- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Ovulasyon testin varsa fikir sahibi olabilirsin :) benim tek cizgi cikiyor 3 gun kaldi ama olmadgna emin oldum böylelikleHerkese merhaba. İnsallah herkes mutlu haberlerini paylaşır burada. Benim de gunum bugün ama gelen giden yok. Cildirtici bekleyişe devam.
Ovulasyon testin varsa fikir sahibi olabilirsin :) benim tek cizgi cikiyor 3 gun kaldi ama olmadgna emin oldum böylelikle
eklermisinKızlar ilk gebeligimde 5 gün kala silik ikinci çizgi ile öğrenmiştim. Bu ay ovulasyon takibi yaptım test ile adetlerim.duzenli ovulasyon oluyor her ay ama neden bebek gelmiyor bilmiyorum. Adetime 7 gün kaldı ve negatif. Bu sabahki testim. Dün akşam yaptığım test sanırım bozuktu bı eklesem bakarmisiniz ?
Kızlar ilk gebeligimde 5 gün kala silik ikinci çizgi ile öğrenmiştim. Bu ay ovulasyon takibi yaptım test ile adetlerim.duzenli ovulasyon oluyor her ay ama neden bebek gelmiyor bilmiyorum. Adetime 7 gün kaldı ve negatif. Bu sabahki testim. Dün akşam yaptığım test sanırım bozuktu bı eklesem bakarmisiniz ?
bata 7 gün var bence hastalanmayı bekleyin olmazsa test yapın erken yapmışsınızYok negatif işte tekrar test yaptım artık bir dahaki aya
Belki en yine ama bu ay umut yok gibi kizimda evlenir evlenmek hamile kalmıştım oysakibata 7 gün var bence hastalanmayı bekleyin olmazsa test yapın erken yapmışsınız
Belki en yine ama bu ay umut yok gibi kizimda evlenir evlenmek hamile kalmıştım oysaki
bu ay yumurtlama tarihin neydi.birde şu var. döllenmeden 10 gün sonra başlar hcg salgılanmaya önce kana sonra idrara geçer. şuan çıkması pek olası değil zaten sizde..Belki en yine ama bu ay umut yok gibi kizimda evlenir evlenmek hamile kalmıştım oysaki
Merhabalar
Bayağı dır takipdeyim ama yeni üye oldum.
Benim SAT 24 Mayıs 2017 ve BAT 24 Haziran 2017
Bizim ikinci denememiz olacak, ilk denememde ilk ay Kimyasal gebelik geçirdim malesef.
Bu hafta da Doğurganlık dönemim.
İNŞALLAH BAYRAM GÜNÜ ÇİFTE BAYRAM OLUR BİZİM İÇİN
Yumurtlama tarihim 30 mayisti ama sanırım yumurtayı kacirdikbu ay yumurtlama tarihin neydi.birde şu var. döllenmeden 10 gün sonra başlar hcg salgılanmaya önce kana sonra idrara geçer. şuan çıkması pek olası değil zaten sizde..
Eger 28 29 30 31 tarihlerinin herhangi birinde iliski olduysa hamilelik.olasiligi vardir.ayrica dollenme 2 gun olsa daha 5 gundur suruyordur surec idrar tahlilinde cikmaz. 30 u yumurtlama ise adetin 14 u gibi gelir daha cok erken test yapip uzulmek icin.Yumurtlama tarihim 30 mayisti ama sanırım yumurtayı kacirdik
İnşallah cnmMerhabalar
Bizim ikinci denememiz olacak, ilk denememde ilk ay Kimyasal gebelik geçirdim malesef.
Aminmerhaba kızlar benim adetimde 19 haziran bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi verdi onu da vuruldum progestan verdi 10 gün kullan dedi bakalım inşallah tutmuştur. rabbim bu ramazanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ovulasyon 31 imiş şimdi baktım 30 unda ve 1 i sabahı ilişki oldu. Adet tarihimi bekleyeyim bakalim. Geçen ayda denedik aslında ama bu kadar onemsemedim yine yumurta takibi yaptım ama çokta üzerine dusmedim rastgele oldu ilişki. Bakalım bu ay ne olcak erken belirti olarak batma hissi olur mu ?Eger 28 29 30 31 tarihlerinin herhangi birinde iliski olduysa hamilelik.olasiligi vardir.ayrica dollenme 2 gun olsa daha 5 gundur suruyordur surec idrar tahlilinde cikmaz. 30 u yumurtlama ise adetin 14 u gibi gelir daha cok erken test yapip uzulmek icin.
Merhabalar
merhaba kızlar benim adetimde 19 haziran bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi verdi onu da vuruldum progestan verdi 10 gün kullan dedi bakalım inşallah tutmuştur. rabbim bu ramazanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?