Ben5 kasım ama gelen giden yok
Benimde 5ydi gelen giden yok. Sen ne durumdasın5 kasım ama gelen giden yok
Maalesef canım ben oldum bu ay çok umutluydum ama nasip değilmişBenimde 5ydi gelen giden yok. Sen ne durumdasın
Anladım canım neyse diğer aya umut. İnşallah Rabbim fazla bekletmez kimseyiMaalesef canım ben oldum bu ay çok umutluydum ama nasip değilmiş
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bizlereAnladım canım neyse diğer aya umut. İnşallah Rabbim fazla bekletmez kimseyi
Ne zamandı yumurtlaman kaç gün degerlendirdin19 Kasım ovülasyon testi yaptım bekliyorum
mrblar bnmde bat 15 kasım :) ben ovu testi fln yapmadım ama akıntı ve pepaap programına göre verimli günleri değerlendirdim sizin hangi gün yumurtanz çatladı ?Benim 15 kasım.. ovulasyon testi yaptım çatladım şimdi de bekliyorumm.
Benim 30 31 01 02 de çok koyuydu pozitifti 03te çatladı 29 31 01 03 günlerini değerlendirdim senin canım?mrblar bnmde bat 15 kasım :) ben ovu testi fln yapmadım ama akıntı ve pepaap programına göre verimli günleri değerlendirdim sizin hangi gün yumurtanz çatladı ?
Ben 27 29 31 ve ayın 4 ünü değerlendirebildim canım yumurtlama günüm 1 kasım olarak gözüküyordu ama bende uzayan akıntı 30 unda vardı bu arada benimde ilk bebiş olcak ve bnde 27 yaşndaym:)Benim 30 31 01 02 de çok koyuydu pozitifti 03te çatladı 29 31 01 03 günlerini değerlendirdim senin canım?
Benim de aynı :)))Ben 27 29 31 ve ayın 4 ünü değerlendirebildim canım yumurtlama günüm 1 kasım olarak gözüküyordu ama bende uzayan akıntı 30 unda vardı bu arada benimde ilk bebiş olcak ve bnde 27 yaşndaym:)
Sat ne zmandiBenim de aynı :)))
Sat 18 ekim:)Sat ne zmandi
Benim 19 :)Sat 18 ekim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?