batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

tmm cnm sana yazdım iki tanee öncesinde çalıştıysan sorun yok cnm allahınmın izniyle olur inş.

bu arada benim kaçırdığım şeyler varmı hamişler kimler aramızda petek11 hamiş onu biliyoryumda başka varmı malum konu çok hızlı ilerliyo takip edemiyorum kaçırıyorum eslemcim sen ne yaptın

kızlar benim adetim düzensiz 2ayda bi anca oluyom.son 3aydır progestan ictm adetim duzenliydi içerken 3aydır oldum.buay bitti ilaç içmedim34gün olduadet olalı.sizce ilacı bıraktığm içn eski halinemi dönmuştur

bu arada benim kaçırdığım şeyler varmı hamişler kimler aramızda petek11 hamiş onu biliyoryumda başka varmı malum konu çok hızlı ilerliyo takip edemiyorum kaçırıyorum eslemcim sen ne yaptın

cnm ilk sayfadan hamişlerimizi adeti yaklaşanları takip edebilirsinn orayı sürekli güncelliorum...
ben napıyım valla üç gün çift çizgi gördümm ovulasyonda değerlendirdim o günleri duamı ettim bol bol hocaya gitmiştim ben sübyan varmış bende onun için dualar verdi onları da okuyorum meryem suresinide okuyorum bu gün 15. günümm bakalım bu ay hamile kalıcam inş...

petekcim tahlil yaptırmaya aç mı tok mu gittin? farkediyormu? sana dün sorcaktım unutmuşum canım

ben aç gittim ama doktor dediği için değil aç tok farketmiyor uyandığımda hastaneyi aradım test yaparız doktor da var deyince yataktan kalktığım gibi doktora gittim

cnm belki adetin düzene girince hamile kaldın bence bi test yaptır derim varsa muhtemelen çıkar inş. hamilesindir
adet dönemim geçince bende okurum inşallah arkadaşlar kime okuyosanız
inş. cnm bitsin seni de ekleriz inş.
inş. canım ağzından bal damlıyo inş. hepimiz birgün böyle olacaz

ayy inş. cnm sen ikinciyi istiyodun dimii

demi kız senin hoca durumun vardı bir de. hadi bakalım inşallah sebebini bulmuşsundur da bu ay kalırsın bitanem

iyi fazla bir şey kalmamış bu arada kızlar hamileler için ve hamile kalacaklar için söylüyorum(yani herkese) hamileliğin ilk üç ayında insan suresini okumak ya da dinlemek iyiymiş bir arkadaşım söylemişti meryem suresini de okuyun yarın yasini okuyayım bn de kendim için(sadece kendisi okuyor kişinin) meryem suresine başlıcam 41 gün

Allah kabul etsin canım inş.

demi kız senin hoca durumun vardı bir de. hadi bakalım inşallah sebebini bulmuşsundur da bu ay kalırsın bitanem

inş. cnm yaa pazar günü tekrar gelcekmiş hoca bakalım verdiği suyu içioz kocişle ama biraz kendime geldim desm yalan olmaz yaa hergün suya yasin le 21 fatiha okuyorum ilk günler okurken çatlıodum gözlerimden yaş geliodu şimdi geçtii ilk okuduğum günlerii çok ağladım durup dururken ağlamak geliodu sordum hocaya olur dedi ama iki gündür iyiyim allaha şükürr inş. fayda edicek bakalım

kizlarrr iyi aksamlar ben cok garip duygular icerisindeyimm dun gece inanilmaz bi mide bulantisiyla kendimi tuvalete zor attim bugun esimin is gorusmesine gittik cok sukur hemencicik is buldu vee benim yarin regl olmam lazim hic bise yok ortada bir haftadir ara ara bel ve kasik agrim oluyo o kadar goguslerim yaklasik iki haftadir agriyo ozellikle uc kisimlar ve gobegimin alt kismina ara ara sanki biseyler batiyo gibi oluyo bugun test alacaktk o kadar yorulmusuz ki eve kendimizi zor attik bide seyyy inanilmaz gazim var tup gibi bise oldum akintim pek yok

ben inanırım duanın gücüne de nazara da büyüye de . bir arkadaşım benim gittiğim hocaya gitmişti ona dualar vermiş o hamile kalmıştı. inşallah sen de hamile kalırsın canımcım

eslem hamile değilimdir ya olsaydı belirti olurdu midem bulanırdı.ilacı bıraktığım icn eski haline dönmuştur buyuk ihtimal.sadece kabızlık war.adet belirtiside yok.çok nadir iğne batması oluo

ayy cnm eşinin iş bulmasına çok sevindimm hayırlı olsun cnm inşşşşşşşş. hamilesindir yarın bi test yap bize haber ver olurmuu
ben inanırım duanın gücüne de nazara da büyüye de . bir arkadaşım benim gittiğim hocaya gitmişti ona dualar vermiş o hamile kalmıştı. inşallah sen de hamile kalırsın canımcım
inş. cnm yaa bende çok inanırımm inş. bende kalıcammm
eslem hamile değilimdir ya olsaydı belirti olurdu midem bulanırdı.ilacı bıraktığım icn eski haline dönmuştur buyuk ihtimal.sadece kabızlık war.adet belirtiside yok.çok nadir iğne batması oluo

cnmm herkeste mide bulanıcak die bi kaide yok ki ben hamileliğin 9. ayına kadar bi kere midesi bulanmayan insanlar tanıyorumm sen güzel düşün güzel olsun bence bi test yap cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…