- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 36
Eve bi gideyim yapacağım sanırımBugün bat gününde test yapabilirsin hamileysen belli olur bugün, hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzer
İnşallah pozitif çıkarEve bi gideyim yapacağım sanırım
Akıntım arttı ve beyazdan şeffaf dönüşmeye başladı zaten, ateşim de ölçüyorum baştan beri ama ateş yumurta geldikten sonraki artıyor yani kötü yani o ama ben zaten ovulasyon hangi gün onu hesaplamak için ölçüyor çünkü döngüm çok düzensiz bazen 30 gün bazen 35 gün 40 günü bulduğu bile oluyor bazen, en azından ovulasyon gününü bilirsem test yapacağım günü de bilirimyumurtlamada zaten vucut ısısı artar akıntı fazla gelir vede yumurta beyazı gibi süzülür o yüzden bu günlerde hergün ilişki önerilir
Bizede haber ver olur mu canım merak ettim şimdiEve bi gideyim yapacağım sanırım
aynen aynen o şekilde bilirsin yada belli değilse iki günde ber ilişki olacak zaten yumurta çatladıktan sonra 36 saat boyunca canlı kalıyor spermde 72 saat yaşıyor ama kaliteli sperm yaşaması lazım ki yumurta çatladığında girsin içine rabbim hayırlıısnı versinAkıntım arttı ve beyazdan şeffaf dönüşmeye başladı zaten, ateşim de ölçüyorum baştan beri ama ateş yumurta geldikten sonraki artıyor yani kötü yani o ama ben zaten ovulasyon hangi gün onu hesaplamak için ölçüyor çünkü döngüm çok düzensiz bazen 30 gün bazen 35 gün 40 günü bulduğu bile oluyor bazen, en azından ovulasyon gününü bilirsem test yapacağım günü de bilirim
Zaten devamlı iki günde bir ilişki olursa hamile kalma olasılığı çok yüksek tabi başka sorun yoksa, ama insan merak ediyor sabırsızlanıyor :) hakkımızda hayırlısıaynen aynen o şekilde bilirsin yada belli değilse iki günde ber ilişki olacak zaten yumurta çatladıktan sonra 36 saat boyunca canlı kalıyor spermde 72 saat yaşıyor ama kaliteli sperm yaşaması lazım ki yumurta çatladığında girsin içine rabbim hayırlıısnı versin
Cnm daha çok yenisin sen bixim düştüğümüz hataya düşme oluruma bırakBittercikilat malesef negatif canım
Olursun inşallah üzülmeMrb kızlar ben adet oldum bu ay gitti. Üzüldüm artık hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olsun istiyorum anne olmak istiyorum..
Sağol arkadsim insllah hepimiz bu duyguyu tadariz insllahOlursun inşallah üzülme
İnsllahhh arkadsim insllah Allah bütün isteyenlere bize de nasip etsin inslalhKizlar ya uzulmeyon nolur, bakin bende regl olmam lazim olmadim, kicima pedi taktim regli bekliyorumakintim var, her defasinda kan saniyom.. akisina birakin, bu kadar kuruntu yapmayin yahu.. Dua edelim de regl olabiliyoruz, olamayan ve regl olmaya hemde hamile kalmaya ugrasanlar da var, aksin gitsin, aylar cuvala girmedi ya Rabbim bize de vercek insallah Anliyorum, beklemem zor ama Allah bekletiuorsa zamani gelecektir, Rabbim hepimizi selamete cikartsin, meleklerimize kavustursun..
Amin canım insallah insallah hayirlisyla bizde anne oluruz. Ben 2 düşük yaptim ve şunu öğrendim Allah neyi nezaman isterse verir ne zaman isterse alır. Rabbim bizi isyana düşmekten kurtarsin inşallah herşey gönlümüzce olur. Rabbime bırakalım en güzeli olacaktır inanıyorum. Dün gece okadar kötüydüm ki adet olunca dedim kendine gel şükür et. Allah büyük hamdolsun onaİyi geceler kızlar yazamadım iftar falan derken evet kendime kızdım daha şurda 1 bucuk iki aydır korunmuyoruz ben çok kaptırdım kendimi oluruna bırakıcam ne bileyim insan sanıyor ki korunmayı bıraktığı gibi hamile kalıcak bu akşam eve dönerken çok büyük bi kaza gördük o arabadan canlı çıktılar mı bilmiyorum dua ediceğim yerde saçma sapan kendimi sıktı bunalttım çok şükür sağlıklıyım sevdiğim yanımda tek şey çalışıp dua etmek ben çocukları çok sevdiğim için bide bu ara heryerde bebek çıkıyor karşıma doğurganlık dönemim geldi artık belli kalbim istiyor vucudum ruhum istiyor inş Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz bizimde yavrularımız olur kadir gecesini güzel değerlenditelin bol dua edelim Allah herkesin gönlüne göre versin sevgiler
Kesinlikle o ol derse olur biz unutuyoruz hayata dalıyoruz akışına bırakıcam bundan sonra hayırlısı herşeyinAmin canım insallah insallah hayirlisyla bizde anne oluruz. Ben 2 düşük yaptim ve şunu öğrendim Allah neyi nezaman isterse verir ne zaman isterse alır. Rabbim bizi isyana düşmekten kurtarsin inşallah herşey gönlümüzce olur. Rabbime bırakalım en güzeli olacaktır inanıyorum. Dün gece okadar kötüydüm ki adet olunca dedim kendine gel şükür et. Allah büyük hamdolsun ona
Canim bence gidip bir kan tahlili yaptır hamile olabilirsin ikinci cizgi çıkmışsaKizlar adetim 2 gun gecti adet gunu test yapmistim yarim saat sonra ikinci cizgi cikmisti yazmistim zaten buraya.adetim duzenlidir ne dusuneceimi bilemiyorum yardimci olurmusunuz
Canim bence gidip bir kan tahlili yaptır hamile olabilirsin ikinci cizgi çıkmışsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?