• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

aynen cnm hiç ümidim yoktu taki eşimin arkadaşı eşimi rüyasında görmüş eşim vali olmuş çok yükselmişş eşimde hemen bebeğe yormuşş bende ilk duydum ona yordumm inş. gerçekten ona çıkar bende onu duyduğumdan beri ümitlenmeye başladımm dün çok sancım vardı o sancıya gece olmam gerkeir dedim olmadım gece olucam die moralim bozuldu ağladım hep inş. güzel haberler veririm size dua edin

canım inşallah rüyanın anlamı yorduğunuz gibi sonuçlanır, rabbim yüzünü güldürür bu ay senin de :)))

iyiyim tatlım bende gün sayıyorum az kaldı bakalım ne olacak, senin ne zamandı bat ın sormuş olabilirim daha önce de kusura bakma canım :))

canım bu süreç senin için inşallah hayırlı olur, bebeğin sevindirir seni bu ay, :nazar:

allah razı olsun canım ne güzel bir dua inş. cümlemiz hayalini kurduğumuz mutluluğu yakalarız

bi an önce yarın olsun istiyorum uyumak istiyorumm ki sbah olsun bakıyım adet olmamışım hemen bi test alıyım yapıyım bi kocaman kocaman iki çizgi göriyim inşşşş.:49::49::49::49:

İNŞALLAH CANIM
benim olmadı buayda inşallah seninki olur :49:
nasılsın eslem bayağıdır görüşemiyoruz

İNŞALLAH CANIM
benim olmadı buayda inşallah seninki olur :49:
nasılsın eslem bayağıdır görüşemiyoruz

inş. cnm yaa iyiyim nolsun bekliorum işte yarın olsun diyee gözümdende uyku akıo ama uyumak istemiorum ondan sonra sbah olmak bilmioo sen napıon cnm nasıl gidio

inş. cnm yaa iyiyim nolsun bekliorum işte yarın olsun diyee gözümdende uyku akıo ama uyumak istemiorum ondan sonra sbah olmak bilmioo sen napıon cnm nasıl gidio

uzan dinlen biraz iyi gelir canım
bende spora balşadım günlerim gayet iyi geçiyor keyif alıyorum
ve bebek konusunuda takmıyorum artık kısmet ne zaman olursa olsun
sıkılmıştım artık her ay hüsrana uğramaktan ağlamak üzlünmek 4yıldan beri bittirdi beni allaha çok şükür şimdi kendime geliyorum uyku düzenim olmaya başladı gecem belli gündüzüm belli vaktimin çoğunu dışarda geçiriyorum ,
evde oturduğum zaman sürekli aynı şeyler insanın aklında oluyor bebek bebek başka bişey değil
sanada tavsiye ederim canım eger hasta olursa sende kendine bi uğraş bul inan insan başka seylerle uğraşınca bebek konusuna o kadarda takılmıyor

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız bakalım? ümidinizi kaybetmeyin canlarım,Allah ne zaman ol derse sizin de o zaman gelecek bebişleriniz.Eslemcim bel ağrın var mı? bende en çok bel ağrısı vardı adet ağrısından farklı olarak,diğerleri hep adet belirtileriyle aynı zaten.inşallah güzel haberler verirsiniz hepiniz:49:sizler için dua ediyorum isimlerinizi tek tek sayarak,inşallah Allah'ım en kısa zamanda sizlere de nasip eder.

uzan dinlen biraz iyi gelir canım
bende spora balşadım günlerim gayet iyi geçiyor keyif alıyorum
ve bebek konusunuda takmıyorum artık kısmet ne zaman olursa olsun
sıkılmıştım artık her ay hüsrana uğramaktan ağlamak üzlünmek 4yıldan beri bittirdi beni allaha çok şükür şimdi kendime geliyorum uyku düzenim olmaya başladı gecem belli gündüzüm belli vaktimin çoğunu dışarda geçiriyorum ,
evde oturduğum zaman sürekli aynı şeyler insanın aklında oluyor bebek bebek başka bişey değil
sanada tavsiye ederim canım eger hasta olursa sende kendine bi uğraş bul inan insan başka seylerle uğraşınca bebek konusuna o kadarda takılmıyor

aynen cnm plates topumu beğendim bile hazır duruyo adet olduğum gibi siparişini vericem bende spor yapıcam evde içinde sayaçlı ipde var ip atlamak için kendimi spora ve diyete vericemm

kızlar az önce ateşmi ölçtüm 36.7 çıktı baya yüksek sizce bu ne demek oluyooo

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız bakalım? ümidinizi kaybetmeyin canlarım,Allah ne zaman ol derse sizin de o zaman gelecek bebişleriniz.Eslemcim bel ağrın var mı? bende en çok bel ağrısı vardı adet ağrısından farklı olarak,diğerleri hep adet belirtileriyle aynı zaten.inşallah güzel haberler verirsiniz hepiniz:49:sizler için dua ediyorum isimlerinizi tek tek sayarak,inşallah Allah'ım en kısa zamanda sizlere de nasip eder.

cnm var dün çok vardı özellikle ama dün çok ayaktaydım belki ondan da olabilir bakalım yarın olsun hele bi bol bol dua et cnm aynen normalde bu ağrıların arkasından hemen adet olamam lazım ama olmuyorum ya sökülemiorum yada hamileyim ben ikincisini tercih ediorum amaa :9::9::9::9:

aynen cnm plates topumu beğendim bile hazır duruyo adet olduğum gibi siparişini vericem bende spor yapıcam evde içinde sayaçlı ipde var ip atlamak için kendimi spora ve diyete vericemm

kızlar az önce ateşmi ölçtüm 36.7 çıktı baya yüksek sizce bu ne demek oluyooo

evet ateşin yüksek canım ama en doğru sonuç,sabah yataktan kalkmadan ölçülen değer oluyormuş,şimdiki kesin sonucu vermeyebilr.

kızlar bizim hamile olup kaybolan arkadaşlarımız var

AYBERK ECE
LOORİ
NEVA
nereye gitti bu kızlar hamileyiz dediler ve gittiler

AYBERK ECE
LOORİ
NEVA

ben burdayım bugün :) girince buraya da bakıyorum ama kimse olmuyor.biz de ekim anneleri topiğine takılıyoruz ama orası da çok kalabalık,kızların hızına yetişemiyoruz maşallah.

evet ateşin yüksek canım ama en doğru sonuç,sabah yataktan kalkmadan ölçülen değer oluyormuş,şimdiki kesin sonucu vermeyebilr.
evet cnm şimdi yine ölçtüm yine 36.7 çıktı offf nasıl geçicek zamann yaa bi an önce geçsinnn bende burdan kızlarrr hamileyimmm diye yazıyımmm

AYBERK ECE
LOORİ
NEVA

aynen cnm bide petek var uğramaz olmuşlar topiğeee

evet cnm şimdi yine ölçtüm yine 36.7 çıktı offf nasıl geçicek zamann yaa bi an önce geçsinnn bende burdan kızlarrr hamileyimmm diye yazıyımmm

aynen cnm bide petek var uğramaz olmuşlar topiğeee

inşallah canım ya,hepiniz verin güzel haberleri.ben de cumaya randevu aldım,ilk gidişim olacak doktora,inşallah bebişi görürüm,heyecan ve korku var:52:

Back