batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

sağol canım benim allahım inş en kısa zamanda bu güzel haberi almayı sizede nasip etsin.inan benim yaşadıklarım neler neler insanların içine çıkamıyodum bebeği yok mu daha die küçümsüyolardı ama allah herşeyi görüyo imkansız gerçekleşti allaha ne kadar şükretsem azdır.inş inş sizede hemencecik nasip eder bi okurum burdan hepiniz hamile olursunuz amin amin aminnnnnn:)

cnm benim bende kuran tefsiri var elmalılı mehmed hamdi yazırın ve bu en iyi tefsirlerden biridir herkes tavsiye eder bu ayetin açıklmasını okudum açıklamasında şöyle dio cenabı hak bi ayette yetimlerin malını gözeten onların hakkını yiyenler günahkardır gibi bi ayet iniyo bundan sonra müslümanlar korkuyo ve günaha girme korkusuyla yetimlerden elini ayağını çekio onlarla işlerini kesiyo mallarını hak etmeden almaktan korktukları için sonra cenabı hak bu ayeti indiriyo ve açıklamasında yetimler sizin din kardeşinizdir onları yedrimekten içirmekten korkmayın onlarla iş veya ortaklık yapın veya onlarla nikahlanın diye açıklanıo yani evlatlık almak diye bişeyden hiç bahsetmiyo cnm dinen evlatlık almk doğru bişey değil o çocuk kız olursa erkeğe haram erkek olursa kadına haram unutmaki bi erkeğin kendi evladından başka bi kıza nefsi uyanır die okumuştum hatta şöyle bi olay olmuş peygamberimiz zamanında...
bi adamın iki tane kızı varmış birini severken evladı gibi sever diğerini severken nefsi uyanırmış sonra peygamberimize gelmiş sormuş neden böyle oluyo die peygamberimiz demiş git hanımına güzellikle söyle o senin kzın deildir insanın kendi kızına nefsi uyanmaz die adam gidiyo karısına soruyo gerçekten kız onun deilmiş başkasındanmış eşi öyle söylüyo okuduğumda tüylerim diken diken olmuştu

evet haklısın canım. bende de hasenat var bir sürü din adamlarının tefsiri alt alta var. ordan bakmıştım ben de.ayetleri aslında yorumlamak çok yanlış buraya yazdıktan sonra bir araştırayım dedim kimsenin benim yüzümden yanlış düşünmesini istemem . haşa çok büyük günaha girmiş olurum. ve ahzab suresi 4. ayette de evlatlığın dinimizce yasak olduğu varmış.

AHZAB 4: Allah, hiçbir adamın içine iki kalp koymamıştır. Kendilerine zıhâr yaptığınız eşlerinizi de anneleriniz yapmamıştır. Yine evlatlıklarınızı da öz çocuklarınız (gibi) kılmamıştır. Bu, sizin ağızlarınızla söylediğiniz (fakat gerçekliği olmayan) sözünüzdür. Allah ise gerçeği söyler ve doğru yola iletir.

bu arada eğer adetinize az bi süre varsa idrarınızı pet bardağa yapın bi kenarda 2 3 saat dursun bekleyince içine yumurta kırılmış gibi veya katı bi görünüm aldıysa mutlaka hamilesiniz test yapmadanda bu şekilde öğrenebilirsiniz

evet cnm ben 2 sene kuran kursunda kaldım kuran tefsiri okurduk çok bende ordan biliyorum haram olduğunu yetiştirme yurtlarında koruyucu ailelik oluyomuş öyle bişi yapmakta sakınca yoktur heralde ama evlatlık almak doğru değil allahım o günlere bırakmasın inş. tatlımm

aa ilk defa duydum adetime yakın deniycem bakalımm

mutlaka dene hamileyken bide hamile değilkenki arasında o kadar çok fark varki.bi kaç saat dursun görünümüne bak varsa zaten anlarsın tuhaf bişey olcak.

