Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
petekcim yarın bi test yapcam yaaa merakllandım iyice,dua et tatlım yarın haber ederim,,,mucuuuuk
arkadaşlar ben yeni üye oldum bizde beş aydır deniyoruz olmadı yine birde bebek yapmaya karar verdikten sonra her ay adet günüm azalmaya başladı eskiden 6 -7 gün sürerdi 5 aydır azalıyor bunla ilgili bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi bi sorun yoktur inşallah çok korkuyorum Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah
Tabi benide aranıza kabul ederseniz sevinirim :)))
Valla ben yapiyorum hani simdiye kadar zarari olmadi faydasi oldu cunku yumurtlama zamanimi ve adet zamanimi anlayabiliyorum benim icin guzel bi yontem ve dogruda cikiyo tabi kimisi inanmaya biliyo tercih meselesi
arkadaşlar ben yeni üye oldum bizde beş aydır deniyoruz olmadı yine birde bebek yapmaya karar verdikten sonra her ay adet günüm azalmaya başladı eskiden 6 -7 gün sürerdi 5 aydır azalıyor bunla ilgili bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi bi sorun yoktur inşallah çok korkuyorum Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah
tabi ki kabul ederiz en azından kendi adıma ben kabul ettim adet günlerin de psikolojik olarak değişmiş olabilir bence birşey yoktur ama çok sıkıntı ediyorsan doktora git bakalım ne diyecek hem için rahat etmiş olur
Canim tabiki kabulumuzsun ve cocuk istemeden once ne ile korunuyodun ona baglida olabilir
teşekkürler :)) ilk aylarda 2 ay kadar ilaç kullandım sonra bıraktım ama üzerinden biryıl geçti
Tamam ozaman psikolojik olabilir ha bu arada adetin eger cok koyu afadersiniz camur gibiyse o zaman hemen doktara git kist baslangici olabilir
Meraba kızlar bende sürekli sizleri takip ediyorum ama anca üye olabildm :) Benim adetim normalde 28 veya 30 arası sürerdi, yalnz geçen ay ilk bat mdan itibaren 35 gün sürdü çok ümitlenmiştim ama olmadı bu ay da yine bat m 21 Aralıktı ama hala tık yok.Ayrıca ilginçtir 11 gün geçtiği halde ne karın ağrısı ne bel ağrısı ne de göğüs ağrısı hiç biri yok.Halbuki her bat mdan önce bunları yaşıyorum..Dün doktorumla hem idrar testi hemde kan testi yaptık çıkmadı..
Sizce neden olabilir lütfen bana da yardımcı olun (
tatlım aynı durumu yaşıyoruz..Batım 21 aralıktı ama hala adet olmadım ve hem kan hem idrar testinde negatif çıkıyo çok streste yapmıyorum adet olacagımı kabullendim ama hala gelmiyo..
Kızlar günaydınn. Ben bugün çok karamsarım aslında dün akkşamdan beri öyleyim. Kocişle aramız limoniydi ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi içtiğimi.. Sabah biraz gönlümü aldı ama yine de içimdeki şey geçmedi.
Çocuktan da ümidimi kestim yok olmuyo işte herkes de sorup duruyo onlar sordukça ben daha kötü oluyorum. Bi de başka sebepler de var canımı sıkan ama elden bişey gelmiyo iştee hiçbi şey istediğimiz gibi olmuyorr
Günaydın kızlar
bugün adet günüm
sabah test yaptım çift çizgi çıktı
önümüzdeki hafta kan testi yapacam, bakalım yüksek çıkacakmı
tabi kalp atışını duyana kadar tam sevinemiyorum
hayırlısı
Oyy kiyamam ben sana bozma moralini bak senin benim gibi coook kisi var burda derdi veren allah elbet dermanini da verir bu arada kac yillik evlisin ve nezamandir istiyosunuz cocuk
Günaydın kızlar
bugün adet günüm
sabah test yaptım çift çizgi çıktı
önümüzdeki hafta kan testi yapacam, bakalım yüksek çıkacakmı
tabi kalp atışını duyana kadar tam sevinemiyorum
hayırlısı
Kızlar günaydınn. Ben bugün çok karamsarım aslında dün akkşamdan beri öyleyim. Kocişle aramız limoniydi ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi içtiğimi.. Sabah biraz gönlümü aldı ama yine de içimdeki şey geçmedi.
Çocuktan da ümidimi kestim yok olmuyo işte herkes de sorup duruyo onlar sordukça ben daha kötü oluyorum. Bi de başka sebepler de var canımı sıkan ama elden bişey gelmiyo iştee hiçbi şey istediğimiz gibi olmuyorr