kızlar malesef kan testi sonucum negatiff 0,1 idrar testimde neden ikinci çizgi silik çizgi çıktı yaademekki bu ayda kısmet değilmiş
çok şaşırdım ilk defa silik çizgiyi olumsuz okudum ama olsun sıkma canını Allahım bize de nasip edicek inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar malesef kan testi sonucum negatiff 0,1 idrar testimde neden ikinci çizgi silik çizgi çıktı yaademekki bu ayda kısmet değilmiş
31 aralık tatlım benimki de inşallah uzun bir süre kırmızı görmemson 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar
anatolya20...................18 aralık
eylül2807......................20 aralık
swwty..........................21 aralık
rüyacn..........................22 aralık
zeynep_82.....................22 aralık
redroses........................23 aralık
blk10.............................24 aralık
Neva7............................25 aralık
betül1645.......................24 aralık
nerolcy...........................26 aralık
delivere..........................28 aralık
rewix.............................28 aralık
gamyoncu.......................31 aralık
eslem4112......................21 ocak
sumisali..........................yeni bat ?
BirMelekDiliyorum..............yeni bat?
karnım midem şiş ya pantolunumun beli rahatsız edio göğüs uçlarım hala haassas batıma 3 gün kaldı..sizce test yapsam çıkarmı
çok şaşırdım ilk defa silik çizgiyi olumsuz okudum ama olsun sıkma canını Allahım bize de nasip edicek inş
cnm benimde bilgim yok nerde olduğuyla ilgili
hakkında hayırlsı olsun tatlım bebişin gelsin inş...
sağol canım,adet olmadım hala ama hiç bi ağrım sızım da yok.kasıklarım biraz şiş gibi,arada ağrı giriyor ama şu anda bişey yok.her ihtimale karşı da gebelik testi aldım ama sabah yapmayı düşünüyorum adet olmazsam.yarın yaparsam hemen girip sonucu yazarım size :)
ruyacn uzulme canım benım bencede kafaya cok takınca gelmıyor yada hamıle kaldıgımıza ınanmak ısedıgımız ve cok umıtlendıgımız ıcın bu kadar hayal kırıklıgı yasayıp uzuluyoruz benımde batım 9 ocak dun degıl oncekı aksam sağ kasıgımda dokununca acıma oldu o gun dun ve bugun yumurtlama gunum calısmalara devam ama adetıme daha olmasına ragmen az once batma olunca yumurta alıyor dıye okudum burda umudum sımdıden kesıldı
kızlar malesef test sonucum negatif...kırmızılar da geliyor yavaş yavaş,bu ay kısmet değilmiş,önümüzdeki aylara inşallah hepimiz güzel haberler veririz.
günaydın kızlar kırmızıları gördüm dün ben moralim sıfır oturdum ağladım dün sinirim bozuldu doktor yolu göründü bana bu ay :84::84::84::84:
kısmet değilmiş canım benim Allah önümüzdeki ay göndersin bebeğini
rüyacanım adet olamamaktan yakınıyordun ve demekki içten içe de ümitlenmişsin ki o kadar üzülmüşsün canını sıkma doktora git için rahat etsin en azından çünkü adetlerin de düzensizleşmiş durumda.
canım benım ya kıyamam sana uzulme bıtanem Allah ım hayırlısıyla versın hepımıze dermansız bır sorunumuz olmasında hayırlısıyla gelsın bebıslerımız bende senın gıbıyım nerdeyse ertesı gun belırtı arıyorum kendımde oluncada mahvedıyoruz kendımızı uzulme canımın ıcı Allah ım gonlune gore guzel saglıklı bebısler versın sana
sağol canımbenim.İnşallah hayırlısı olur birgün bizimde bebeklerimiz olur.hala adet olmadım ve bende hayatımda ilk defa böyle birşey gördüm ve duydum..Demekki hayırlısı buymuş yapcak bişey yok..
kızlar malesef test sonucum negatif...kırmızılar da geliyor yavaş yavaş,bu ay kısmet değilmiş,önümüzdeki aylara inşallah hepimiz güzel haberler veririz.
günaydın kızlar kırmızıları gördüm dün ben moralim sıfır oturdum ağladım dün sinirim bozuldu doktor yolu göründü bana bu ay :84::84::84::84: