merhaba kızlaarr, herkesin yeni yılı kutlu ve bol bebişli olsuuunnn:) :13:
selam benimde bat tarihim belli oldu 27 ocak eklermisinnn
Eki Görüntüle 592890
kızlar ovulasyon testi şimdi bu pozitif mi oluyo 2 çizgi ilki kadar koyu değil ama var yani baya acaip de akıntım var acaba bugün yumurtluyomuyum kii :44::44:
ceylinow bugün de yok dimi kırmızı?
petekcim forumu kapatmıştım onun için geç cevap veriyorum canım kusura bakma,daha kırmızı yok bakalım.... :44: :44: :44: :44:
Eki Görüntüle 592890
kızlar ovulasyon testi şimdi bu pozitif mi oluyo 2 çizgi ilki kadar koyu değil ama var yani baya acaip de akıntım var acaba bugün yumurtluyomuyum kii :44::44:
petekcim forumu kapatmıştım onun için geç cevap veriyorum canım kusura bakma,daha kırmızı yok bakalım.... :44: :44: :44: :44:
Meraba kızlar bende sürekli sizleri takip ediyorum ama anca üye olabildm :) Benim adetim normalde 28 veya 30 arası sürerdi, yalnz geçen ay ilk bat mdan itibaren 35 gün sürdü çok ümitlenmiştim ama olmadıbu ay da yine bat m 21 Aralıktı ama hala tık yok.Ayrıca ilginçtir 11 gün geçtiği halde ne karın ağrısı ne bel ağrısı ne de göğüs ağrısı hiç biri yok.Halbuki her bat mdan önce bunları yaşıyorum..Dün doktorumla hem idrar testi hemde kan testi yaptık çıkmadı..
Sizce neden olabilir lütfen bana da yardımcı olun(
Eki Görüntüle 592890
Gebelik testide yapsana
Ovulasyon testi gebelikte ne kadar doğru sonuc veriyor bilemiyorum
canım bazen vücut şartlanınca kırmızılar gelmeyebiliyor. benim çok daha öyle olmuştu hiç bir sıkıntı yok dedi doktor adet söktürücü vermişti ozaman adet olmuştum.
evet canım yumurtluyorsun.sakın bu geceyi boş geçirme
kesinlikle doğru sonuç vermez. tecrübeyle sabit bu . adetten 1 gün önce adet günü ve daha sonra toplam 3 ovulasyon testinde de çift çizgi gördüm ben. ama gebelik çıkmadı. hatta kızlar dün gene yaptım ovulasyon testi gene çift çizgi çıktı kafayı yiycem
canım ben ovulasyon testi kullanmadım ama zaten yumurtladıktan sonra lh hormonu adet olana kadar yüksek olurmuş yani yumurtadan sonra sürekli çift çizgi görmen bence normal.Umarım yanlış bir bilgi vermiyorumdur
ama tatlım o zaman adetten adete sürekli çift çizgi görürüz senin dediğin gibi olsa.sadece yumurtlama zamanında o da 1-2 gün çıkar çift çizgi.benim bat 18 aralıktı. bu cuma ve dün tekrar ovulasyonda çift çizgi çıktı. o garip. yani gebelik ovulasyonla kesin belli diyemeyiz.
Belki iki tane yumurtlamışsındır canım biri cuma biri de dün :)) Ovulasyonla gebelik kesin diyemeyiz zaten .
he valla olabilir haa. geçen ay adet olmadım ben. belkim yumurtalar birleşmiş , bana bu ay çift yumurta getirmiştiraamaannn boşver benim vücut kafayı yedi sanırım. umarım düzelir bu ay
canım bazen vücut şartlanınca kırmızılar gelmeyebiliyor. benim çok daha öyle olmuştu hiç bir sıkıntı yok dedi doktor adet söktürücü vermişti ozaman adet olmuştum.
evet canım yumurtluyorsun.sakın bu geceyi boş geçirme
kesinlikle doğru sonuç vermez. tecrübeyle sabit bu . adetten 1 gün önce adet günü ve daha sonra toplam 3 ovulasyon testinde de çift çizgi gördüm ben. ama gebelik çıkmadı. hatta kızlar dün gene yaptım ovulasyon testi gene çift çizgi çıktı kafayı yiycem
bebiş vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?