ekledim cnm ilk mesajda istersen bakabilirsin
TEŞEKKÜR ederim canım :) sen kaç yılık evlisin ve ne kadardır çocuk istiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim cnm ilk mesajda istersen bakabilirsin
canım benim arkadaşım adeti geçtikten sonra yaptı negatif çıktı,adet gelecek diye bekledi 10 gün sonra birdaha yaptı pozitif çıktı,şimdi şükür 4 aylık hamile ondan dedim sana ne zaman yaptın die,adet bi geçsin bakalım hayırlısı olur inş,benim bat da31 aralık bende merak ediyorum,öptüm tatlım
hadi inşallah senin dediğin gibi olur tatlımyaa 111senedir bekliyorum heray mevlam herkese versinn. inşallaa regl olmassın sende beklemekte çok kötüü oluyo
hoşgeldin cnm aramıza rabbim oğlunu sana bağışlasın
en yakın zamanda da prensine bi prenses nasip etsin inş...
batını söyle tatlım senide ekliyim hemen listeyeee
HOŞgeldin canım :) bende yeniyim senin gibi :) Ne güzel bak bir evladın var. malesef benim hiç çogum yok. Çok istememize rağmen bi çocuk sahibi olamadık. ama ümit kesmek yok yola devam :)
TEŞEKKÜR ederim canım :) sen kaç yılık evlisin ve ne kadardır çocuk istiyorsun
teşekkür ederim canım inş. prensesimde gelir bu arada bir çocuğum var ama bu işlerden pek anlamam bat dediğiniz nedir kızlar ben bu sabah regl oldum şimdilik bunu söyleyebilirim malesef
amin canım amin beklemek zor ama kendine bir meşguliyet bul vakit geçsin,inşallah hepimiz hamiş olcazzzz dua edelim bol bol birbirimize
hanımlar hiç evlatlık almayı düşündünüzmüü yani ben olmassa evlatlık alabilirm die bazen düşünüyorum oda bi yavrum olur diyorum kendime
cnm bat beklenen adet tarihi oluyo yani bidahaki ay kaçında hastalanıcaksan onu söyle ekliyim hemen listeye
slm kızlar kasımda aşk başkadırdan buraya transfer olmuşsunuz bakıyorum kimseyi göremiyorum:) size güzel bi haberim var hamileyim..............
ayyyy cnm benim çok sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ini seni listeye hamile olarak ekliyebilirmiyim cnm uğurumuz olursun belkim
tabiki tatlım.en son diğer topikte yazışmıstık seninle sanki hiç anne olmucakmışım gibi geliyo demiştim ama rabbim çok büyük adetim düzensiz olmasına rağmen oldu.inş allah sizede en kısa zamanda nasip etsin.eşimle dünyalar bizim oldu bi haftadır evde bayram var sanki
hanımlar hiç evlatlık almayı düşündünüzmüü yani ben olmassa evlatlık alabilirm die bazen düşünüyorum oda bi yavrum olur diyorum kendime
ayy ne güzel inş. rabbim bizede yaşatsın bu duyguları
bakara suresi 220. ayette "Dünya ve ahiret hakkında düşünesiniz, diye böyle yapıyor. Bir de sana yetimleri soruyorlar. De ki: “Onların durumlarını düzeltmek hayırlıdır. Eğer onlara karışıp (birlikte yaşar)sanız (sakıncası yok). (Onlar da) sizin kardeşlerinizdir. Allah, bozguncuyu yapıcı olandan ayırır. Allah, dileseydi sizi zora sokardı. Şüphesiz Allah mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir."
diyor.ben de eğer çocuğum olmazsa evlatlık alabilirim diye düşünüyorum ki eğer çocuğum olursa da ilerde düşünüyorum.sonuçta Rabbim sebepler verir belki o yavrucağın hayatını değiştirmek için bizi sebep kılıyordur???
kızlar lütfen bu kadar umutsuz olmayın benim yazdıklarımı okuyun imkansız die düşündüğüm şey rabbim sayesinde gerçekleşti inanın allah herkesin yüzünü güldürcek allah kimsenin gözüne çocuk die bakıtmasın yokluğu çok zor ama siz ümidinizi kesmeyin