bide sey var sabah kalkinxa zerre bisey yemek istemiyorum hic istahim olmuyo bir bardak cay icemiyorum ama oglen olunca da canavar gibi yiyorum iyice dengesizlestim
Benim iştahım hep yerindedir... regl öncesi daha da açılır. Şuanda da öyleyim. Bu yüzden bunu regl belirtisi ya da gebelik belirtisi diye ayıramıyorum.
bende bugun regl bekliyorum ama ara ara rahmime batan ve bel - kasık ağrısından başka bişey yok:18::18:
selam canım bende 2 tane okudum allah kabul ederse inş hepimizin arzusu gercekleşir sırayla olur bebişlerimiz
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ama benim bu ağrılar 1 haftadır var bacaklarımdada çok ağrı oluyor suan olduğu gibi mesela bide gaz sancısı gibi hayırlısı olsun diyorum ama reglimde hiç gelsin istemiyorum bende bugün olmazsam yarın test yapcam
bende regl olacagım zaman agrılar olurdu ama hiç ağrı yok bel ve kasık agrısı bayadır var hayırlısı olsun bakalım bende yarın test yapıcam inşallah hamişizdir
Âmin canım testten sonra yine haber verelim olurum meraklanırım ben
Uyku konusuna hiç girmeyelim zaten uykucuyum hep uykulu olduğumdan onu bir belirti olarak sayamıyorum :)))))
eşim diyoki sen hamile kalsan günde 18 saat uyku istersin herkalde diye, sinir ediyo beni.
Bu saç olayına gelince aslında saçlarım zaten çabuk yağlanır ama mesela gece yıkayıp yatsam sabah o saçla çok rahat işe gidebilirdim. şuan gece yıkıyorum sabah hiç yıkanmamış gibi çıldırtıyo beni bu durum, sabah yıkayıp gidiyorum akşam eve gelince sanki 5 gündür yıkamamışım o kadar şiddetli yani sen düşün...
Test yapmamı eşim istemiyo sanırsam bata kadarki heyecan onunda hoşuna gidiyo ama ben çatlıyorum, ona çaktırmadan gider alır yaparım ama 4 gün öncesi çok erken değil mi sence?
Sen kaç gün önce öğrenmiştin?
gaza getirin beni yapiiimmmm yaaaa :))
saol cnmmm ağzına sağlık allah kabul etsinn
oo baya çoğaldı rümeysa yasinlerin 22 tane okunduu
kızlar yasinimiz 39 olmuş ben iki tane daha okur 41 e tamamlarım artık dağıtmıyoruz rümeysa arkadaşımız için dağıttık larımız okumaya gayret etsin bugün lütfen okuyan herkeste okudum die msj atsın pazar akşamı da duasını yaparım inş. rabbim kabul etsin kızlar herkes okusun lütfenn haber verin
hepinize merhaba kızlar,bi haftadır girmiyordum,topikte baya gelişmeler olmuş,3 saattir oku oku bitiremedimhamişleri de tebrik ediyorum.Allah kucağınıza almayı nasip etsin. benim bat 22 ocak eslem,güncellersen sevinirim. Yasin okumaya ben de katılmak istiyorum, 5 tane alayım ben de. gündüz okurum inşallah hepsini.görüşmek üzere...
petek11 5 yasin
d_yeşilcik 2 yasin okudu
eslem_41_ 7 tane okudu
rüyacn 2 tane
eleğimmm 2 tane
alprumi 5 tane okudu
nikky 1 tane
swtty 5 tane okudu
rehal 5 tane okudu
ebru19 2 yasin
neva7 5 yasin
24 tane okundu listedeki arkadaşlarımızda en geç yarın sabaha kadar okumaya çalışsınn kızlar okuyamayan varsa söylesinn başkası okurr[
İYİ AKŞAMLAR CANIM bende az önce 3tane yasin okudum haberin olsuninşallah haberini alırız
canım tam hatırlamıyorum ama sanırım benimde öyle bişeydi valla iyi dayanıyosun ben olsam yapardım herhalde hatta ben olsam yapardım ama eşime söylemezdim (negatif çıkarsa en azın üzülmez sonra batı bekler tekrar yapardım)ona akşama özel bir masa hazırlayıp eve geldiğinde sürpriz yapardım içimden geldiğini söyler ama hamile olduğumu hemen söylemezdim ilerleyen saatlerde hadi bakalım karnımdaki bebişe bir öpücük ver babası yada onun gibi birşey der şaşırtırdım
Canımmmm çok garip bi durumdayım şuanne yaşadığımı bilmiyorum çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Bu gün evi derleyip topladım burda takıldım bi süre sonra arkadaşlar aradı dışarı çıktık gezdik kafam dağılsın istiyodum hem de şu test olayından kafamı dağıtayım istiyodum. eve gelince bi ıslaklık hissettim ama önemsemedim. üstümü falan değiştim oyalandım bi süre sonra tuvalete bi girdim hissettiğim ıslaklık avucumun içi kadar kahverengi bi akıntı kilodumda! şok oldum daha 4 gün var ama sanırım regl oluyorum demek dimi bu ((
KIZLAR BU REGL YA DA YERLEŞME KANAMASI MIDIR NEDİR? ben ne yaşıyorum şuan ne olduğunu nasıl anlarım?
salak kafam test alnadım işte bu gün( ne yapayım ne önerirsiniz?
merhaba canım
yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum
çünkü senin gibi birsürü insanada aynısı olmuş adetlerine 1 hafta kala kahverengi akıntı geldiğini okumuştum
belkihamile olabilirsin canım dikkat et istersen
Dikkat et derken ne demek istedin ?
çok korkuyorum, napayım sence?
ya da var olan bi bebek vardı da düştümü?
ağlamamak için zoru tutuyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?