul var yine de denemeye deger RAbbim umudumuzu yitirtmesin! Bu pazar tekrar olcturucem bakalim buyuup catlamya hazir olacak mi yada sonup atilacak mi heyecanla takibe devam
Evet yanlis yazmisim haziran olacakti o6 mayıs mı yanlış yazdın galiba :)
Gebelik belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni oluyor canim, bakarsin adet beklerken bebek geliverir inşallah :)Benim regl belirtilerim başladı :/
Ne kadar güzel söyledin:) umarım dediğin gibi olur, bugün iğnenin 9.günü evde test vardı nasıl olsa adet olacam diye yaptım, silik çıktı..çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor hala:/Gebelik belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni oluyor canim, bakarsin adet beklerken bebek geliverir inşallah :)
Eşimde test almış benim bugün benimde 8. Gün iğnenin bata 6 gün var yapsam mı bilmiyorum bekliyimmi yap yap diye ısrar ediyorNe kadar güzel söyledin:) umarım dediğin gibi olur, bugün iğnenin 9.günü evde test vardı nasıl olsa adet olacam diye yaptım, silik çıktı..çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor hala:/
Canım benim senin gibiydim bende yeni yeni atlatıyorum öyle deme dua niyetine geçmesin Allah zengin herşeyi birden vermeye gücü yeter elbette sabır zor beklemek zor ama olmayacak diye birşey yok daha bugün duyduğum birşey beni derinden yaraladı , arkadaşımın yengesi 3.çocuğuna hamile kalıyor çocuğunun 1i 4biri 2 yaşında henüz hamileliğinde ne ötürü birşey oluyor ve beyne ödem atıyor kimseyi tanımlamaya konuşmamaya başlıyor bugün vefat etti.. bebeği de öldü kendi de ve iki çocuğu yetim kaldı eşine de çok zor Allah sabır versin.. velhasıl rabbim hepimize hayırlı Salih ahlaklı imanlı güzel günler geçirebileceğini zor evlatlar versin.bilmiyoruz . sabredemiyoruz bizi Affetsin inşallah.. tez zamanda hepimiz anne olalımKızlar iftara gidiyorum şimdi ilk okuldan arkadaşımı gördüm hamile nefes nefese kalmıss karnı burnunda annem ben sana kıyamam işi bırakırsın diyor ah dıyorum anne ben razıyım cekmeye tamam allah cektirmesin de iki gözüm iki çeşme aglıyrm yine allahım yardım et
Eşimde test almış benim bugün benimde 8. Gün iğnenin bata 6 gün var yapsam mı bilmiyorum bekliyimmi yap yap diye ısrar ediyor
Bence bat gunu kirmizilari gorene dek ne kendimizi cok kaptiralim ne de umut etmekten vazgecelim.. kimbilir belki de bebislerin haberini alacagiz :)Ne kadar güzel söyledin:) umarım dediğin gibi olur, bugün iğnenin 9.günü evde test vardı nasıl olsa adet olacam diye yaptım, silik çıktı..çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor hala:/
Hiç sorma yemin ediyorum içim içimi yiyor :) kalmış 5 gün yapmıycam bekliycem zaten kullanma kılavuzunu okudum çatlatma iğnesindesin bahşediyor pozitif çıkartır diyor o yüzden bekliycem ama sabredelim. Belirtin varmı ? 10000 kere söylüyorum ama vajinamda ağrı var adetin 3. Günü falan ağrırdı hiç böyle olmazdı birde annem dün gece rüyasında görmüş beni hamileymişim kızım olacakmışInşallah guzel haberler aliriz :) eger test sonucu negatif ciktiginda moral bozmayacaksak yapalim derim kizlar :)) benim 9 gun var, idrarda cikmayacagini bile bile yapıyorum mesela:)) esas sonucu bat gunu aliriz muhtemelen ama gel de dayan :)
Inşallah ruya dogru cikar canim :)) benim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor ara ara onun disinda hivbir sey yok.. bazilari belirti bile yaşamıyor gerci, bat gununden sonra ilk belirtileri yasiyorlarmis.. 5 gun simdi dile kolay da nasil uzun geliyor insana, zaman sanki gecmiyor gibiHiç sorma yemin ediyorum içim içimi yiyor :) kalmış 5 gün yapmıycam bekliycem zaten kullanma kılavuzunu okudum çatlatma iğnesindesin bahşediyor pozitif çıkartır diyor o yüzden bekliycem ama sabredelim. Belirtin varmı ? 10000 kere söylüyorum ama vajinamda ağrı var adetin 3. Günü falan ağrırdı hiç böyle olmazdı birde annem dün gece rüyasında görmüş beni hamileymişim kızım olacakmış
Bir gün daha bekle istersen yapmak için arkadaşımEşimde test almış benim bugün benimde 8. Gün iğnenin bata 6 gün var yapsam mı bilmiyorum bekliyimmi yap yap diye ısrar ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?