yok cnm dün gittim tam büyümemişdi vermedi doktorum yarın sabah erkenden gel dedi gidicem eğer çatlamadısa ve büyüdüse vercek iğneCanım Yen'i regl olmuşsun hemen çekiceklermi filmi ben adet bitiminden sonraki 5.yada 8. Günü falan çektirmiştim
çatlatma iğnesi oldun mu canım
benimde BAT 7 Haziran; hani bir gün oynasa diyorum 8 Haziran. Biraz adet sancısı var gibi. Ama bazı yerlerde de yazıyor adet olacakmış gibi belirtile olacağı. Bakalım ne olacak.Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor. Batları 6 haziran olanlar gelen giden varmı benim bugün adet günüm gelen giden yok çok şükür
Benimde oluyor Ama kısa ve az sürüyor. Olacağım tipte bir ağrı değil normalde de şaşmaz. Bakalım bugün kan yaptırcam akşambenimde BAT 7 Haziran; hani bir gün oynasa diyorum 8 Haziran. Biraz adet sancısı var gibi. Ama bazı yerlerde de yazıyor adet olacakmış gibi belirtile olacağı. Bakalım ne olacak.
Benimde oluyor Ama kısa ve az sürüyor. Olacağım tipte bir ağrı değil normalde de şaşmaz. Bakalım bugün kan yaptırcam akşam
Sanki o bendede var birde adet oldum sanıp tuvalete gittiğim oldu bir kaç kereBen sabredip bi yarın ve cuma gününü geçireyim diyorum.Arada tuvalete gidip bakıyorum oldum mu diye. Bi de bende normalde hiç olmazdı ilk defa sarımsı akıntım var birkaç gündür. Böyle bişi oldu mu sana da ?
Insallah sen de hamissindir canim :) test yapyin mi hic, benim bat da 9uKizlar bende geri sayimdayim son 4 gun bat 10 haziran heyecan yine tavan insallah negatifi gormem bu ay hayirlisiyla
Yok canim gecen ay 2 gun once negatifi gorunce bu ay yapmiycam gecerse test o zaman yapcam beklemek cok zor ama negatifi gorunce daha beter oluyorum ya gelcekse bat gelsin basim gozum ustune :)Insallah sen de hamissindir canim :) test yapyin mi hic, benim bat da 9u
Insallah hayirli haberler alirsin canim, dua edelimYok canim gecen ay 2 gun once negatifi gorunce bu ay yapmiycam gecerse test o zaman yapcam beklemek cok zor ama negatifi gorunce daha beter oluyorum ya gelcekse bat gelsin basim gozum ustune :)
Hadi hayırlısı canim. Ben okudum Allah saglikla hayırlı hamilelik nasip etsin.insaallah vardir..Kızlar benim bugün adet günüm normalde hiç şaşmaz ama ne belirti var ne başka bişey ben şimdi acile kan vermeye gidiyorum benim için birer tane ayetel kürsü okurmusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?