• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

yaa işte bu ay kaçtı artık önümüzdeki ay giderim şu reglim bir bitsin de

rüyacancım sanırım gecikmeli olarak regl olmuşsun,,
olsun tatlım hakkımızda hayırlısı bak bende oldum ama üzülmüyorum bir vakti var ki biliyorum....

inşallah önümüzdeki ay doktoraa bebiş görmeye gidersin..:16::16::16::16:

bizde çalışmalara başladık,ovulasyon dönemlerimdeyim....

tamam canım . nasıl uygunsa öyle yaparsın. ne kadardır deniyordunuz siz?

6.ayımızdı bu ay canım doktor 1 sene dedi ama beklemek zor geliyor bir de bir sorun varsa şimdiden çıksın halledilsin sonra onunla uğraşmayalım birde değil mi?

rüyacancım sanırım gecikmeli olarak regl olmuşsun,,
olsun tatlım hakkımızda hayırlısı bak bende oldum ama üzülmüyorum bir vakti var ki biliyorum....

inşallah önümüzdeki ay doktoraa bebiş görmeye gidersin..:16::16::16::16:

bizde çalışmalara başladık,ovulasyon dönemlerimdeyim....

inşallah gülücükcüm sen nerelerdesin boşlamaya başladın bak bizi heee :20::20::20::20:

bence de canım en iyisini yaparsın. biz de ilk bebek düşündüğümüzde gitmiştik doktora ve eşimde varikosel çıkmıştı. doktorlara uysaydık 1 senemiz boşa ümitle geçecekti.1 sene varikosel ameliyatı ve beklemeyle geçti yani. düşünsene 1 sene sonra gitsedik 1 senede tedavi için bekleyecektik etti mi sana boşuna 2 sene. hoş 4 sene oldu bebek bebek diyeli ya :9:

bence de canım en iyisini yaparsın. biz de ilk bebek düşündüğümüzde gitmiştik doktora ve eşimde varikosel çıkmıştı. doktorlara uysaydık 1 senemiz boşa ümitle geçecekti.1 sene varikosel ameliyatı ve beklemeyle geçti yani. düşünsene 1 sene sonra gitsedik 1 senede tedavi için bekleyecektik etti mi sana boşuna 2 sene. hoş 4 sene oldu bebek bebek diyeli ya :9:

ya en azından tıbbi bir sorun olmadığına varsa da tedavisinin edilip sorunun ortadan kalkmasını sağlarız sonra bekleriz Allah vermiyor deriz ama böyle olunca birşey mi var yok mu niye olmuyor ne zaman olucak diyip kendi kendimi yiyorum bu daha kötü

günaydın kızlar eslemcim bugün 3.günü zaten bu ay gidemedim çünkü doktor önce muayene etmem lazım demişti bana bugün bi daha arıcam doktoru bi daha sorucam ona göre randevu alıcam reglim bitince muayeneye giderim regli olunca da test yaptırmaya giderim

günaydın canım :9: bende 4 aydır deniyorum bat tarihim 31 aralık eğer bu ayda olmazsa bende doktora gitmek istiyorum,muayene konusunda bilgin varmı nasıl yapılıyor ilk muayene?

günaydın canım :9: bende 4 aydır deniyorum bat tarihim 31 aralık eğer bu ayda olmazsa bende doktora gitmek istiyorum,muayene konusunda bilgin varmı nasıl yapılıyor ilk muayene?

ben ilk istediğim zaman gittiğimizde önce alttan muayene ediyor daha önce olmadıysan korkma hiç bişey hissetmiyorsun acı falan yok hatta ilk gittiğim de bende kasmışım kendimi bilerek yapmıyor insan zaten kendiliğinden kasılıyorsun doktor kasma kendini vajina bir bebeğin çıkabileceği kadar esnek demişti öyle diyince rahatlamıştım bende smear falan bakmıştı Allah'a şükür hiç bişey çıkmamıştı işte testler falan yaptı onlarda temiz çıkınca folik asit verdi hamile kalınca gel dedi normalde 1 sene bekleyin diyor doktorlar ama bence zaman kaybı

ben ilk istediğim zaman gittiğimizde önce alttan muayene ediyor daha önce olmadıysan korkma hiç bişey hissetmiyorsun acı falan yok hatta ilk gittiğim de bende kasmışım kendimi bilerek yapmıyor insan zaten kendiliğinden kasılıyorsun doktor kasma kendini vajina bir bebeğin çıkabileceği kadar esnek demişti öyle diyince rahatlamıştım bende smear falan bakmıştı Allah'a şükür hiç bişey çıkmamıştı işte testler falan yaptı onlarda temiz çıkınca folik asit verdi hamile kalınca gel dedi normalde 1 sene bekleyin diyor doktorlar ama bence zaman kaybı[/

evet canım ya ilk olacak gidersem onun için bi korku var işte,bende sen gibi düşünüyorum zaman kaybetmeye gerek yok,bişey varsa erken teşhis koyar, bişey daha sorcam canım kaçkez kan testi istedi?

