• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım benim arkadaşım adeti geçtikten sonra yaptı negatif çıktı,adet gelecek diye bekledi 10 gün sonra birdaha yaptı pozitif çıktı,şimdi şükür 4 aylık hamile :49: ondan dedim sana ne zaman yaptın die,adet bi geçsin bakalım hayırlısı olur inş,benim bat da31 aralık bende merak ediyorum,öptüm tatlım

hadi inşallah senin dediğin gibi olur tatlımyaa 111senedir bekliyorum heray mevlam herkese versinn. inşallaa regl olmassın sende beklemekte çok kötüü oluyo

hadi inşallah senin dediğin gibi olur tatlımyaa 111senedir bekliyorum heray mevlam herkese versinn. inşallaa regl olmassın sende beklemekte çok kötüü oluyo

amin canım amin beklemek zor ama kendine bir meşguliyet bul vakit geçsin,inşallah hepimiz hamiş olcazzzz dua edelim bol bol birbirimize

hoşgeldin cnm aramıza rabbim oğlunu sana bağışlasın :nazar:
en yakın zamanda da prensine bi prenses nasip etsin inş...:emir_bebek::emir_bebek:
batını söyle tatlım senide ekliyim hemen listeyeee :49::49:

teşekkür ederim canım inş. prensesimde gelir bu arada bir çocuğum var ama bu işlerden pek anlamam :50: bat dediğiniz nedir kızlar ben bu sabah regl oldum şimdilik bunu söyleyebilirim malesef :1:

HOŞgeldin canım :) bende yeniyim senin gibi :) Ne güzel bak bir evladın var. malesef benim hiç çogum yok. Çok istememize rağmen bi çocuk sahibi olamadık. ama ümit kesmek yok yola devam :)

canım inş. Allah'ım sana bir evlat verir ümidini yitirme bir gün seninde yüzün gülecekanneliği tadacaksın

TEŞEKKÜR ederim canım :) sen kaç yılık evlisin ve ne kadardır çocuk istiyorsun

cnm ben 2 sene 3 aylık evli olucam ocağın 10nda 2 senedir istiyoruz benim tadavilerde sonra tüplerimde tıkanıklık olduğu belli oldu laparoskopi oldum ameliyet yani 2 ay önce geçen ayda bu ayda olmadı inş. ocak ayında nasip olcak cnm :49::49:

teşekkür ederim canım inş. prensesimde gelir bu arada bir çocuğum var ama bu işlerden pek anlamam :50: bat dediğiniz nedir kızlar ben bu sabah regl oldum şimdilik bunu söyleyebilirim malesef :1:

cnm bat beklenen adet tarihi oluyo yani bidahaki ay kaçında hastalanıcaksan onu söyle ekliyim hemen listeye :34::34:

amin canım amin beklemek zor ama kendine bir meşguliyet bul vakit geçsin,inşallah hepimiz hamiş olcazzzz dua edelim bol bol birbirimize

ya ben okadar düşünmüodum eşim soktu aklıma çok istiyo canım benim sonra çok üzülüoo şimdi benimde aklımda bide insan eş dost içinde bebek sorulunca farkettimki üzülüyorum şimdi pek gitmek istemiyorum yine sorcaklar diye:(inşaalllah herkese verir allahım

hanımlar hiç evlatlık almayı düşündünüzmüü yani ben olmassa evlatlık alabilirm die bazen düşünüyorum oda bi yavrum olur diyorum kendime

cnm bat beklenen adet tarihi oluyo yani bidahaki ay kaçında hastalanıcaksan onu söyle ekliyim hemen listeye :34::34:[/QUOTE]

canım o halde benim son adet tarime göre bat 27 ocak

hanımlar hiç evlatlık almayı düşündünüzmüü yani ben olmassa evlatlık alabilirm die bazen düşünüyorum oda bi yavrum olur diyorum kendime

ben düşünmem bi çocuğa koruyucu aile olmayı falan belki yparım ama evime alıp çocuğum gibi bakmak doğru deil kızlar dinen kız olsa eşinize haram erkek olsa size her zaman küçük bebek olmuycak yani büyüycek yetişkin olucak

cnm bat beklenen adet tarihi oluyo yani bidahaki ay kaçında hastalanıcaksan onu söyle ekliyim hemen listeye :34::34:

canım o halde benim son adet tarime göre bat 27 ocak[/QUOTE]

tamam cnm ekliyorum hemen

slm kızlar kasımda aşk başkadırdan buraya transfer olmuşsunuz bakıyorum kimseyi göremiyorum:) size güzel bi haberim var hamileyim..............

