- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
gunaydinn kizlarrr :) ya batima iki gun var ama hic adet olacak gibi degilim normale su an bacaklarim belim ve kasiklarimin agrimasi lazim ama yok sadece son 10gundur goguslerimin alt tarafi ve uclari agriyo bide ara ara bel ve kasik agrim oluyo bide bu sabah afedersiniz sumuk gibi beyazve sariya calan bi akintim geldi peceteye ama cok degil az. kendimi psikolojik olarakta etkilemek istemiyorum ama ne bilim iste oyle :) anlatma ozurluyum bu sabah
gunaydinn kizlarrr :) ya batima iki gun var ama hic adet olacak gibi degilim normale su an bacaklarim belim ve kasiklarimin agrimasi lazim ama yok sadece son 10gundur goguslerimin alt tarafi ve uclari agriyo bide ara ara bel ve kasik agrim oluyo bide bu sabah afedersiniz sumuk gibi beyazve sariya calan bi akintim geldi peceteye ama cok degil az. kendimi psikolojik olarakta etkilemek istemiyorum ama ne bilim iste oyle :) anlatma ozurluyum bu sabah
Ayyy swwty bana çok moral verdin inan..Bende günlerce o kadar çok üzülüordum ki ama seninde tıpkı benim gibi olman bana çok büyük destek oldu gerçekten..Ben ümidimi kesmiştim ama şimdi sende böyle deyince yeniden canlanıverdim..Hiç okumaıştım öyle birşey demek gerçekten hamile olupda 20 gün falan çıkmadığı oluyor mu? Ayy inş öyledir yaa.Çünkü eğer hamilelik yoksa bunu yaşamamız çok garip olur yani durup dururken adetin kesilmesi, hemde hiç stres yapmazken..Bundan sonra benim dualarımda hep sende olucaksın inş..Birlikten kuvvet
Slm canim benim son adetimde once 2 ay adet olmadim cunku tam adet olacagim gun yumurtladigimi fakt etmistim ve gec yumurtlama oldu bende eger seninde gec yumurtlama olduysa ve o gunu yakaladiysan emin ol melegin seninledir
Geç yumurtlamayı ilk defa burda duydum..Evet benim ki de büyük ihtimal öyle oldu ama inş hamileyimdir, çok istiyorum 6 aydır istiyoruz biz bebek ama ilk defa bu ay çok çalıştık.Adet olmayı beklediğim güne kadar gün aşırı çalıştık..Oyüzden adetim gecikince çok ümitlenmiştim ama sonra hem idrar hem kan testinde çıkmayınca hayal kırıklığı yaşadım.5,6 gün sonra eğer hala adet olmamış olursam yine tahlil yaptırıcaz Doktor kontrolünde İnş vardır bebeğim..
kızlar star tv soframızı açın memleketimi görün izmitime gelmişlerr
Kızlar çok kötüyüm psikolojim mahvaldu gerçekten..Bugün de canımı sıkan bi olay oldu iyice tavan yaptı sıkıntım sabahtan beri ağlıyorum..14 gün oldu hala hiç bir adet belirtim yok..Artık canıma yetti ya olacaksa olsun olmayacaksa da hamile old. öğrensem bari
cnm bende 20 yaşındayım 10 yaş var aramızdaEvet benim eşimde 33 yaşında dediğin gibi arkadaşlarının hep 2 çocuğu varlazım artık 1 tane..inş hayırlısı ile en yakın zamanda olsunnn sen kaç yaşındasın canım
napalım cnm iyi diyelim iyi olsunCAnım inşallah sıkıntısız geçirirsin hamileliğini. :)
ceylinowcum hadi gözün aydın tatlım kendine dikkat et. Testi yapınca da haber ver e mi?
