• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım yeni listeye benide dahil edermisin BAT 23 OCAK:(UMAIRM OLAMZZZZZ

kızlarrrr bende de kırmızılar göründü daha 2 gün vardı:(((((( ühü ühü ühüüü üzüldümm.... çok ağrım varrrrr artık yeni batım 24 ocak :((((( Neyse vardır bir hayır her şeyde rabbim bilir:((((:2:

kızlar ekledim sizi listeye rabbim hayırlısın versin inş...

amin inşallah Rabbim isteyip de aratmasın... ben gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yaaa

gebelik testinde günün geçmeden çıkmaz öyle.adetim 2 gün geçti öyle test yaptm.hem bak benim ilk testi yaptığımda bebeğim 5 haftalık 4 günlüktü.test yaptığımda gebelık çizgisi çok hafif çıktı yok gibi bişeydi silik bi çizgiydi.ertesi gün tekrar yaptım ve eşimede söylemedm yoksa üzülmesin die ama testte yazıyodu çok hafif çizgi bile gebeliktr die sonra 4 test daha yaptm pozitif toplam 5 test:)

gebelik testinde günün geçmeden çıkmaz öyle.adetim 2 gün geçti öyle test yaptm.hem bak benim ilk testi yaptığımda bebeğim 5 haftalık 4 günlüktü.test yaptığımda gebelık çizgisi çok hafif çıktı yok gibi bişeydi silik bi çizgiydi.ertesi gün tekrar yaptım ve eşimede söylemedm yoksa üzülmesin die ama testte yazıyodu çok hafif çizgi bile gebeliktr die sonra 4 test daha yaptm pozitif toplam 5 test:)

eczacı kız bana hamileysen reglden 1 hafta önce sonuç verir dedi 15 tl.ye almıştım testi yaptım ama negatif ama sanki zorlayınca gizlenmiş bi çizgi var gibi:D hahah:D

eczacı kız bana hamileysen reglden 1 hafta önce sonuç verir dedi 15 tl.ye almıştım testi yaptım ama negatif ama sanki zorlayınca gizlenmiş bi çizgi var gibi:D hahah:D

cnm o test normal testler gibi hemen sonuç vermio bildiğim kadarıyla 5 dakikanın sonunda net sonucu veriyomuş cnm bi fotosunu çekde koy bakalım biz görcezmi çift çizgiyi

Back