3 4 kez doktora gittim adetim düzensizdi ama diğer bütün testler normaldi dr hiç bisey vermedi olur zamana bırak die gerçektende allahın bi mucizesi bu bır aylık olması gerekirken 1,5 aylık çıktı.allahım hepinize nasip etsin allah çok büyük ve umudunuzu asla kaybetmeyin

slm kızlar kasımda aşk başkadırdan buraya transfer olmuşsunuz bakıyorum kimseyi göremiyorum:) size güzel bi haberim var hamileyim..............

ayyyy cnm benim çok sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ini seni listeye hamile olarak ekliyebilirmiyim cnm uğurumuz olursun belkim :49::49:

ayyyy cnm benim çok sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ini seni listeye hamile olarak ekliyebilirmiyim cnm uğurumuz olursun belkim :49::49:

tabiki tatlım.en son diğer topikte yazışmıstık seninle sanki hiç anne olmucakmışım gibi geliyo demiştim ama rabbim çok büyük adetim düzensiz olmasına rağmen oldu.inş allah sizede en kısa zamanda nasip etsin.eşimle dünyalar bizim oldu bi haftadır evde bayram var sanki

tabiki tatlım.en son diğer topikte yazışmıstık seninle sanki hiç anne olmucakmışım gibi geliyo demiştim ama rabbim çok büyük adetim düzensiz olmasına rağmen oldu.inş allah sizede en kısa zamanda nasip etsin.eşimle dünyalar bizim oldu bi haftadır evde bayram var sanki

ayy ne güzel inş. rabbim bizede yaşatsın bu duyguları :49::49::49:

bakara suresi 220. ayette "Dünya ve ahiret hakkında düşünesiniz, diye böyle yapıyor. Bir de sana yetimleri soruyorlar. De ki: “Onların durumlarını düzeltmek hayırlıdır. Eğer onlara karışıp (birlikte yaşar)sanız (sakıncası yok). (Onlar da) sizin kardeşlerinizdir. Allah, bozguncuyu yapıcı olandan ayırır. Allah, dileseydi sizi zora sokardı. Şüphesiz Allah mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir."
diyor.ben de eğer çocuğum olmazsa evlatlık alabilirim diye düşünüyorum ki eğer çocuğum olursa da ilerde düşünüyorum.sonuçta Rabbim sebepler verir belki o yavrucağın hayatını değiştirmek için bizi sebep kılıyordur???

ayy ne güzel inş. rabbim bizede yaşatsın bu duyguları :49::49::49:

amin canım benim allah herkese versin yani düşmanımı bile bebekle sınamasın çok zor 4 ay bize geçmedi sanki zaman durdu.ama allah gerçekten çok büyük.bu siteye ilk geldiğimde çok umutsuzdum ama ne mucizeler okudum.buda onlardan biri.ekimin 18 inde hasta oldum en son başkada olmadım.onda da tarlusal kullandım öyle hasta oldum ondan 15 gün sonra hamile kalmışım.normalde tarlusal içince 2 ay sonra hasta olurdum ama bu ay olmadı ve ciddi belirtiler vardı

bakara suresi 220. ayette "Dünya ve ahiret hakkında düşünesiniz, diye böyle yapıyor. Bir de sana yetimleri soruyorlar. De ki: “Onların durumlarını düzeltmek hayırlıdır. Eğer onlara karışıp (birlikte yaşar)sanız (sakıncası yok). (Onlar da) sizin kardeşlerinizdir. Allah, bozguncuyu yapıcı olandan ayırır. Allah, dileseydi sizi zora sokardı. Şüphesiz Allah mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir."
diyor.ben de eğer çocuğum olmazsa evlatlık alabilirim diye düşünüyorum ki eğer çocuğum olursa da ilerde düşünüyorum.sonuçta Rabbim sebepler verir belki o yavrucağın hayatını değiştirmek için bizi sebep kılıyordur???

kızlar lütfen bu kadar umutsuz olmayın benim yazdıklarımı okuyun imkansız die düşündüğüm şey rabbim sayesinde gerçekleşti inanın allah herkesin yüzünü güldürcek allah kimsenin gözüne çocuk die bakıtmasın yokluğu çok zor ama siz ümidinizi kesmeyin

kızlar lütfen bu kadar umutsuz olmayın benim yazdıklarımı okuyun imkansız die düşündüğüm şey rabbim sayesinde gerçekleşti inanın allah herkesin yüzünü güldürcek allah kimsenin gözüne çocuk die bakıtmasın yokluğu çok zor ama siz ümidinizi kesmeyin

Rabbim nasip ederse her türlü olur. o kadar çok mucizeye tanık oldum ya da duydum ki bebek konusunda. inşallah bizlerin de nasibinde vardır bebek ve bizler de tadarız bu güzel duyguyu. bu arada tebrik ederim seni canım. Rabbimsağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah. ben sadece evlatlık konusundaki fikrimi söylemek istedim.

Back