ama benim 4 gün var farkeder mi?:44::44::44:
cvp vermiyorm sana aaaaaa şimdiye kadar ben yüz kez gittiydim korkma bitmez:)hadi hemen tuvalete hadi hadi hadi hadeeeee:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama benim 4 gün var farkeder mi?:44::44::44:
testin kullanma klavuzunda her saat uygulanabilir diyordu 15 tl.ye aldım
cvp vermiyorm sana aaaaaa şimdiye kadar ben yüz kez gittiydim korkma bitmez:)hadi hemen tuvalete hadi hadi hadi hadeeeee:)
çıkar mı demek istemiştim ama
ben uçuyorum
cnm o normal test değil cinsel ilişkiden 1 hafta sonra hamile olup olmadığını gösterebiliomuş bende ovulasyon testi aldım bu ay yanında iki tane ondan hediye yollamışlar içinde öyle diocanım pardon ama sen normal gebelik testi almadınmı eğer onu aldıysan neden bu kadar pahalıya aldın anlamadım ben geçen hafta 2,5 tl ye almıştım ve fiyatlar heöp bu şekilde
kızlaaaaar hadi ama yaaaaa valla bunu en kötü ihtimalle dün söyleseydiniz ben çoktaaaaaaaaan yapmıştım ama sonu hüsran olacaktı tabi çünkü bugün kırmızılar bana sabah günaydın dedi
ben uçuyorum
cnm o normal test değil cinsel ilişkiden 1 hafta sonra hamile olup olmadığını gösterebiliomuş bende ovulasyon testi aldım bu ay yanında iki tane ondan hediye yollamışlar içinde öyle dio
ohh şükürr
varsa zaten yaklaşık 4 haftalık bebek olcak çıkar.sen dene hemen.bide idrarının rengi normalden daha koyu sarı olur yapınca rengine bak bide onu yaz hadi bekliyrm
uçuşa geçtiğine göre hamişsin sanırım:)Hayırlı olsun canım Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla..
selam kızlar yazıları okuyorum benimde 2 yıldır cocugum olmuyor 1 ay dırda doktora gitmeye basladım ama sunu anlamaıyorum neden adet tarihiniz gecmeden ısrarala test yapıp dogru sonuclar almadan hayal kırıklıgını kendinize yasatıyorsun ben bir kac gün gecmese test yapmam stres cok kötü bir etken hamile kalmakta lütfen emin olmadan test yapmatın en azından bir kacgün gecsinn
kızlar gebelik testini yaptım sonuç beklediğim gibi negatif diğer teste gelince idrar baya sarı sonucunu da 2-3 saat sonra yazarım artık
ben stres yapmıyorum aslında daha da rahatlıyorum var mu yok mu diye düşünmüyorum hiç olmazsa Rabbim ne zaman isterse o zaman verir nasılsa
yok canım wc ye uçtum ben yaptım bekliyorum şimdii hayırlısı inşallah
bencede stres yapmamalısın canım zaten herseyde hayır vardır gec olsun temiz olsun derler ye cok dogru evladın hayırlısı olsun bu sene bizimde olacak ve cok degerli olacaklar bebişlermz
amin hayırlısı inşallah
petekçim sen yaptın mı idrarı :44::44::44:
evet bekleme salonunda şimdi