Canim ben gecen ay kurtaj oldum adetim uzayabilir ama 30 gunu gecerse bi test yapmayi dusunuyorum kurtajdan snra hemen hamile kalanlar bana umut oldu ve ben araliksiz calismalara devam ettim ve yumurtlamami yakaladm 19unu gecsin yapicam test canim gecen ayki hamileligimdekileri hissediyorum bakalim cnm nasipAkıntım olmadığı için ben umutlu değilim inşallah hamilesindir canım test Yapacak mısın
Ayrica akinti olmasi sorun degil cnm illa akinti olucak die bi sey yok 23 gun once gebeydim nasip olmadi hc akkntimda yoktu kasik batmalarim coktu umudunu kaybettme Allah buyuk cnm dua et bol bolAkıntım olmadığı için ben umutlu değilim inşallah hamilesindir canım test Yapacak mısın
Canim hemen umutsuzluga kapilma gecen gebeligimde adetten 1 gun once yaptm negatif cikti 1 hafta sonra baktm kanda bhcg 35 cikti adetin bi gecsin bekle biraz gec dollenme die bsey var Allah buyuk hc belli olmuyoBenim de akıntı yok hiçbir belirti de yok erken gebelik testi yaptım 5 gün var negatif
Ayrica akinti olmasi sorun degil cnm illa akinti olucak die bi sey yok 23 gun once gebeydim nasip olmadi hc akkntimda yoktu kasik batmalarim coktu umudunu kaybettme Allah buyuk cnm dua et bol bol
Insallah cnm benim mujdeleri vermeyi nasip etsin Allahİnşallah bu sefer tutmuştur canım her ay hayal kırıklığından yoruldum
Insallah cnm benim mujdeleri vermeyi nasip etsin Allah
Canim nasilsin napdin varmi bi gelisme test yapdinmiKızlar benim bat 13 Kasım. Bu inofolic kullandım . pazartesi baska bir şey dr gitmiştim ama aklımdayken yumurtam acaba çatladı mı diye baktırdm. Çatlamstı. Dr döllenme aşamasındada olabilir hala ovu dönemindede olabilirsin dedi. Gün aşırı ilişki tavsiye etti bakalım hayırlısı inşallah..
Canim bata kac var2-3 gündür belim ağrıyor bir de ara ara kasıklarıma ağrı vuruyor sadece.Göğüslerde şişlik,ağrı ve akıntım yokSen de var mı canım
Yaptım NegatifCanim nasilsin napdin varmi bi gelisme test yapdinmi
Inanmiyorum! Canm cok uzuldum ama sen yum gununi bilyorsun dimi?Yaptım Negatifbat 13 kasım
Certain diye bir marka ilk defa yaptm. Yani yum gunu tam değil ama 30 31 1 bu gunlerde oldu diye tahmin ediyorum. 5 kasımda dr gitmiştim yumurtan çatlamıs. Döllenme aşamasındada olabilirsin yumurtan yenide çatlamıs olabilir demişti..Inanmiyorum! Canm cok uzuldum ama sen yum gununi bilyorsun dimi?
Nezaman test yapdin hangi marka
Keratin genellikle bozuk test olarak biridim hani silik gosterme ihtimali cok du ama hic cikmadi diyorsanCertain diye bir marka ilk defa yaptm. Yani yum gunu tam değil ama 30 31 1 bu gunlerde oldu diye tahmin ediyorum. 5 kasımda dr gitmiştim yumurtan çatlamıs. Döllenme aşamasındada olabilirsin yumurtan yenide çatlamıs olabilir demişti..öyle yani. Testi ilk 2 gun önce yaptm. Birdde bu akşam yaptm. Ama henuz testin son halina bakmadm. 5 dk baktm snra sonuc ne oldu bilmiyorm
Bnde çok yorgunum sürekli uyumak istiyorm. Hiç bişy yapmak istemiyorm. Kasıklarımda falan arada agrı oluyo. Baskada belirti yokKeratin genellikle bozuk test olarak biridim hani silik gosterme ihtimali cok du ama hic cikmadi diyorsan
Ne gibi belirtilerin var cnm
Benim asri derecede bel bacak agrisi var
Vallah canim dundendir sanki simdi adet olacakmisim gibi bel bacak agrim varBnde çok yorgunum sürekli uyumak istiyorm. Hiç bişy yapmak istemiyorm. Kasıklarımda falan arada agrı oluyo. Baskada belirti yok
Hayırlısı olsn ikimizin hakkındada.bakalım batlar gelsinde neler olcak görelimVallah canim dundendir sanki simdi adet olacakmisim gibi bel bacak agrim var
Genelde adetden once degl adetliyken bel agri olurdu
Ama senin yine umudun var cnm tet yanila bilir ya ben kan yapdim cocok dusuk yine allahdan umut kesilmez diyorum
Amin insallah hamileyizdirHayırlısı olsn ikimizin hakkındada.bakalım batlar gelsinde neler olcak görelim
Tamam kuzum sende bana yazAmin insallah hamileyizdir
Neyse sali gunu regl olursan yaz canm bilgilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?