• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ben de bugün okulu astım :9: aç gündür grip grip dolanıyorum etrafta. tam iyileştim diyorum benim yaramazlar(öğrencilerim) tüm enerjimi alıyor hoooppp tekrar hasta oluyorum. en iyisi 1 gün evde dinleneyim enerji depolayayım dedim.

ben de bugün okulu astım :9: aç gündür grip grip dolanıyorum etrafta. tam iyileştim diyorum benim yaramazlar(öğrencilerim) tüm enerjimi alıyor hoooppp tekrar hasta oluyorum. en iyisi 1 gün evde dinleneyim enerji depolayayım dedim.

bencede cnm boşver yat dinlen bende kaç gündür ev süpürmedim bu gün güzel bi temizlik yapıyım diyorum...
alttaki komşumun kızı var 2.5 yaşında benim elma şekerim çok sevio beni elif diyemiyo erik dio bana dün ben yokken havale geçirmiş kızlar hastanedeymiş şimdi öğrendi daha yeni kendine gelmiş çok ağır şekilde geçirmiş dua edin benim elma şekerime adı yaren annesinede edin oda kızını öyle görünce fenalaşmış baygınlık falan geçirmiş :50::50::50:
bende şimdi duydum çok kötü oldum kızlar yaa :19::19:

bende cok ümitliydim bu aydann:( test negatif çıkınce çok üzüldümyinede bi umutbekliom bide regl olursam oturup ağlıcam

amaaannn bende ağladım oturup ne oldu hiç bişey bi daha üzmicem kendimi Allah zamanı gelince verir

bencede cnm boşver yat dinlen bende kaç gündür ev süpürmedim bu gün güzel bi temizlik yapıyım diyorum...
alttaki komşumun kızı var 2.5 yaşında benim elma şekerim çok sevio beni elif diyemiyo erik dio bana dün ben yokken havale geçirmiş kızlar hastanedeymiş şimdi öğrendi daha yeni kendine gelmiş çok ağır şekilde geçirmiş dua edin benim elma şekerime adı yaren annesinede edin oda kızını öyle görünce fenalaşmış baygınlık falan geçirmiş :50::50::50:

ayyy eslemcim çok üzüldüm yaa çok da küçük daha yazık yaaa çooookkk geçmiş olsun bir daha vermesin Allah inşallah acil şifalar versin dermansız dert vermesin inşallah Allah'ım

Allah acil şifalar versin canım çok üzüldüm yaa..

cnm bat beklenen adet tarihi oluyo bende buraya gelince öğrendim :52:

cnm naplaım bi mutfağımı tamizşiom bi size bakıom evimi süpürcem şimdide sen napıon:32::32:

kolay gelsin canım bende napim aynı ya bende dün hallettim o işi biiraz üşüttüm galiba battaniyemle oturuom.. eslem ya dün test yaptım negatif çıktı:(

kolay gelsin sana canım. yarene çok üzüldüm yaaa. Allah anasına babasına bağışlasın yavrucağı.

delivere marhaba canım adet günün geçtimi senin?testi adetten 5 gün sonra yapın diyolar,geçmediyse negatif çıkar zaten.

merhaba ceylinov yok daha gecmedi 30kasımda olmuştum bugün 27. gün inşallah dediğin gibidir :(( ya ne bilim herkes çıkıo falan dio bide ben öğlen yaptım sabah diil

cnm geçmiş olsun bat beklenen adet günü oluyoo inş. güzel sonuçların gelir cnm şu kimyasal gebelik nasıl oluyo cnm bi anlatırmısın

ben hamileliğimi adetmin on gün sonrasında öğrendim ilk değerim de 640 larda bi şeydi doktor ya erken dedi ya da düşücek dedi 2 şer gün arayla testler yaptırdık 500 küsür oldu 100 küsür oldu adet oldum 1.20 oldu ve düştü.. doktor kimyasal gebelik bu dedi ne oldğunu ben de inan ki blmiyorum.. ama beslenmeye bağlı düşükler ya da sorunlu bi gebelikti yani acısız sancısız adetle attım, bu galiba..

cnm geçmiş olsun bat beklenen adet günü oluyoo inş. güzel sonuçların gelir cnm şu kimyasal gebelik nasıl oluyo cnm bi anlatırmısın

saol cnm zaten yanında koca koca NEGATİF yazıo :14::14:

cnm aslında bu ay hiç kafaya takmamıştım gayet relaxdım eşim bile dio normalde adetten önce felan çok sinirli olurdun gergin olurdun sonuç ne çıkıcak die ama bu ay hiç öle olmadın die...

