batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cnm inş. hamilesindir sende kuran okuyabilirsen yasin okuyoruz topikte her gün birine snada okuruz inş. sende istersen okuyabilirsin

eslemcim 2 tanede bana yaz kankeytam

cnm aslında arapçadan okumak daha iyi ama okuyamıyosan türkçeden oku olur öylde kaç tane okursun söyle bana yazıyım bide cnm sırayla herkese okuruz inş. sana ne zaman istiosan o zaman okuruz

yarın baslayabilirim canım 2 tane yaz şimdilik kime okuyoruz onuda de benim batıma yakın okursanız sevinirim

eslemcim benim görev tamam :))
allah kabul etsin cnm ağzına sağlık bende gidiyom şimdi okumaya
yarın baslayabilirim canım 2 tane yaz şimdilik kime okuyoruz onuda de benim batıma yakın okursanız sevinirim

tamam cnm yazıorum sanada 2 tane okuduktan sonra okudum diye haber verirseniz sevinirim kızlar herkes okuduktan sonra duasını yaparız okuyamayan olursa söylesin geri alırız alpumini arkadaşımıza okuyoruz şimdilik öyle okuyun arkadaş girsin gerçek adınısöylesin duasını öyle yaparız

Alprumicim pardon adını yanlış yazmışım cnm adını söyle bu yasinleri sana okuyoruzzz sende kendine oku kaç tane okursan söyle yazıyımm

selam kızlar bir sorum var daha dogrusu kafama takıldı ben adetimi ilk ekez bu ay kanama deil kahverengi akıntı tarzı ve az oldu 4.günü doktora gittim fakat bişe demedi hersey yolunda temiz dedi ama bende cok gaz var ara sıra karın agrısı hafif kramp seklinde oluyo artı lavobaya sık gidiyorum vs vs hiç bunları yasamamıstım hamile olsam doktor anlardı dimi bide adetmi oldum yoksa dogum kontrol hapını kestim diye akıntımıydı şimdi bugün gene dogum kontrol hapına baslıcam 1 ay daha kullan dedi ya hamileysem zarar vermezmi kafam karısık yardım edin lütfen

cnm adetleri geçmiş arkadaşımız var iki tane onlara söz verdik onları bitirdikten sonrada sana okuruz inş... adetin yakın zaten seninde sen okuyabilirmisin okursan kaç tane okursun cnm

ben adetın 4.gunundeyım cnm tamam olur onlara okuyun sonrada bana:))5 tane alırım canım

Benim bat 9.1 ama beklemiyorum umarim olmam cok ümitliyim bu aydan, insallah olur ....

Nedense biraz akintim oluyor bu günler pek olmazdi, bembeyaz bir akinti siz hamile lerde öyle olan varmi?

Kasik ve dizlerime dogru bir cekilme var Belirtimi bilmem ???
Gögüslerimde birsey yok, ilk hamileliyimde gögüslerim cok cok agiriyordu kasiniyordu batiyordu. Ama o hamileleigim kürtaj ile sonuclandi.

Bunu yaptığımız ne iyi oldu kızlar yaa İnşallahh dualarınız kabul olur okuduğumuz yasinler herkese umut olur İNŞALLAAAH.. Bu arada adım Rumeysa kızlarr..

kızlaaaaaaaar geldim bendeeeeeeeeeee...
hoşgeldinn
cnm kafana takılıosa bi test alıp yap hamileliğin ilk zamanlarında doktorlar göremeyebilio kuzenim test yapmıştı iki çizgi çıktı kan tasti yaptırdı orda da çıktı doktora gitti doktor alttan muane ettiği halde görememiş erken olduğu için
ben adetın 4.gunundeyım cnm tamam olur onlara okuyun sonrada bana:))5 tane alırım canım
cnm adetliysen ne zman okuycaksın
adım rumeysa canım tamam bende 3 tane okuyayım olur mu?sadece bugün okunuyor dimi?

tamam cnm yazdım sana 3 tane eğer okuyan olmazsa yine veririm bende şimdi 3 tane okuyorum eğer kalırsa okurum yine
herkes bu gün okuyamıyo heralde yarın okuycak olanlar var eğer seninde işin varsa yarın okuyabilirsin rümeysacım

selam kızlar nasılsınız bakalım bi kaç gündür yoktum kvmin babası öldü ordaydık sürekli bu süre zarfında farlutal kullandm ve bugün kırmızı kartımı aldım 5.günü klomene başlamam gerekicek sanırım öncesinde eşime test yaptırıp hastaneye gidicem tekrar.sizlerde ne var ne yok hamiş yokmu hamiş

canlarım okuyanlar lütfen okudum diye msj atsın bende ona göre duasını yaparım okuyamayan olursa okuyamadım die söylesin başkasına veririz unutmayalım lütfen allah kabul etsin hepimizinkini inş

tamam eslemcim yine kalırsa ben alırımm..

hoş geldin cnm başınız saolsun iyi olmuş yeni çalışmalar başlasın bi an önce
Cnm ilk sayfamızdan hamişlerimizi görebilirsin 5 tane oldular bizde kuyruğa girdikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…