Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bugün okulu astım aç gündür grip grip dolanıyorum etrafta. tam iyileştim diyorum benim yaramazlar(öğrencilerim) tüm enerjimi alıyor hoooppp tekrar hasta oluyorum. en iyisi 1 gün evde dinleneyim enerji depolayayım dedim.
bende cok ümitliydim bu aydann test negatif çıkınce çok üzüldümyinede bi umutbekliom bide regl olursam oturup ağlıcam
bende cok ümitliydim bu aydann test negatif çıkınce çok üzüldümyinede bi umutbekliom bide regl olursam oturup ağlıcam
bencede cnm boşver yat dinlen bende kaç gündür ev süpürmedim bu gün güzel bi temizlik yapıyım diyorum...
alttaki komşumun kızı var 2.5 yaşında benim elma şekerim çok sevio beni elif diyemiyo erik dio bana dün ben yokken havale geçirmiş kızlar hastanedeymiş şimdi öğrendi daha yeni kendine gelmiş çok ağır şekilde geçirmiş dua edin benim elma şekerime adı yaren annesinede edin oda kızını öyle görünce fenalaşmış baygınlık falan geçirmiş
bende şimdi duydum çok kötü oldum kızlar yaa
bencede cnm boşver yat dinlen bende kaç gündür ev süpürmedim bu gün güzel bi temizlik yapıyım diyorum...
alttaki komşumun kızı var 2.5 yaşında benim elma şekerim çok sevio beni elif diyemiyo erik dio bana dün ben yokken havale geçirmiş kızlar hastanedeymiş şimdi öğrendi daha yeni kendine gelmiş çok ağır şekilde geçirmiş dua edin benim elma şekerime adı yaren annesinede edin oda kızını öyle görünce fenalaşmış baygınlık falan geçirmiş
cnm bat beklenen adet tarihi oluyo bende buraya gelince öğrendim
cnm naplaım bi mutfağımı tamizşiom bi size bakıom evimi süpürcem şimdide sen napıon
delivere marhaba canım adet günün geçtimi senin?testi adetten 5 gün sonra yapın diyolar,geçmediyse negatif çıkar zaten.
cnm geçmiş olsun bat beklenen adet günü oluyoo inş. güzel sonuçların gelir cnm şu kimyasal gebelik nasıl oluyo cnm bi anlatırmısın
ben hamileliğimi adetmin on gün sonrasında öğrendim ilk değerim de 640 larda bi şeydi doktor ya erken dedi ya da düşücek dedi 2 şer gün arayla testler yaptırdık 500 küsür oldu 100 küsür oldu adet oldum 1.20 oldu ve düştü.. doktor kimyasal gebelik bu dedi ne oldğunu ben de inan ki blmiyorum.. ama beslenmeye bağlı düşükler ya da sorunlu bi gebelikti yani acısız sancısız adetle attım, bu galiba..
cnm geçmiş olsun bat beklenen adet günü oluyoo inş. güzel sonuçların gelir cnm şu kimyasal gebelik nasıl oluyo cnm bi anlatırmısın
saol cnm zaten yanında koca koca NEGATİF yazıo
cnm aslında bu ay hiç kafaya takmamıştım gayet relaxdım eşim bile dio normalde adetten önce felan çok sinirli olurdun gergin olurdun sonuç ne çıkıcak die ama bu ay hiç öle olmadın die...
hayırlısı bakalım kızlar bu ay bildiğim bütün yöntemleri deniycem adetim bittikten sonra kızgın tuğlaya sirke döküp buharına oturcam ovulasyon testini yapıcam meryem surasini okumaya başladık ben adetliyken eşim okuyo diğer dualarıda okuyorum her gün sabah ezanında kalkıp okuyorum bide ben geçen ay hocaya gitmiştim kendime sübyan okutmak için adet ol bitince bakarım varsa eğer sübyanın okurum demişti adetim bitsin onu da deniycem bakalım hayırlısı kızlar
saoln kızlar valla şimdi iyiymiş inş. bugün çıkıcakmış çok merak ettim gelsinde bi görüyim yaa elma şekerim benim çok tatlı bi görseniz tombiş tombiş yanaklar erik erik deyip duruyo bana kocama aşık resmen bi konuşmaları var kocamla görseniz onu görünce deliriyo resmen hemen sarılıo öpüyo kocam beni öpünce bi kıskanıo görseniz çok şekeramaaannn bende ağladım oturup ne oldu hiç bişey bi daha üzmicem kendimi Allah zamanı gelince verir
ayyy eslemcim çok üzüldüm yaa çok da küçük daha yazık yaaa çooookkk geçmiş olsun bir daha vermesin Allah inşallah acil şifalar versin dermansız dert vermesin inşallah Allah'ım
kolay gelsin canım bende napim aynı ya bende dün hallettim o işi biiraz üşüttüm galiba battaniyemle oturuom.. eslem ya dün test yaptım negatif çıktı
ben hamileliğimi adetmin on gün sonrasında öğrendim ilk değerim de 640 larda bi şeydi doktor ya erken dedi ya da düşücek dedi 2 şer gün arayla testler yaptırdık 500 küsür oldu 100 küsür oldu adet oldum 1.20 oldu ve düştü.. doktor kimyasal gebelik bu dedi ne oldğunu ben de inan ki blmiyorum.. ama beslenmeye bağlı düşükler ya da sorunlu bi gebelikti yani acısız sancısız adetle attım, bu galiba..
merhaba ceylinov yok daha gecmedi 30kasımda olmuştum bugün 27. gün inşallah dediğin gibidir ( ya ne bilim herkes çıkıo falan dio bide ben öğlen yaptım sabah diil
sıcak su torbamıda aldımmmm koydum karnıma oyoyooyyyyoyy yok böle bişey allahtan dün temizligimi yemağımı falan yapmışım.. göbeğimin sol tarafı hafif ağrıoo nedenkine
cnm bat beklenen adet tarihi oluyo bende buraya gelince öğrendim
cnm naplaım bi mutfağımı tamizşiom bi size bakıom evimi süpürcem şimdide sen napıon