batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

bende cok uykucuyum ama bu aralar acaip tembellestim hicbsey yapmk istemiyo canim iki bardak yikadim toz aldim uzandim hemen daha camasirlar katlancak puffff

bide sey var sabah kalkinxa zerre bisey yemek istemiyorum hic istahim olmuyo bir bardak cay icemiyorum ama oglen olunca da canavar gibi yiyorum iyice dengesizlestim

bide sey var sabah kalkinxa zerre bisey yemek istemiyorum hic istahim olmuyo bir bardak cay icemiyorum ama oglen olunca da canavar gibi yiyorum iyice dengesizlestim

Benim iştahım hep yerindedir... regl öncesi daha da açılır. Şuanda da öyleyim. Bu yüzden bunu regl belirtisi ya da gebelik belirtisi diye ayıramıyorum.

Benim iştahım hep yerindedir... regl öncesi daha da açılır. Şuanda da öyleyim. Bu yüzden bunu regl belirtisi ya da gebelik belirtisi diye ayıramıyorum.

bende bugun regl bekliyorum ama ara ara rahmime batan ve bel - kasık ağrısından başka bişey yok:18::18:

selam canım bende 2 tane okudum allah kabul ederse inş hepimizin arzusu gercekleşir sırayla olur bebişlerimiz

bende bugun regl bekliyorum ama ara ara rahmime batan ve bel - kasık ağrısından başka bişey yok:18::18:

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ama benim bu ağrılar 1 haftadır var bacaklarımdada çok ağrı oluyor suan olduğu gibi mesela bide gaz sancısı gibi hayırlısı olsun diyorum ama reglimde hiç gelsin istemiyorum bende bugün olmazsam yarın test yapcam

bende regl olacagım zaman agrılar olurdu ama hiç ağrı yok bel ve kasık agrısı bayadır var hayırlısı olsun bakalım bende yarın test yapıcam inşallah hamişizdir

biraz önce hemen hemen aynı zamanda evlendiğimiz arkadasımla konuştum hamileliğinin 2.ayına girmiş çok özendimmmmmmmmm

canım tam hatırlamıyorum ama sanırım benimde öyle bişeydi valla iyi dayanıyosun ben olsam yapardım herhalde hatta ben olsam yapardım ama eşime söylemezdim (negatif çıkarsa en azın üzülmez sonra batı bekler tekrar yapardım)ona akşama özel bir masa hazırlayıp eve geldiğinde sürpriz yapardım içimden geldiğini söyler ama hamile olduğumu hemen söylemezdim ilerleyen saatlerde hadi bakalım karnımdaki bebişe bir öpücük ver babası yada onun gibi birşey der şaşırtırdım

saol cnmmm ağzına sağlık allah kabul etsinn
oo baya çoğaldı rümeysa yasinlerin 22 tane okunduu

Canım hepinizden Allah razı olsun İnşallah okunan bu yasinler benim önümdeki engelleri kaldırıverir ve hayırlı haberler alırım İnşallahh..Benim haberimde size umut olur sizde güzel hayırlı haberler alırsınız inşallah yakında.. Emir Bebek

canım okudum yasinleri,Allah kabul etsin,bekletmez inşallah Rümeysa arkadaşımızı :)

Canımmmm çok garip bi durumdayım şuan ne yaşadığımı bilmiyorum çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Bu gün evi derleyip topladım burda takıldım bi süre sonra arkadaşlar aradı dışarı çıktık gezdik kafam dağılsın istiyodum hem de şu test olayından kafamı dağıtayım istiyodum. eve gelince bi ıslaklık hissettim ama önemsemedim. üstümü falan değiştim oyalandım bi süre sonra tuvalete bi girdim hissettiğim ıslaklık avucumun içi kadar kahverengi bi akıntı kilodumda! şok oldum daha 4 gün var ama sanırım regl oluyorum demek dimi bu ((

KIZLAR BU REGL YA DA YERLEŞME KANAMASI MIDIR NEDİR? ben ne yaşıyorum şuan ne olduğunu nasıl anlarım?

salak kafam test alnadım işte bu gün ( ne yapayım ne önerirsiniz?

Regl oluyosam bi sonraki aya kaldı umutlar. Bi peçete koydum, kanama devam mı değil mi ya da ne kadar takip edicem. Bilen biri bana yerleşme kanaması nedir bi anlatsın Allah aşkınaaa.....................

merhaba canım
yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum
çünkü senin gibi birsürü insanada aynısı olmuş adetlerine 1 hafta kala kahverengi akıntı geldiğini okumuştum
belki hamile olabilirsin canım dikkat et istersen

Dikkat et derken ne demek istedin ?
çok korkuyorum, napayım sence?
ya da var olan bi bebek vardı da düştümü?
ağlamamak için zoru tutuyorum kendimi...

Dikkat et derken ne demek istedin ?
çok korkuyorum, napayım sence?
ya da var olan bi bebek vardı da düştümü?
ağlamamak için zoru tutuyorum kendimi...

canım Allah saklasın ama sen söyleyince benim aklımada o geldi bende de öyle olmuştu umarım düşük değildir keşke test alıp baksaydın önce en azından ev işini yaparken dikkatli olurdun neyse canım sağlık olsun bence yarın bi test al gerçi yarın pazar ama bulabilrisin belki nöbetçi eczane bu arada son durumun nedir varmı kanama hala belinde felan bir ağrı varmı merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…