evet canım aslında ben bu forumda ki hikayeleri okuyunca bizim yapabildiklerimiz sadece bir vesile Allah ''OL'' dicek ve olucak yani o kadar uğraşıp bişeyler yapmaya çalışıp tıbbın bile yetersiz kaldığı yerde Allah'ın sadece tek bir kelimesiyle oluyor bu da Allah'ın hikmeti rahmetidir
mide yanması kabızlık bu aşamada olur mu???
aynen cnm tabi öyle ama rabbim bazı şeyleride vesile koyuyo önümüze mesela dün evde cnm sıkıldı eşime dedim kalk hem gezelim hemde bime gidelim bişeyler lazım eve benim oturduğum bina yeni 3 hane oturuyoruz ama birinci kattaki komşumuz 4 aydır falan oturmuyo kvdesinin yanında kalıo biz eşimle kalktık gidiyoruz dedim gel o yoldan gitmeyelim bu taraftan gidelim değişiklik olsun derken benim dediğim yerden gittik evimizin yanından bi baktık ki komşumuzun camı açık sinekliği yerde camın mermerinde de çamur izleri yani evine hırsız girmiş hemen haber felan verdik geldiler ve hırsız aceleden evde telini düşürmüş belkim biz dün bime gitmesydik veya o yoldan gitmeseydik görmiycektik çünkü arka taraf e herkes geçmio o taraftan ve hırsız bu akşam yine telini almaya gelicekti eve ama komşumuz polisi aradı hemen teli aldı polis belki şimdi bulunucak kim olduğu yani diycem herşey bi vesile rabbim vesileler koyuyo önümüze
Bu hemotolji testiymiş ama hormon ve biokimya da var hormonda mı olur gebelik acaba
canım hcg yazıcak ve karşısında değer yazıcak 5 ten küçükse hamile değilsin eğer büyükse hamişsin inşallah hamişsindir
Bu hemotolji testiymiş ama hormon ve biokimya da var hormonda mı olur gebelik acaba
HCG yazmıo cnm bunda HGB var ama o başka heralde hormon testinde çıkar heralde hsg oda daha çıkmamış beliom baklım inş. güzel çıkar
rüyacan naber nasılsın? Batın ne zaman?
Eslemcim gamyoncunun da dediği gibi hcg yazıcak çıkar sonuçların 2 saat içinde bekleyelim biraz daha
hormonda olur büyük ihtimalle bak internetten örnekleirne seninki çıkınca karşılaştır yemek yapıyorum da yazamıyorum o yüzden eslemcim
gülücükk sen ne yapıyosun canımmm??
zikzakcım sende gelen giden yok mu halen kız
rüyacan naber nasılsın? batın ne zaman?
eslemcim gamyoncunun da dediği gibi hcg yazıcak çıkar sonuçların 2 saat içinde bekleyelim biraz daha
bende ne gelen varrr ne giden ruyacım
yeşilcikim dua et bana da testlerim güzel çıksın tatlımmmm
bende ne gelen varrr ne giden ruyacım
yeşilcik benim 22'siydi 2 gündür olmadım bekliyorum bakalım test yaptım ama negatif çıktı bakalım ne olucak eslemcim inşallah iyi haberler gelir sana inan çok istiyorum senin burda hamileyim diye yazmanı tabi tüm arkadaşları da istiyorum
yeşilcik benim 22'siydi 2 gündür olmadım bekliyorum bakalım test yaptım ama negatif çıktı bakalım ne olucak eslemcim inşallah iyi haberler gelir sana inan çok istiyorum senin burda hamileyim diye yazmanı tabi tüm arkadaşları da istiyorum
ayy ne güzel bir haber bu gecikme inşallah bebişin vardır canım yaa kan testi olsaydı bilirdin de bu idrar testleri emin olamıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?