batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

yarın ben okuyamam ki yeni adet oldum ama ben :26:
sende adetin bitince katılırsın cnm
Benim adetim geçti bileeeee tam 15 günnn o adeti yakın olanların arasına beni de yazar mısınn..

Swwty ve ben ikimizinde adeti tam 15 gün geçti, bu forumda ikimizden başka kim var bilmiyorum ama önce ikimize hak tanınsa olur muuu :26::26::26::26::26:
tamam canm öncelik senin olsun sonra swwtye okuruz olurmu sen gerçek adını söyle ona göre niyet edip başlarız okumaya
Mrb canlarim bnim yav yasin okumaya benide katin bende okurum benim icinde okursunuz insallah sonrada yadin okunan kisiya bir dahaki ayda meryem suresini okuruz olmazmi kizlar
cnm meryem suresi 41 gün okumak gerekio ou herkes kendi okusun bence bide o uzun bi sure herkes okumak istemez belki
olur cnm sen niyet edip okuduktan sonra ama en yakın zamanda kura okumayı öğren cnmm
GÜNAYDIN CANIM
çok güzel bi fikir düşünüşsün ama malesef ben kuran okuymayı bilmiyorum canım ya

günaydın cnm sende rüya gibi türkçesinden okuyabilirsin öyle olmazmı

ama hepiniz en yakın zamanda öğrenin kızlar kuranı arapçasından okumadan gerçek manasına erişilmez herşeyin aslı güzel size bi kardeş tavsiyesi çok basit üstüne düşseniz 1 ayda kuranı okursunuz artık her mahallede camilerde kadınlara kuran dersi verilio

İnşallahh vardır yaaa ama sabah yine bir umut dedim test yaptım 2 gün kaldı şurda belli olur diye yok yine negatif çıktı..

canım salla o testin negatifini ben 15tl verip hassas test almıştım eczacı dediki 1 haftalık hamile olsan da çıkarır bu ama negatif çıktı 2gün sonra batımda 3 liralık testlerden yaptım pozitif çıktı

evet kızlar kimler kaç tane yasin alömak istiyosa söylesin başlayalım dağıtmaya mübarek cuma günü okuyalım hepbirliktee

benimki de 3 liralık testlerden de bat geçmeden ümit kesilmez :))

evet kızlar kimler kaç tane yasin alömak istiyosa söylesin başlayalım dağıtmaya mübarek cuma günü okuyalım hepbirliktee

eslemcim yasin yerine meryem suresi mi okusak diye düşündüm. Ben 1 günde 2 yasin okurum, ama meryem suresi zor biraz onu günde 1 tane ancak okuyabilirm

41 yasin mi? kaç tane kaldı geriye?
evet cnm daha hiç dağıtmadım şimdi başlıycam işte herkes okuyabildiği kadar alsın yavaş okuyan 2 tane hızlı okuyan 5 tane mesela

cnm meryem suresi zor olduğu için herkesin kabul ediceğini sanmıyorum hem onu herkesin kendi okuması lazım heralde 41 gün boyunca her gün 1 tane okunuyo

Tamam canım yasin de olur. Hepsi dua ne de olsa Allah hayırlısıyla bebeklerimizi göndersin de...

Sen bi liste yap kimlere okunacağına dair önce listeyi çıkar sonra da dağıtımı yap. bi tablo hazırla o tablo üzrinde sürekli eklemeler yap.Hatta ilk sayfaya da ekleyebilirsin daha güzel olur böylece herkes rahatça takip eder

evet cnm daha hiç dağıtmadım şimdi başlıycam işte herkes okuyabildiği kadar alsın yavaş okuyan 2 tane hızlı okuyan 5 tane mesela

benim zikirim de var bugün bitirmem gereken 2 tane yasin okuyabilirim sanırım bugün kime okucaz

cnm meryem suresi zor olduğu için herkesin kabul ediceğini sanmıyorum hem onu herkesin kendi okuması lazım heralde 41 gün boyunca her gün 1 tane okunuyo

evet bende araştırdım şimdi meryem suresi 41 gün okunacak her gün bir tane okunması gerekiyormuş

şimdi bu gün adeti geçmiş arkadaşa okuyalım dedim alpuminiydi galiba sonra swwtynin geçmiş ona okuruz sonrada sırayla adeti en yakın olana okuruz sen kaç tane okursun şimdi petekde okuyabiliosa oda okusun hamile arkadaşların ki dahada kabul olurr

benim zikirim de var bugün bitirmem gereken 2 tane yasin okuyabilirim sanırım bugün kime okucaz

evet bende araştırdım şimdi meryem suresi 41 gün okunacak her gün bir tane okunması gerekiyormuş

tamam cnm ben kaydediyorum 2 tane yazdım sana alpuminiye niyet okuyalım bu gün o istemiş çok adını da söyler duasını öyle yaparız

canım 2 tane okurum ben. Yasinlerin hepsi okununca da birisi duasını yapsın. Bi de bu arkdaşların gerçek isimlerini öğrenmek gerekecek isme hitaben dua yapılsın diye. Ben o zaman şimdi başlıyım 2 tane okuyayım sonra yemek filan işlerim olacak okuyamam.

Okuycak arkadaşlar kaç tane okuycağını yazsın ben kaydediyorumm bende şimdilik 3 tane okuyım sonra kalırsa yine okurum farklı arkadaşların dilinden olması daha iyi olurr benim duam kabul olmazsa onunki olur rabbim kabul etsin inş. Okuduklarımızı

selam canım bende okumak isterdim ama krıştırıyorum biraz türkçesini okusam olurmu bide benim için gelecek aya okursanız sevinirim

selam canım bende okumak isterdim ama krıştırıyorum biraz türkçesini okusam olurmu bide benim için gelecek aya okursanız sevinirim

cnm aslında arapçadan okumak daha iyi ama okuyamıyosan türkçeden oku olur öylde kaç tane okursun söyle bana yazıyım bide cnm sırayla herkese okuruz inş. sana ne zaman istiosan o zaman okuruz

merhaba bende 3 senedir bebek bekliyorum halen bir sonuç alamadık kontrollerimiz temiz çok şükürr...6 ocak regl zamanım bekliyorum bakalım bu sefer durum ne:S belirti olarak mide bulantım var- hafif kasıklarda kasılma- gögüslerde hafif ağrı yani birşey yok gibi..sizde durumlar nasıl?

kızlar türkçe derken mealini demiorum türkçe yazılışını yasin velkuranil hakim gibi olanı nı diyorum manasını deil

selam kızlar bir sorum var daha dogrusu kafama takıldı ben adetimi ilk ekez bu ay kanama deil kahverengi akıntı tarzı ve az oldu 4.günü doktora gittim fakat bişe demedi hersey yolunda temiz dedi ama bende cok gaz var ara sıra karın agrısı hafif kramp seklinde oluyo artı lavobaya sık gidiyorum vs vs hiç bunları yasamamıstım hamile olsam doktor anlardı dimi bide adetmi oldum yoksa dogum kontrol hapını kestim diye akıntımıydı şimdi bugün gene dogum kontrol hapına baslıcam 1 ay daha kullan dedi ya hamileysem zarar vermezmi kafam karısık yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…