çok ilginç gerçekten. de ben anlamadım nasıl bir görüntü oluştuğunu nasıl katı bir görünüm oluyor ki o

çok ilginç gerçekten. de ben anlamadım nasıl bir görüntü oluştuğunu nasıl katı bir görünüm oluyor ki o

ya nasıl söyleyim sıvı yağın içine sanki yumurta sarısını kırarsında bi görüntü olurya böyle biraz katı aynı öyle oluyo normalde idrarın ne kadar beklesede sıvıdır ama hamilelikte bi kaç saat bekleyince çok farklı.deneyin bence biz gözlerimize inanamadık görünce ve gerçektende şuanda hamileyim şimdi yine yapsam yine aynı görüntü oluşur mutlaka yapın gününüz azsa

aayyy çok sevindim senin adına :) RABBİM KUCAĞINA Almayıda nasip eder inşallah :) darısı bizim başımıza İNŞALLAH

canım benim 4 günüm var yapsam belli olur mu kii birde nasıl katı oluyor hala çözemedim:26::26::26:

cnm geçmiş olsun bende adetimin 4. gününde test yaptı 1.20 çıktı acaba bende öyle bişy yaşamış olabilirmiyim çünkü il adet günmde hep simsiyah kan geldi pelte pelte

evet cnmm çünkü doktor bana dedi ki, eğer hiç drye gtmeseymişim normal gecikmeli yoğun adet olup biticekmiş, sıkınt edecek bi şey yok bi çok kşi bunu yaşar hatta farketmez bile dedi. bu arada hastaneden geliyorum, dayanamadım 4 gün geckti dye test yaptırdım hayrlısııı..

Son düzenleme:
aayyy çok sevindim senin adına :) RABBİM KUCAĞINA Almayıda nasip eder inşallah :) darısı bizim başımıza İNŞALLAH

teşk ederim canım benim allahım inş sizede en kısa zamanda nasip etsin bu sitedeki kızlarla dertleşirdim çok üzüldüğüm zamanlar oldu ama allahım hepimizi görüyo eminim en kısa zamanda sizinde olcak ümüdinizi hiç kesmeyin inş hayırlı haberlerinizi bende duyarım burdan

canım benim 4 günüm var yapsam belli olur mu kii birde nasıl katı oluyor hala çözemedim:26::26::26:

sen bi pet bardağın içine yap beklesim o zaten varsa sende anlıcaksın bu ne hale gelmiş die.bak sen şimdi yap beklesin sonra sen burdan bana yaz nasıl olduğunu.yani normal idrarsa çıktığı gibiyse hamilelik yok ama eğer çıktığı halden farklıysa yumurta kırılmıss gibi bi hal alcak bunu rahatlıkla görcen eğer varsa.test yapmadan da anlayabilirsn bu yöntemle

canım açıkladığın için sağol tatlımm çok heyecanlandım ya yapsam mı acaba yoksa batımı beklesem kararsız kaldımm

orasınada sen karar ver artık inş vardır inş inş inş inş inş inş:)

inşallah canım son bir soru daha pet bardak olması farkeder mi kullanmadığım cam bardağım var da onu kullanmak istiyorum sonrada çöpe farkeder miii? birde sen denemiş miydin bunu

allah allah ilk defa burda duydum bunu yaa çok değişik

eevt canım geldi de gidiyor bile neredeyse
gitsinlerde başlayalım yeni maçlara yaaa

canım açıkladığın için sağol tatlımm çok heyecanlandım ya yapsam mı acaba yoksa batımı beklesem kararsız kaldımm
kız neyini beklion paraylamı yapcan sanki nolcak yap hemen sonucunuda yaz hemen meraklandım şimdi çok heee

kızlar benim adetime 2-3 gün var ve ovulasyon testim pozitif çıktı sizce neden olmuştur bu dönemde yani regle yaklaşan son günlerde yumurtlama olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…