Günaydın hanımmlar nerdesinizzz bakalım napıhyosunz?
ne oynuyon kızzz özelden faceni var bana kankeyta görüşürüz facedenfacebook ta bir oyuna takıldım yeşilcik onu oynuyordum bende kimse yok diye bu kızlar nerde yaa hepsi uykucu heee
heralde kızım işimiz vardı yumurtlama günümüzdü heraldemmmNe oynuyosun merak ettim? :))
Hee ya kızlar yok akşam hepsinin işleri mi vardı ne
Kızlar çok kötüyüm psikolojim mahvaldu gerçekten..Bugün de canımı sıkan bi olay oldu iyice tavan yaptı sıkıntım sabahtan beri ağlıyorum..14 gün oldu hala hiç bir adet belirtim yok..Artık canıma yetti ya olacaksa olsun olmayacaksa da hamile old. öğrensem bari
ee başka ne yapıyosunuz hanımlar??? Benim ağzıma yemek tadları gelip duruyo yaaa
niee kız miğden mi bulanıoo yoksamm
Midem bulanmıyo da karnım acıktı galiba :)) Ya aslında o dğil de benim sol göğsüm çok ağrıyo arada batmalar giriyo (sıkışıyo gibi) ağrılar giriyo kısa süreli. Ben bu kalbimden korkmaya başladım yaaaUmarım bişey yoktur
aynısı eşimde oluyor bazen durup kalıyor bıçak saplanmış gibi oluyor dedi bi kaç kez gidelim diyorum doktora kalbinde bişey vardır diyorum evet sen varsın diyor ordabişey çıkıcak diye gitmiyor o da doktora
canım kendini neşenlendirecek ibşeyler yap. Bi duş al giyin süslen dışarı çık dolaş bi kendine gel :)
cnm bende 20 yaşındayım 10 yaş var aramızda
napalım cnm iyi diyelim iyi olsun
ne oynuyon kızzz özelden faceni var bana kankeyta görüşürüz faceden
heralde kızım işimiz vardı yumurtlama günümüzdü heraldemmm
cnm nie test yapmıosun sıkma canını bak hamileysen bebeğinde üzülür ama
aaaa isyan yok isyan yoksen strese girdikçe o gecikicektir zaten rahatla relax ol bol bol dua et ediyorsundur zaten de ben diyim yine de belki bebişin vardır git bir doktora testlere fazla güvenme doktora görünmen en iyisi bence
Umarım iyi bir haber olur senin içn canım. Test neden yapmıyosun 2 gün kalmış çıkabilir.
Evet en iyisi öyle yapmak bugün de pazar hem alışveriş yaparım hemde havaalırım..
3,4 gün önce Doktorum kontrolünde hem idrar hemde kan testi yaptım ama çıkmadı, onlarda şaşırdılar.Bende hiç olmazsa adet getirici falan istedim madem yok bir an önce adet olayım diye ama vermedi 1 hafta sonra yine kan testi yapıcaz dediler..
Evet çok haklısın..Aslında bugüne kadar hiç üzülmüyorum ama bugün sabah yaşadığım bi olay beni çok üzdü üzülünce bunları falan kafaya takmaya başladım ağlayıp durdum işte..Ama tamam artık sizin dediğiniz gibi üzlümüycem..Yeşilciği dinleyip dışarı çıkıcam şimdi...
bende de ara ara oluyo çok tatlı yediğim zaman oluyo heraldeMidem bulanmıyo da karnım acıktı galiba :)) Ya aslında o dğil de benim sol göğsüm çok ağrıyo arada batmalar giriyo (sıkışıyo gibi) ağrılar giriyo kısa süreli. Ben bu kalbimden korkmaya başladım yaaaUmarım bişey yoktur
aynısı eşimde oluyor bazen durup kalıyor bıçak saplanmış gibi oluyor dedi bi kaç kez gidelim diyorum doktora kalbinde bişey vardır diyorum evet sen varsın diyor ordabişey çıkıcak diye gitmiyor o da doktora
bende de ara ara oluyo çok tatlı yediğim zaman oluyo heralde
senin kocanda pek hazır cevapmış kız benim kocam hiç demez böyle şeyler benim aklıma gelmio öyle değişik şeyler diooo
halbuki ilk tanıştığımızda şiirler yazıodu banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?