Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Anatolyo, Bende Doktordan adet söktürücü istedim ama vermedi 1 hafta sonra yine kan testi yapıcam sana dedi..Hayırlısı bakalım eğer hamileik yoksa hemen adet olayım bitsin çalışmalara başlayayım istiyorum :)
ayy canım benim inş. Allah mı söyletti kızzz????
canım bazen vücut şartlanınca kırmızılar gelmeyebiliyor. benim çok daha öyle olmuştu hiç bir sıkıntı yok dedi doktor adet söktürücü vermişti ozaman adet olmuştum.
evet canım yumurtluyorsun.sakın bu geceyi boş geçirme
kesinlikle doğru sonuç vermez. tecrübeyle sabit bu . adetten 1 gün önce adet günü ve daha sonra toplam 3 ovulasyon testinde de çift çizgi gördüm ben. ama gebelik çıkmadı. hatta kızlar dün gene yaptım ovulasyon testi gene çift çizgi çıktı kafayı yiycem
gebelik için değil canm yumutlama için sordum benGebelik testide yapsana
Ovulasyon testi gebelikte ne kadar doğru sonuc veriyor bilemiyorum
aynen cnm yaa geçirmiycem zatennBence sen boş geçirme canım :)) ikinci çizgi baya belirgin çünkü :)
ceylinowcum bugün de gelmezse artık test yap bebiş haberini alalım :)
yok kız kaçırırmıyım 4 gündür yapıodum hafif silik de olsa ikinci çizgi çıkıodu bugün kü kabak gibi çıktı zaten de acaip alıntım var uzayan akıntıdan bakalım bu akşam çalışmaya başlayalımm bol dua ileecanım bazen vücut şartlanınca kırmızılar gelmeyebiliyor. benim çok daha öyle olmuştu hiç bir sıkıntı yok dedi doktor adet söktürücü vermişti ozaman adet olmuştum.
evet canım yumurtluyorsun.sakın bu geceyi boş geçirme
kesinlikle doğru sonuç vermez. tecrübeyle sabit bu . adetten 1 gün önce adet günü ve daha sonra toplam 3 ovulasyon testinde de çift çizgi gördüm ben. ama gebelik çıkmadı. hatta kızlar dün gene yaptım ovulasyon testi gene çift çizgi çıktı kafayı yiycem
Bat 9 Ocak... Beni de ekleyebilirsiniz...
Çok meraklı, çok heyecanlı bir o kadar da korkuluyum
Benim bat 5ocak beni de ekler misinizzz
ekledim cnm inş. hamilesindirr
ben inanıyorum bence sen hamilesin tatlım
petekcim yarın bi test yapcam yaaa merakllandım iyice,dua et tatlım yarın haber ederim,,,mucuuuuk
petekcim yarın bi test yapcam yaaa merakllandım iyice,dua et tatlım yarın haber ederim,,,mucuuuuk
cnm inş. hamilesindirrr
İnşallah hamilesindir canım bize de moral olur :)
zaten tombikim kız ben daha da tombik olcam ufffinşallah tatlım hepimiz kavuşuruz meleklerimize ,tombik tombik gezeriz
Bat 4 ocak beni de dualarinizla birlikte ekler misiniz
Bu arada siz rahim agzi kontrolu yapiyor musunuz parmakla
Bu arada siz rahim agzi kontrolu yapiyor musunuz parmakla