- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşalah canım baya katlamış 3-4 günde. sağlıkla büyüsünn benim yeğenimm
Keseyi de görmüştür o zaman dimi?
amin cnm aminnnn.... Cümlemizinki insallah... Keseyi görmeye bugünden için gel dedi ama ben kesin olsun cuma geleyim dedim,tamam dedi.cuma gidicem kısmetse o zaman tam 5haftalık olcaz... Bu arada cnm keseyi görmek için alttan mı bakıyo yoksa karından mı?birde senin kac haftalık göründü?
Cuma günü gitmen isabet olmuş canım . benimda sat a göre 5+3 de keseyi gördük karından bakmıştı . o doktor beş haftalık demişti ertesi gün özele gitmiştim o da 4 buçuk haftalık demişti. Ama karından net olarak görünüyodu. Tahminimce seninde karından bakar görünmezse alttan bakabilir.
gunaydın herkeseeeeeeeeeeeee
insallah karından bakar cnm ya,alttan muayene olmaktan o kadar sıkıldım ki kabus gibi geliyo.bir de cnm senin bulantı ne zaman baslamıstı? Benim hala yok masallah...
ya valla hepinizin adına çoook sevindim ben. işyerinde olmasam yemin ederim ağlardım. inşallah Allahım banada önce hayırlısıyla yeni bir koca sonrada hayırlı bir evlat nasip eder. bende hiçbi derdim olmadan burada böylece heyecanımı paylaşırım sizinle. Allahım sen yüüzmü güldür yaRabbim...
ohhhhhhh maşallah
size gülücük üm ve d_yeşilcik ne güzel bebiş muhabbeti yapıyosunuz, özendim vallahi :)))
rabbim bizimde dualarımız kabul eyle isyeten herkesi bebek sahibi et ya rabbim. AMİNN
günaydın burcucum , nasılsın?
Ben ayın 14 de adet günümdü dun gece oldum hasta. Yarın nasıp se aşılamaya başlayacagım ilk olacak duanızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olur
Allah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda da hep birlikte yapalım bebiş muhabbetini
inşallah canım allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın
iiyimm bebikim sen nasılsın
Ben ayın 14 de adet günümdü dun gece oldum hasta. Yarın nasıp se aşılamaya başlayacagım ilk olacak duanızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olur
iyiyim tatlım bende gün sayıyorum az kaldı bakalım ne olacak, senin ne zamandı bat ın sormuş olabilirim daha önce de kusura bakma canım :))
canım bu süreç senin için inşallah hayırlı olur, bebeğin sevindirir seni bu ay,
18 de canımm ama pek bı balısma yapamadım oyuzden pek sterss yok bende