hayırlısı bakalım kızlar bu ay bildiğim bütün yöntemleri deniycem adetim bittikten sonra kızgın tuğlaya sirke döküp buharına oturcam ovulasyon testini yapıcam meryem surasini okumaya başladık ben adetliyken eşim okuyo diğer dualarıda okuyorum her gün sabah ezanında kalkıp okuyorum bide ben geçen ay hocaya gitmiştim kendime sübyan okutmak için adet ol bitince bakarım varsa eğer sübyanın okurum demişti adetim bitsin onu da deniycem bakalım hayırlısı kızlar

ben hamileliğimi adetmin on gün sonrasında öğrendim ilk değerim de 640 larda bi şeydi doktor ya erken dedi ya da düşücek dedi 2 şer gün arayla testler yaptırdık 500 küsür oldu 100 küsür oldu adet oldum 1.20 oldu ve düştü.. doktor kimyasal gebelik bu dedi ne oldğunu ben de inan ki blmiyorum.. ama beslenmeye bağlı düşükler ya da sorunlu bi gebelikti yani acısız sancısız adetle attım, bu galiba..

amaaannn bende ağladım oturup ne oldu hiç bişey bi daha üzmicem kendimi Allah zamanı gelince verir

ayyy eslemcim çok üzüldüm yaa çok da küçük daha yazık yaaa çooookkk geçmiş olsun bir daha vermesin Allah inşallah acil şifalar versin dermansız dert vermesin inşallah Allah'ım
saoln kızlar valla şimdi iyiymiş inş. bugün çıkıcakmış çok merak ettim gelsinde bi görüyim yaa elma şekerim benim çok tatlı bi görseniz tombiş tombiş yanaklar erik erik deyip duruyo bana kocama aşık resmen bi konuşmaları var kocamla görseniz onu görünce deliriyo resmen hemen sarılıo öpüyo kocam beni öpünce bi kıskanıo görseniz çok şeker :9::9::9:

kolay gelsin canım bende napim aynı ya bende dün hallettim o işi biiraz üşüttüm galiba battaniyemle oturuom.. eslem ya dün test yaptım negatif çıktı:(

cnm bende adetime 2 gün kala yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum varsa genelde çıko herkeste inş. sen olmazsın cnm ama çok ümit etme bencee :50::50:

cnm geçmiş olsun bende adetimin 4. gününde test yaptı 1.20 çıktı acaba bende öyle bişy yaşamış olabilirmiyim çünkü il adet günmde hep simsiyah kan geldi pelte pelte

sıcak su torbamıda aldımmmm koydum karnıma oyoyooyyyyoyy yok böle bişey allahtan dün temizligimi yemağımı falan yapmışım.. göbeğimin sol tarafı hafif ağrıoo nedenkine

Kızlar adetime neredeyse 11- 12 gün var. Ama bu ay nedense çok umutluyum ve meraktan çatlıyorum. Erken yumurtladım bence bu ay...ya Tuttuysa diye heyecan içindeyim... Nasıl sabredicem var mı bana öneriniz?

merhaba ceylinov yok daha gecmedi 30kasımda olmuştum bugün 27. gün inşallah dediğin gibidir :(( ya ne bilim herkes çıkıo falan dio bide ben öğlen yaptım sabah diil

canım benim arkadaşım adeti geçtikten sonra yaptı negatif çıktı,adet gelecek diye bekledi 10 gün sonra birdaha yaptı pozitif çıktı,şimdi şükür 4 aylık hamile :49: ondan dedim sana ne zaman yaptın die,adet bi geçsin bakalım hayırlısı olur inş,benim bat da31 aralık bende merak ediyorum,öptüm tatlım

sıcak su torbamıda aldımmmm koydum karnıma oyoyooyyyyoyy yok böle bişey allahtan dün temizligimi yemağımı falan yapmışım.. göbeğimin sol tarafı hafif ağrıoo nedenkine

cnm benim sıcak su torbasını hiç bi zaman karnına koyma çok zararlıymış ayaklarına koy daha iyi fayda edio bide geöen bi yerde okumuştum sıcak su torbası patlamış kız çok kötü yanmış karnında ayaklarının altına koy benimde karnım ağrıyonca ayağımın altına koyuyorum daha iyi fayda adiyo :51::51:

Back