Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Yen'i regl olmuşsun hemen çekiceklermi filmi ben adet bitiminden sonraki 5.yada 8. Günü falan çektirmiştim

çatlatma iğnesi oldun mu canım
yok cnm dün gittim tam büyümemişdi vermedi doktorum yarın sabah erkenden gel dedi gidicem eğer çatlamadısa ve büyüdüse vercek iğne

benimde bat bugün henüz gelen giden yok inş da gelmez testi hafta sonuna kadar yapmayı düşünmüyorum ben 30 günde 1 adet olurdum ancak son aylar 35 e çıktı ilaçlardan vs hafta sonuda 35 oluyor o zamanda olmazsam denicem 8 aylık evliyim çok istiyoruz inş hepmz hamiş kalırız

Benimde bat 20 haziran kızlar inşallah bu güzel günler vesilesiyle rabbim bizlere de bebiş nasip eder

merhaba kızlar aranıza katılmak istedim ben de; 1 yıl 1 aylık evliyim. son 2 aydır bebiş düşünüyoruz. Geçen ay denedik olmadı bu ay için BAT 8 haziran.Regl takibimi yapıyrum ve son 3 aydır hep 27 günde b ir oldum. Düzenli oluyorum yani. Bu sefer daha dikkat ettik olması için. Bakalım çok sabırsızım bir an önce BAT günüm gelse.

Merhaba kızlar,

Ben 23 Mayıs'ta Doğum kontrol hapını bıraktım, 27 mayıs regl oldum şimdi beklemedeyim. Haptan sonra olduğu için bat hangi gün olduğunu da tam bilmiyorum ama 28 gün dersek bat 24 haziran. Herkes güzel haberler alır inşallah

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor. Batları 6 haziran olanlar gelen giden varmı benim bugün adet günüm gelen giden yok çok şükür
benimde BAT 7 Haziran; hani bir gün oynasa diyorum 8 Haziran. Biraz adet sancısı var gibi. Ama bazı yerlerde de yazıyor adet olacakmış gibi belirtile olacağı. Bakalım ne olacak.

benimde BAT 7 Haziran; hani bir gün oynasa diyorum 8 Haziran. Biraz adet sancısı var gibi. Ama bazı yerlerde de yazıyor adet olacakmış gibi belirtile olacağı. Bakalım ne olacak.
Benimde oluyor Ama kısa ve az sürüyor. Olacağım tipte bir ağrı değil normalde de şaşmaz. Bakalım bugün kan yaptırcam akşam

Benimde oluyor Ama kısa ve az sürüyor. Olacağım tipte bir ağrı değil normalde de şaşmaz. Bakalım bugün kan yaptırcam akşam

Ben sabredip bi yarın ve cuma gününü geçireyim diyorum.Arada tuvalete gidip bakıyorum oldum mu diye. Bi de bende normalde hiç olmazdı ilk defa sarımsı akıntım var birkaç gündür. Böyle bişi oldu mu sana da ?

Merhaba arkadaşlar topik dikkatimi cekti çatlatma iğnesi kullananlar için mi bu topik yoksa haziranda gebe kalmayı planlayanlar için mi benim sat.ım 17 mayıs bat.ım 17 hazıran orta gebelık sansında(dün) oldu bende merak ediyorum gebelik olur mu?

Sanki o bendede var birde adet oldum sanıp tuvalete gittiğim oldu bir kaç kere

Kizlar bende geri sayimdayim son 4 gun bat 10 haziran heyecan yine tavan insallah negatifi gormem bu ay hayirlisiyla

Insallah sen de hamissindir canim :) test yapyin mi hic, benim bat da 9u
Yok canim gecen ay 2 gun once negatifi gorunce bu ay yapmiycam gecerse test o zaman yapcam beklemek cok zor ama negatifi gorunce daha beter oluyorum ya gelcekse bat gelsin basim gozum ustune :)

Kızlar benim bugün adet günüm normalde hiç şaşmaz ama ne belirti var ne başka bişey ben şimdi acile kan vermeye gidiyorum benim için birer tane ayetel kürsü okurmusunuz.

Kızlar benim bugün adet günüm normalde hiç şaşmaz ama ne belirti var ne başka bişey ben şimdi acile kan vermeye gidiyorum benim için birer tane ayetel kürsü okurmusunuz.
Hadi hayırlısı canim. Ben okudum Allah saglikla hayırlı hamilelik nasip etsin.insaallah vardir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…