batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

allah seni napmasın kız ne cesaret haytta öyle şeyler yapmdımm yapmam yanii korkağım bennn :9::9::9:

hehehe delüyüm işte . her duyduğunu yapar mı insan demi? deli ben cıkcıckcık :37: ama hiç bir şekilde parmak falan sokmadıydım yani kızlık zarının bozulması imkansız ama ne bilim birden kan gelince ödüm patladı ayyy halimi düşündükçe gülüyorum yaa. zıp zıp zıplıyordum odamda telaştan :60:

hehehe delüyüm işte . her duyduğunu yapar mı insan demi? deli ben cıkcıckcık :37: ama hiç bir şekilde parmak falan sokmadıydım yani kızlık zarının bozulması imkansız ama ne bilim birden kan gelince ödüm patladı ayyy halimi düşündükçe gülüyorum yaa. zıp zıp zıplıyordum odamda telaştan :60:

zıplarsın kız insan korkarr yanii :19::19::19::19:

varikosel ne oluuyo cnmm

canım eşine test yapıyolar daha doğrusu sperm testi ölü spermmi diye inceliyolar zaten çabuk çıkıyo sonuçlar sperm sayısına bakılıyo yeterli olup olmadığına canlı sperm sayısına vs. ona görede tedavi uygulanıyo

canım eşine test yapıyolar daha doğrusu sperm testi ölü spermmi diye inceliyolar zaten çabuk çıkıyo sonuçlar sperm sayısına bakılıyo yeterli olup olmadığına canlı sperm sayısına vs. ona görede tedavi uygulanıyo

hımm benim eşimede yapıldı 2 kere bi sorun çıkmadı onlarda

canım zaten bakınca genelde belli oluyo eşinin yumurtalıklarından biri büyük biri küçükse genelde öyle oluyo daha doğrusu fark çoksa muhtemelen varikosel oluyo senin adına sevindim öyle bir problem olmadığına

canım zaten bakınca genelde belli oluyo eşinin yumurtalıklarından biri büyük biri küçükse genelde öyle oluyo daha doğrusu fark çoksa muhtemelen varikosel oluyo senin adına sevindim öyle bir problem olmadığına
hiç bakmadım valla bilmiomm :17::17::17::17::30::30::30:
bende kaciyorum kizlar opuverdim hepinizi hayirli geceler :29::29::

sanada cnmm :3::3::3:

kızlar bende kaçar valla malum sabah iş var fırsat bulursam yarın görüşürüz herkese tatlı rüyalaaaaaaaaaaaarrrr

cidden canım nasıl yapıyosun.Afedersin parmagını mı sokuyosun anlamak için.Ben o yöntemi şu şekilde biliyorum parmagını sokunca eger sert bir şeye çarparsa elin adet oluyosun eğer yumuşak birşeye çarptıysa ya da parmagına hiç birşey çarpmıyorsa hamile oluyosun.Bu senin yaptıgın o yöntemmi?

Cwnim ilk zama lar cekiniyodum ama sonra alistim ve o sert olunca adet olunacak durumu yanlis canim yumusak oluncacadet olunuyo cunku sert olunca adet nasil olacan sertlikte kan disari cikmas hamileykende sert olur bebek dusmesin diye yanlisim varsa duzeldin canim

Cwnim ilk zama lar cekiniyodum ama sonra alistim ve o sert olunca adet olunacak durumu yanlis canim yumusak oluncacadet olunuyo cunku sert olunca adet nasil olacan sertlikte kan disari cikmas hamileykende sert olur bebek dusmesin diye yanlisim varsa duzeldin canim

Bak canım kk nın bir konusunda şöyle yazıyo

""""(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........

BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN """"

Ben sert olunca diye biliyodum bende adet olmadan önce yapmıstım sert bişey geliyodu şimdi sen böyle yazınca şaşırdım.İnşallah senin dediğin gibidir:)Bakıp görcem bu ay bende..

hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum eslemcim..bide daha erken değilmi test için.aralığın 1inde oldum en son.bu ay olmassam yaparım ama hç umudum yok

Bak canım kk nın bir konusunda şöyle yazıyo

""""(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........

BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN """"

Ben sert olunca diye biliyodum bende adet olmadan önce yapmıstım sert bişey geliyodu şimdi sen böyle yazınca şaşırdım.İnşallah senin dediğin gibidir:)Bakıp görcem bu ay bende..

Canim bak ben gecen adet oolacagim zaman baktim okadar yumusakti kianlatamam sonra cok sevindim hamileyim diye hatta testte yapmistim pzitifti sonra 4 5 gun yumusak oldu ve sonra yumurtlama akintisi geldi meger yumurtluylor musum sonra 14 gun bekledim ve yi e yumusamaya basladim bu seferde adet oldum sonra bu konuyu iyi ce arastirdim ve yumusak olunca adet olunuyomus ve o pozitif testte yanlismis cok uzuldum nasil aglamistim offf

Bu arada canim bazi kadinlarin adet olacagi gun yumusamaya basliyo kimininde benim gibi 2 3 gun onceden yana vucudunu iyi tanimak gerek

cnm adetlerim duzensizdi3ay progestan ictm icerken gayet duzgundu3ay boyunc aksamadan oldum buay ilaç bitti herald ondan olamadım 34gun oldu

Back