- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Petekcim ne güzel bu akşam kaynatırız burda ( sen uyumazsan tabi) sabah da kanka olur çıkarız
olur olur uyumam kaynatırız tabi ben de forumda geziniyorum şimdi gebelikle alakalı şeyler okuyordum:)
e tabi anne adayı olunca artık gebelik isteyenlerle ilgili değil de gebelikle ilgili şeyler okursun. Sen şimdiden oku öğren yarın bir gün biz de senden öğreniriz artık :))
ben inanıyorum 2013te bir çok arkadaşımdan güzel haberi alacağım Allahın izniyle sen de dahil
İnşallah canım bak hamilesin ne güzel dua et.. Bu gece kandilmiş gibi hissediyorum niyeyeseYaptığımız dualar kabul olsun bebişleirmiz gelsin
amiiinn amiiinnn amiiinnn!
babanın yaptığı da iyiymişben bir de yalnızdım benim yanımda sopayla bekleyecek kimse de yoktu ayaklarım popoma vura vura kaçtım hemen
İnşallah canım bak hamilesin ne güzel dua et.. Bu gece kandilmiş gibi hissediyorum niyeyeseYaptığımız dualar kabul olsun bebişleirmiz gelsin
allah seni napmasın kız güldürdün benii bu arada hamilelik takviminde çok güzel olmuş cnmm mercimek de çok şekermiş yaww nazar değmesin onaa
aynen bende öyle hissettim az önce bende hocanın verdiği duaları okudum şimdi meryem suremide okuyım gelcem aranızaa beni kocişimle abim yanlız bıraktılar 1 saatliine maça gittilerr
Canım kendini biraz tanıtır mısın kaç yaşındasın ne iş yaparsın kaç yıllık evlisin nerede oturuyorsun?
allah seni napmasın kız güldürdün benii bu arada hamilelik takviminde çok güzel olmuş cnmm mercimek de çok şekermiş yaww nazar değmesin onaa
aynen bende öyle hissettim az önce bende hocanın verdiği duaları okudum şimdi meryem suremide okuyım gelcem aranızaa beni kocişimle abim yanlız bıraktılar 1 saatliine maça gittilerr
öncelikle herkese merhaba, ben 22 yaşındayım (26.09.1990) ve 1 yıllık evliyim yarışmaya istanbuldan katılıyorum devlet memuruyum yarışmacı arkadaşlarıma şimdiden başarılar diyorum ve çok sevdiğim aileme de kucak dolusu selamlar gönderiyorum :)
SüpersinnKız daha küçükmüşsün sennnn :)) Evliliğinin ikinci yılına bebişinle girecen ne güzelll. İş, aşk, bebiş Allahtan daha ne istenir ki :)
Ben 24 yaşımdayım 1 buçuk yıllık evliyim yarışmaya manisadan katılıyorum. Çalışmayı bekleyen bir evhanımıyım
Bebiş çalışmalarında herkese başıralar diliyorum :))
ben de aslen manisalıyım sen merkezden misin:)
yok canım Alaşehir. Ama aslen ankaralıyım
okudum geldim cnm ben sade kendim için deil bütttüüüüün bebek isteyenlar için okudum allah kabul etsin inş..Duanın sonunda benim için de dua et olur mu eslemcim? Ne güzel kafan rahat etsin gitsin onlar :))
kız sen adamı öldürürsün hee bende 20 yaşındayım (06.04.1992) 2 yıl 3 aylık evliyim izmitten katılıorum ev hanımıyım 2 senedir bebek düşünüyoruzz bende size başırılar diliyorummöncelikle herkese merhaba, ben 22 yaşındayım (26.09.1990) ve 1 yıllık evliyim yarışmaya istanbuldan katılıyorum devlet memuruyum yarışmacı arkadaşlarıma şimdiden başarılar diyorum ve çok sevdiğim aileme de kucak dolusu selamlar gönderiyorum :)
saol saol teyzesi çok çok öpüyor seni yeni yılını kutluyor:) inşallah haftaya kontrole gittiğimizde bana çok sağlıklı olduğunu göstererek beni daha da mutlu edecek bebişim :) Rabbim tez zaman da seni de evladına kavuştursun inşallah canım benim
alaşehirin neresindensin avucumun içi gibi bilirim orda büyüdüm sayılır benim de eşim ankaralı
okudum geldim cnm ben sade kendim için deil bütttüüüüün bebek isteyenlar için okudum allah kabul etsin inş..
kız sen adamı öldürürsün hee bende 20 yaşındayım (06.04.1992) 2 yıl 3 aylık evliyim izmitten katılıorum ev hanımıyım 2 senedir bebek düşünüyoruzz bende size başırılar diliyorumm
amin cnm amin inş. sende sağlıkla kucağına alırsın mercimeğini sende benim için öp o sıpayıı
okudum geldim cnm ben sade kendim için deil bütttüüüüün bebek isteyenlar için okudum allah kabul etsin inş..
kız sen adamı öldürürsün hee bende 20 yaşındayım (06.04.1992) 2 yıl 3 aylık evliyim izmitten katılıorum ev hanımıyım 2 senedir bebek düşünüyoruzz bende size başırılar diliyorumm
amin cnm amin inş. sende sağlıkla kucağına alırsın mercimeğini sende benim için öp o sıpayıı
Canım merkezdeyiz salı köylü pazarının tarafında. Ben sana dedim bak kanka olacaz diye :)))
eslemm sende küçükmüşsün kızzz ben seni 24-25 filan sanıyodum bi de erken evlenmişsin :) Ne güzel yani :) senin bebiş olur canım tam güzel zamanlarındasın doğurganlık açısından :)
ahh ahh istanbulda yok öyle salı pazarı alaşehirinki ne güzel oluyor ne ararsan var hem de organik çoğu özledim bak yaa
diyene bak sanki kendisi 40 yaşında sen de doğurursun kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?