batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım açıkladığın için sağol tatlımm çok heyecanlandım ya yapsam mı acaba yoksa batımı beklesem kararsız kaldımm

haydi yap yap çatlancanmı kız hepimizi hadi seni şöyle wc ye doğru alalım şekerim sağdan sağdan git ahdi bakiim alkışlarla uğurluyoruz seniiii

inşallah canım son bir soru daha pet bardak olması farkeder mi kullanmadığım cam bardağım var da onu kullanmak istiyorum sonrada çöpe farkeder miii? birde sen denemiş miydin bunu

yok camda olabilir hani pet bardağı kullanır atarsın die düşündm farketmz o kadarı ben iki kere denedim ve hamileyim.inş sizde dediğimi görürsünüz müjdeli haberlerinizi yazarsnz

haydi yap yap çatlancanmı kız hepimizi hadi seni şöyle wc ye doğru alalım şekerim sağdan sağdan git ahdi bakiim alkışlarla uğurluyoruz seniiii

ayy kızlar şimdi daha da heyecan yaptım yaptıktan sonra 2 3 saat bekliyormuşuz

kızlar benim adetime 2-3 gün var ve ovulasyon testim pozitif çıktı sizce neden olmuştur bu dönemde yani regle yaklaşan son günlerde yumurtlama olur mu?

cnm genelde hamileykende ovulasyon testinde pozitif çıkıo diyolar bide yukarda arkadaşımız anlattı bi pet bardağa idrarını yap 2 3 saat beklet katılaşmışsa hamilesin demekmiş bi yapsana sende bakıyım nasıl olucakk

yok camda olabilir hani pet bardağı kullanır atarsın die düşündm farketmz o kadarı ben iki kere denedim ve hamileyim.inş sizde dediğimi görürsünüz müjdeli haberlerinizi yazarsnz

inşallah canım sorularımı içtenlikle yanıtladığın için teşekkürler tatlımm

ben bu yöntemi ilk defa duydum kulağa tuhaf geliyor ama tamam deneyeyim bir de eczaneden test aldım bugün adetin 1 hafta öncesine kadar sonuç veriyormuş yani hamileysen çıkar dedi kız yapsam mı acaba o testi de?

ben bu yöntemi ilk defa duydum kulağa tuhaf geliyor ama tamam deneyeyim bir de eczaneden test aldım bugün adetin 1 hafta öncesine kadar sonuç veriyormuş yani hamileysen çıkar dedi kız yapsam mı acaba o testi de?

​canım şu idrarı beraber yapalım bende deniyycemmm

selammm kizlar nasislinizzzzz....benim bat tarighimm 29 aralik...catlatma ignemin 17.gunu...ben hala test yapmamakla diureniyorumbende yapacammm kizlar idrari bekletiyorsunnn kati ise hamilesin demek dimi...gecmisi okuyamadimm direk yazdimmm biri bana anlatabilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar benim adetime 2-3 gün var ve ovulasyon testim pozitif çıktı sizce neden olmuştur bu dönemde yani regle yaklaşan son günlerde yumurtlama olur mu?

olur olur bişey olmaz ondan her insanın yumurtlama günü bir olmuyo.benim adetlerimde hep düzensizdi hastalandım 15 gün sonra hamile kalmışım.normalde hastalığın ilk gününden hesaplıyolar hamileliği benimki ortasında olmuş oluyo allah istedikten sonra hepsi oluyo mucize gibi bişey

habibtem hoşgeldin evet evet çyle canım bende şimdi yapıcam hadi hep birlikte yapalım olur mu

cnm ilk önce bizim dediğimizi yap bakalım ne çıkıcak yarında ilk idrarla o testi yaparsın bence bide o testi ne kadara aldın tatlımm
heyecanla sizi beklioz hadii kızlar tuvalete uçunn

benim adetlerim kendimi bildim bileli düzenlidir ama?

hemen yap hadi varsa çıkar zaten hadi meraktan duramıcam iki canlı insanım şurda inş vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…