ben ilk istediğim zaman gittiğimizde önce alttan muayene ediyor daha önce olmadıysan korkma hiç bişey hissetmiyorsun acı falan yok hatta ilk gittiğim de bende kasmışım kendimi bilerek yapmıyor insan zaten kendiliğinden kasılıyorsun doktor kasma kendini vajina bir bebeğin çıkabileceği kadar esnek demişti öyle diyince rahatlamıştım bende smear falan bakmıştı Allah'a şükür hiç bişey çıkmamıştı işte testler falan yaptı onlarda temiz çıkınca folik asit verdi hamile kalınca gel dedi normalde 1 sene bekleyin diyor doktorlar ama bence zaman kaybı[/

evet canım ya ilk olacak gidersem onun için bi korku var işte,bende sen gibi düşünüyorum zaman kaybetmeye gerek yok,bişey varsa erken teşhis koyar, bişey daha sorcam canım kaçkez kan testi istedi?

ilk çocuk istiyorum diye gittiğin zaman bir kez kan testi yapılıyor bir sürü şeye bakılıyor bir hastalığın var mı falan diye birde smear almıştı o kadar şimdi gidersem büyük ihtimal hormon testi yapar o da yumurtlama durumuna bakılıyor

6.ayımızdı bu ay canım doktor 1 sene dedi ama beklemek zor geliyor bir de bir sorun varsa şimdiden çıksın halledilsin sonra onunla uğraşmayalım birde değil mi?

inşallah gülücükcüm sen nerelerdesin boşlamaya başladın bak bizi heee :20::20::20::20:
yok cnm boşlarmıyım hiç...
ben okuyorum da..
her zaman yazamıyorum bu ara işler biraz yoğun fırsat bulamıyorum pek...

eslemcim o listede ben niye yokumm:44::44::44::44::44: söylemedim mi acaba batımı 7 ocak ekleer misn sana zahmet

yok cnm boşlarmıyım hiç...
ben okuyorum da..
her zaman yazamıyorum bu ara işler biraz yoğun fırsat bulamıyorum pek...

olsun gülücükcüm aradada olsa yaz ama heeee :16::16::16:

geçmiş olsun canım. ben de evdeyim her zamanki gibi . takılıyorum senin gibi bi de karnım ağrıyo unutmaya çalışyorum ağrısını

ayy çok geçmiş olsun. adet ağrısı mı yoksa gaz mı yoksa üşüttün de ondan mı :26:

canım sıkılıyor başım ağrıyor içimde bir sıkıntı var niye böyle oldum bilmiyorum bir umutsuzluk geldi üstüme :31::31::31::31:

aaaaaaa moral bozukluğuna en iyi gelen şeyi biliyorum bennnnnnn. hadeeeeeee hep beraber çekiyorz halayları. halay başı beneeemmmm :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

canım sıkılıyor başım ağrıyor içimde bir sıkıntı var niye böyle oldum bilmiyorum bir umutsuzluk geldi üstüme :31::31::31::31:

kış kış kış kışşşşşşş kovalım onları gitsin:117::47::47::47::47::47: neşeli ol ki genç kalasınnn bu dünyadan da zevk alasın diye şarkı söyleyeyim sana :1::1::1::52::52::52::35::35::36::36:

ayy çok geçmiş olsun. adet ağrısı mı yoksa gaz mı yoksa üşüttün de ondan mı :26:

aaaaaaa moral bozukluğuna en iyi gelen şeyi biliyorum bennnnnnn. hadeeeeeee hep beraber çekiyorz halayları. halay başı beneeemmmm :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

ay canım ben de bilmiyorum ne ağrısı olduğunu adet ağrısı gibi ama daha adetime çok var

halaya bende girdimmmv:64 :64 :64::64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

kış kış kış kışşşşşşş kovalım onları gitsin:117::47::47::47::47::47: neşeli ol ki genç kalasınnn bu dünyadan da zevk alasın diye şarkı söyleyeyim sana :1::1::1::52::52::52::35::35::36::36:

bilmiyorum neden böyleyim aptal gibiyim sanki :31::31::31:

Back