Belirtin varmı hiç benim ayakta azcık durim belim kopuyor bide sağlı sollu kasık ağrım var bidd bwlki cok erken ama öğlenden sonraları akşamları hep bulantım var anlayamadım umarım hepimi hamileyizdir:)Benim 19 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtin varmı hiç benim ayakta azcık durim belim kopuyor bide sağlı sollu kasık ağrım var bidd bwlki cok erken ama öğlenden sonraları akşamları hep bulantım var anlayamadım umarım hepimi hamileyizdir:)Benim 19 :)
Benim 19 :)
Ne zamandı yumurtlaman kaç gün degerlendirdin
Çatladıgını nasıl anladınız testle miBenim 30 31 01 02 de çok koyuydu pozitifti 03te çatladı 29 31 01 03 günlerini değerlendirdim senin canım?
Benim de oyle bu ay 16 Kasım da adet olmam gerekSat 18 ekim:)
Kopkoyu olan t çizgisi silinince çatlıyor canimÇatladıgını nasıl anladınız testle mi
Bu ay da hamile degılsem ben de ovü testi ile deneyeceğim tesekkur ederimKopkoyu olan t çizgisi silinince çatlıyor canim
Ben de 15Benim de oyle bu ay 16 Kasım da adet olmam gerek
Sat ne zmnBu ay da hamile degılsem ben de ovü testi ile deneyeceğim tesekkur ederim
18 ekimSat ne zmn
Benim de oyle bu ay 16 Kasım da adet olmam gerek
Kızlar akıntınız ne durumda bende bugun yoğun bel kasık Ağrısı ve beyaz akıntım varBen de 15
Benim kasık agrısı var ama akıntım yokKızlar akıntınız ne durumda bende bugun yoğun bel kasık Ağrısı ve beyaz akıntım var
Benm ilk defa bu ay belim felaket ağrıo ya ciddi üşüttüm yada bebiş bilmiyorum ama eğilsem ayakta dursam habire ağrıyoBenim kasık agrısı var ama akıntım yok
Gecen ay benım de oyleydı ama usutmusum sanırım ınsallah senınkı bebektir:)Benm ilk defa bu ay belim felaket ağrıo ya ciddi üşüttüm yada bebiş bilmiyorum ama eğilsem ayakta dursam habire ağrıyo
Döngümüz ayni18 ekim
İnşallah canım hepimizinki bebek olsub:)Gecen ay benım de oyleydı ama usutmusum sanırım ınsallah senınkı bebektir:)
Benim bat bugün belim kaç gündür ağrıyor bende belirti insallah diyorum ama bakalim :)Belirtin varmı hiç benim ayakta azcık durim belim kopuyor bide sağlı sollu kasık ağrım var bidd bwlki cok erken ama öğlenden sonraları akşamları hep bulantım var anlayamadım umarım hepimi hamileyizdir:)
Test yapppppppppppppBenim bat bugün belim kaç gündür ağrıyor bende belirti insallah diyorum ama bakalim :)