merhaba bende 3 senedir bebek bekliyorum halen bir sonuç alamadık kontrollerimiz temiz çok şükürr...6 ocak regl zamanım bekliyorum bakalım bu sefer durum ne:S belirti olarak mide bulantım var- hafif kasıklarda kasılma- gögüslerde hafif ağrı yani birşey yok gibi..sizde durumlar nasıl?
cnm aslında arapçadan okumak daha iyi ama okuyamıyosan türkçeden oku olur öylde kaç tane okursun söyle bana yazıyım bide cnm sırayla herkese okuruz inş. sana ne zaman istiosan o zaman okuruz
cnm inş. hamilesindir sende kuran okuyabilirsen yasin okuyoruz topikte her gün birine snada okuruz inş. sende istersen okuyabilirsin
allah kabul etsin cnm ağzına sağlık bende gidiyom şimdi okumayaeslemcim benim görev tamam :))
yarın baslayabilirim canım 2 tane yaz şimdilik kime okuyoruz onuda de benim batıma yakın okursanız sevinirim
bende ıstıoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmm:))))
cnm adetleri geçmiş arkadaşımız var iki tane onlara söz verdik onları bitirdikten sonrada sana okuruz inş... adetin yakın zaten seninde sen okuyabilirmisin okursan kaç tane okursun cnm
Alprumicim pardon adını yanlış yazmışım cnm adını söyle bu yasinleri sana okuyoruzzz sende kendine oku kaç tane okursan söyle yazıyımm
cnm inş. hamilesindir sende kuran okuyabilirsen yasin okuyoruz topikte her gün birine snada okuruz inş. sende istersen okuyabilirsin
sende adetin bitince katılırsın cnm
tamam canm öncelik senin olsun sonra swwtye okuruz olurmu sen gerçek adını söyle ona göre niyet edip başlarız okumaya
cnm meryem suresi 41 gün okumak gerekio ou herkes kendi okusun bence bide o uzun bi sure herkes okumak istemez belki
olur cnm sen niyet edip okuduktan sonra ama en yakın zamanda kura okumayı öğren cnmm
günaydın cnm sende rüya gibi türkçesinden okuyabilirsin öyle olmazmı
ama hepiniz en yakın zamanda öğrenin kızlar kuranı arapçasından okumadan gerçek manasına erişilmez herşeyin aslı güzel size bi kardeş tavsiyesi çok basit üstüne düşseniz 1 ayda kuranı okursunuz artık her mahallede camilerde kadınlara kuran dersi verilio
hoşgeldinnkızlaaaaaaaar geldim bendeeeeeeeeeee...
cnm kafana takılıosa bi test alıp yap hamileliğin ilk zamanlarında doktorlar göremeyebilio kuzenim test yapmıştı iki çizgi çıktı kan tasti yaptırdı orda da çıktı doktora gitti doktor alttan muane ettiği halde görememiş erken olduğu içinselam kızlar bir sorum var daha dogrusu kafama takıldı ben adetimi ilk ekez bu ay kanama deil kahverengi akıntı tarzı ve az oldu 4.günü doktora gittim fakat bişe demedi hersey yolunda temiz dedi ama bende cok gaz var ara sıra karın agrısı hafif kramp seklinde oluyo artı lavobaya sık gidiyorum vs vs hiç bunları yasamamıstım hamile olsam doktor anlardı dimi bide adetmi oldum yoksa dogum kontrol hapını kestim diye akıntımıydı şimdi bugün gene dogum kontrol hapına baslıcam 1 ay daha kullan dedi ya hamileysem zarar vermezmi kafam karısık yardım edin lütfen
cnm adetliysen ne zman okuycaksınben adetın 4.gunundeyım cnm tamam olur onlara okuyun sonrada bana:))5 tane alırım canım
adım rumeysa canım tamam bende 3 tane okuyayım olur mu?sadece bugün okunuyor dimi?
hoşgeldinn
cnm kafana takılıosa bi test alıp yap hamileliğin ilk zamanlarında doktorlar göremeyebilio kuzenim test yapmıştı iki çizgi çıktı kan tasti yaptırdı orda da çıktı doktora gitti doktor alttan muane ettiği halde görememiş erken olduğu için
cnm adetliysen ne zman okuycaksın
tamam cnm yazdım sana 3 tane eğer okuyan olmazsa yine veririm bende şimdi 3 tane okuyorum eğer kalırsa okurum yine
herkes bu gün okuyamıyo heralde yarın okuycak olanlar var eğer seninde işin varsa yarın okuyabilirsin rümeysacım
selam kızlar nasılsınız bakalım bi kaç gündür yoktum kvmin babası öldü ordaydık sürekli bu süre zarfında farlutal kullandm ve bugün kırmızı kartımı aldım5.günü klomene başlamam gerekicek sanırım öncesinde eşime test yaptırıp hastaneye gidicem tekrar.sizlerde ne var ne yok hamiş yokmu hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?