:) bende senin gibi imreniyorum ve sinir olmaya başladım canım ilk geceden hamile kalanlara biz GELİN aldık yani bana elti geldi: kız ilk geceden hamile kaldı bizim hala ellerimiz bomboş
aynen cnm onların bize yaptıkları onların başına dönsün inş...
allahından bulsunlar ne diyim ben biliyorum zaten kim olduklarını hep beni kıskanıyolar bakışlarından belli oluyoo felfecir okuyo gözleri eşimle yaşadığım güzel bişi anlatıyım hemen suratları değişio istiyolar ki ben eşimi kötüliyim kv. kp. le anlaşamıyım kavga ediyim ama bende onu yapmıyorum yaa hepsi çatır çatır çatlıolarr
bende çalışsam mı çalışmasam mı kararsızım girdiğim ortamlarda atanmış öğretmenleri görünce kendimi çok kötü hissediyorm yaa((( belki başlarım çalışmaya biraz daha zaman geçsin de. Tabi memur alımlarında yine puanımı kullanacağım o puan boşa giderse çok üzülürüm
ayy canım walla senin için ne kadar zor bir durum olmuştur eminim ki..Bizim de olsun artık bebişlerimiz de şu mahalle baskısından kurtulsak
iyi olmaya çalışıoruz cnm biraz eşimle aramız limoni de ondan başım ağrıo hafiff sen nasılsın allah kolaylık versin derslerinee
cnm benim 3 günüm bugün yapıorum dünküyle bu günkinde silik çıktı çok hafif daha adetimin 11. günü bu gün bakalım yapıorum daha ben gitti gidiyordan aldım cnm 20 tane var 23 liraya 2 tanede erken gebelik testi yanında hediye sen internetten sipariş versen anca yarın falan gelir 5 den önce verirsenn eczanelerde pahalı oluyoo
cnm senin puanın güzel bence ikinci atamalarda olur senin....
inşallah hayırlısı olur hakkında....
boşver cnm biz de 2 sene mis gibi gezdik tozduk evliliğimizi yaşadık rahat rahat inş. bu ay bizimde olucak doldurcaz göbişleriii
Hepimiz için hayırlısı olsun canım önce emek sonra yemek :))
SENİN BU yaşadıklarını aynısın bende yasıyorum canım. ya gözlerinde o kadar beli oluyor ki çekemdikleri kuduruyorlar resmeen sen mutluysan onlar mutsuz oluor eğer sen mutsuzsan onlar bunda keyfi alıyorlar gözelerini için güldünü görebiliyorum malesef
düzelir cnm sakın üzme kendini....
her evde olur tatsızlıklar...
ayy canım walla senin için ne kadar zor bir durum olmuştur eminim ki..Bizim de olsun artık bebişlerimiz de şu mahalle baskısından kurtulsak
hemde ne zor yaa bide hastaneye muayne olmaya giderken benide götürrüyorlar yanlarında zaten bebek konusu canımı sıkıyor
onlarda gelemem diyemiyorum mecburen gidiyorum ama kızlar içim içim yiyor o durumda neden benim ki olmuyor diye kendime üzlüyorum yazık sana diyorum :) artık halime gülsem miağlasam mı bilmiyorum
öyle düşünme cnm herşeyde vardır bi hayır vakti gelmemiştir belki daha
bu vaktin bize geleceği yok bari biz ona gidelim de bebişlerimiz gelsin
gidiyoruz işte bak yarın ocak ayı yeni taptaze bi yıl inş. Ocak ayı bize umut olcak hepiciğimiz 2013 annesi olcaz inş....
selam herkese ve yeni yıllar diliyorum bol hamişli bir sene olur bende şu batıma bır haftadan az kalsada bende bu topiğe katılsam dıye beklıyordum ve 6 ocak batım benım
benımde herkesınde batı batmaz inş. bende hamılelık belırtılerı yok ama umudumu kesmıyorum
selam herkese ve yeni yıllar diliyorum bol hamişli bir sene olur bende şu batıma bır haftadan az kalsada bende bu topiğe katılsam dıye beklıyordum ve 6 ocak batım benım
benımde herkesınde batı batmaz inş. bende hamılelık belırtılerı yok ama umudumu kesmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?