batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cok güzel hayırlı olsun bebişleri hepsinin darısı başımıza

ne duası okuyorsunuz adetliyim suanda bitince okuyum bende

hoş geldin cnm başınız saolsun iyi olmuş yeni çalışmalar başlasın bi an önce
Cnm ilk sayfamızdan hamişlerimizi görebilirsin 5 tane oldular bizde kuyruğa girdikk

İnşallah bir kaç gün sonra bende size güzel haberler veririm..Kesin sonuç alabilmek için perşembe veya cumayı bekliycem kızlarr ozamana kadar ne idrar ne de kan testi yaptırmıycam..
Cuma gününe kadar eğer hala adetim gelmezse tam 22. günüm olucak..

canım bu arada adım nısa okurken aklınızda bulunsun valla ben anca hafta ıcı alabılırım ozamana bıterr

cok güzel hayırlı olsun bebişleri hepsinin darısı başımıza

ne duası okuyorsunuz adetliyim suanda bitince okuyum bende
cnm 41 yasin yapıoruz herkese sırayla adetin bitince sende alırsın
cnm inş. Yasinler sana hayırlı gelir
canım bu arada adım nısa okurken aklınızda bulunsun valla ben anca hafta ıcı alabılırım ozamana bıterr

cnm o zaman adetin bitince söylersin o zman alırsın tamam mı tatlımm şimdi seni yazmadım

canlarım okuyanlar lütfen okudum diye msj atsın bende ona göre duasını yaparım okuyamayan olursa okuyamadım die söylesin başkasına veririz unutmayalım lütfen allah kabul etsin hepimizinkini inş

ben şimdi temizlik yapcam akşam okurum nasipse haber veririm okuduğumda da

bende okudum 3 tane yasin cnm duada ettim sana rümeysacım rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye allah kabul etsin

cnm 41 yasin yapıoruz herkese sırayla adetin bitince sende alırsın

cnm inş. Yasinler sana hayırlı gelir

cnm o zaman adetin bitince söylersin o zman alırsın tamam mı tatlımm şimdi seni yazmadım

tamam canımm bana okumayı untmayınnn:)

Benim dün akşam hatta yatınca bile hafif hafif adet sancım vardı bugün yine kesildi..ama göğüslerim benim de bir kaç gündür sızlıyor.Bende akıntı normal düzeyde oluyor, zaten hep olurdu benim akıntım ayen öyle farklı bi durum yok yani..be 20 günüm dolsun öyle gidicem inş kesin sonuç alırız zaten o zaman..Allahım nooolur o gün de bizi el boş döndürme..şu yaşadığımız stresin hatrına geliversin bebeklerimiz Bu arada 41 yasin okumaya başladık canım öncelik ikimize verildi.Çünkü ikimizinde batı bayağı bi geçtiği için..Bugün bana okunuyor sanırım yarın da sana okunucak..Allah dualarımızı okuduğumuz yasinleri kabul etsin inşallahhh...

evet kızlar kimler kaç tane yasin alömak istiyosa söylesin başlayalım dağıtmaya mübarek cuma günü okuyalım hepbirliktee

Canim bugun ben birtane okurum eger her an adet olmazsam namazdan sonra okurum peki ilk kime okuyoruz o niyetle baslayimm

canim bugun ben birtane okurum eger her an adet olmazsam namazdan sonra okurum peki ilk kime okuyoruz o niyetle baslayimm

cnm ilk alprumi yani rümeysa arkadaşımıza okuycaz sen okuyunca söylersi bana tamam mı cnm allah kabul etsin şimdiden
ben ilk sana okumak istemiştim aslında ama sen rahim ağzım yumuşamış adet olucam yazmışın sonra dedim başkasına okuyalım diye

canım korkma. rahim filmiyle ilgili de internete bakma. aman şöyle acıyor böyle acıyor dediler diye ben anesteziyle çektirmiştim rahim filmini. şimdi daha yeni aletler varmış ve anesteziye gerek yokmuş öyle duydum. gene de anesteziyi tavsiye ederim. ben uyandığımda akşama kadar biraz ağrım oldu. birkaç gün kanamam çok az da olsa devam etti.

başınız sağolsun canım.klomen konusunda da klomenin adını duyunca panikler oldum :) doktor kontrolünde kullan canım klomeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…