kızlar napıyosunuz bakalım.. Kimseickler yok ya.....
Biz bugün dr. A gittik. Maşallah dedi dr. Herşey yolundaymış... çok şükür.
çok şükür canım yaa bende o gunlerı gorurmuyum acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar napıyosunuz bakalım.. Kimseickler yok ya.....
Biz bugün dr. A gittik. Maşallah dedi dr. Herşey yolundaymış... çok şükür.
kızlar napıyosunuz bakalım.. kimseickler yok ya.....
biz bugün dr. a gittik. maşallah dedi dr. herşey yolundaymış... çok şükür.
inşallah canım dualarım sizlerle rabbim evlat hasreti çektirmesin kimseya....çok şükür canım yaa bende o gunlerı gorurmuyum acaba
gülücükcüm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına böylede devam eder inşallah
inşallah canım dualarım sizlerle rabbim evlat hasreti çektirmesin kimseya....
ay cnm çok sağol inşallah buı sefer yavrumu kucağıma alırım sağ salim... rabbim acılarını göstermesin... ve inşallah sizlere de nasip etsin...
kızlar selam hepinize.. pek uğrayamadım buraya bu aralar ama yine de burdaki arkadaşları da takip ediyorum, güzel haberlere seviniyroum...
inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberlerimizi iletebiliriz birbirimize..
iş güç yuvarlanıp gidiyorum ben de haftaya yumurtlama haftam bana dua edin de bu sefer aksilikler çıkıp berbat etmesin en güzel vakitlerimi...
eslem sen nasılsın?
gülcükümm ben de seni merak etmiştimm canımm.. Sevindim herşeyin yolunda olmasına canım tam 5 haftalık mısın şimdi doktor bişey dedi mi?
cnm benim şuan 4+4 olduk.. beta hcg 2246 çıktı maşallah...
canommm naber kuzummm
ya valla hepinizin adına çoook sevindim ben. işyerinde olmasam yemin ederim ağlardım. inşallah Allahım banada önce hayırlısıyla yeni bir koca sonrada hayırlı bir evlat nasip eder. bende hiçbi derdim olmadan burada böylece heyecanımı paylaşırım sizinle. Allahım sen yüüzmü güldür yaRabbim...
canım iyiyim çok şükür kusura bakma görmemişim yazdığını , çıktım şimdi gördüm, sen nasılsın tatlım ?
amannn yerim benim teyzoşum büyüyor desene maşallah ona , çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler verirsin bize :)
piyonistcim seni hatırlayamadımm kusura bakma belki daha önce denk gelmemişizdir. Evlat sahibi olmak için önce iyi bir eş lazım gerçekten iyi bir baba olacak eşin olmaıdktan sonra çocuk yapmak bencilik olur diye düşünüyorum. SOnrasında da güzel güzel bebecikler gelir inşallahh .
kız karamürsele giderken benim burdan geçip gidiosuzn telim var sende gelirsen eğer çok sevinirim evimede beklerim istersen dışarda da buluşabiliriz ayy çok sevindirikk oldumm şiödiiiteşekkür ederim canım saolasın. yinede özel günde daha anlamlı olur belki. istanbula gelirsen bende seni beklerim canım her zaman. önümüzdeki haftalarda gelicem o tarafa arkadaşımın ailesinin yanına gidicez karamürsele yakın ama tam köyünü bilmiyorum şimdi. belki o zmn yakınsak görüşürüz bi çay içeriz :)
kız maş. bizim mercimeğimize çok sevindim rabbim kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inş...kızlar napıyosunuz bakalım.. kimseickler yok ya.....
iyiyim cnm nolsun valla 14 diye hesapladım adeti ama heralde ben bu gece olurum şişkinliğim var ve ağrım başladı hayırlısı artık olıyımda güzel bi diyete ve spora başlıyım artıkkızlar selam hepinize.. pek uğrayamadım buraya bu aralar ama yine de burdaki arkadaşları da takip ediyorum, güzel haberlere seviniyroum...
inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberlerimizi iletebiliriz birbirimize..
iş güç yuvarlanıp gidiyorum ben de haftaya yumurtlama haftam bana dua edin de bu sefer aksilikler çıkıp berbat etmesin en güzel vakitlerimi...
eslem sen nasılsın?
cnm yaaaa rabbim sanada en güzelinden bi evlat nasip etcek inş.. o zamanlarda gelir bende senin bebeğini görmeye gelirimmya valla hepinizin adına çoook sevindim ben. işyerinde olmasam yemin ederim ağlardım. inşallah Allahım banada önce hayırlısıyla yeni bir koca sonrada hayırlı bir evlat nasip eder. bende hiçbi derdim olmadan burada böylece heyecanımı paylaşırım sizinle. Allahım sen yüüzmü güldür yaRabbim...
Kızlarrrrr herkese selammmm :79: tatil bitti geldim evimeee. ama sizleri de çok özledimm. bulunduğum yerde internet de yoktu. neler yaptınız nasılsınız görüşmeyeli???
kız karamürsele giderken benim burdan geçip gidiosuzn telim var sende gelirsen eğer çok sevinirim evimede beklerim istersen dışarda da buluşabiliriz ayy çok sevindirikk oldumm şiödiii
cnm yaaaa rabbim sanada en güzelinden bi evlat nasip etcek inş.. o zamanlarda gelir bende senin bebeğini görmeye gelirimm
Kızlarrrrr herkese selammmm :79: tatil bitti geldim evimeee. ama sizleri de çok özledimm. bulunduğum yerde internet de yoktu. neler yaptınız nasılsınız görüşmeyeli???