Gebeliğe Hazırlık Batlar kasım olanlar hadi beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benle alakası yok konunuzun ama severim böyle şeyleri. kaç gruba katılım böyle hamiş kalanlar tebrik ettiklerimiz zevkli oluyor. haydi sizdende duyalım kızlar hamileyim lafını

Kizlar merhaba ben 6 aylik evliyim daha yeni iliskiye girebildim vajinusmustum 13 ekimde ilişkim oldu ve kanama 1 hafta boyunca yogun kirmizi bi sekilde devam etti ekimin 18 de adet olmam gerekiyodu acaba o da arada oldu mu olmadi mi bilmiyorum yardim eder misiniz

Kasimin 10 da adet gunum yine adet belirtisi mi yoksa gebelik mi bilemiycem ara ara gogusum agriyo ve kasiklarimda bi batma oluyo

Kızlar benim bat 13 Kasım. Bu inofolic kullandım . pazartesi baska bir şey dr gitmiştim ama aklımdayken yumurtam acaba çatladı mı diye baktırdm. Çatlamstı. Dr döllenme aşamasındada olabilir hala ovu dönemindede olabilirsin dedi. Gün aşırı ilişki tavsiye etti bakalım hayırlısı inşallah..

Slm kizlar benimde 19 kasim bat heycanla bekliorum ama benm sorunum kurtaj oldum 22 gun once biraz dha gecikebilir duydum adet gormeden hamile kalanlar varmis yumurtlamamida yakaladim nasip hersey 10 gun var adete asiri bas donmem var gecen ayki gebeligim gbi

Kizlar gunaydinlar bata 9 günüm var bugun kasıklarda agri ve gögüslerimde sızlama var hayrlisi...

2-3 gündür belim ağrıyor bir de ara ara kasıklarıma ağrı vuruyor sadece.Göğüslerde şişlik,ağrı ve akıntım yok Sen de var mı canım
Cnm benim akintim var valla gogulerimde sizlama kasiklarda doluluk var hayrlisi bakalim cnm adet degildir insallah bosa heveslenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…