Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülücük canm soyledigin şeyde olabilir.. bende sinavim vardı bugün idare eder. Yarnda gircem inşallah iii geçer.. bebis olduktan sonra Cok zor ders bırakmamam lazm..
merhaba kızlar kimse yok mu yaa
merhaba kızlar kimse yok mu yaa
selam kızlar uzun bir süredir giremiyorsum işlerin yoğunluğundan dolayı şöyle bi bakayım dedim umarım beni hatırlıyanınız çıkmıştır.
Nasılsınız hepiniz , beni sorarsanız batı mı bekliyorum 17şubat bu ay ne olacak bakalım..
Bu arada gülücük üm canım arkadaşım kardeşim Mutlu haberini okudum ve çok sevindim, Rabbim kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı , hayırlı bir evlat olsun inşallah, yalnız haberi daha önce almak isterdim niye haber etmiyon böyle güzel bi haberi sen bana,
nasılsın canım benımde bat 18 ama calışma pek olamadı bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz olur
Selam kızlar uzun bir süredir giremiyorsum işlerin yoğunluğundan dolayı şöyle bi bakayım dedim umarım beni hatırlıyanınız çıkmıştır.
Nasılsınız hepiniz , beni sorarsanız batı mı bekliyorum 17şubat bu ay ne olacak bakalım..
Bu arada gülücük üm canım arkadaşım kardeşim mutlu haberini okudum ve çok sevindim, Rabbim kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı , hayırlı bir evlat olsun inşallah, yalnız haberi daha önce almak isterdim niye haber etmiyon böyle güzel bi haberi sen bana,
canım benim ... cuma günü öğrendim ben de,o gün hastanedeydim bütün gün... cumartesi msn açtım sana baktım söylemek için ama sen yoktun... benden duymanı istemiştim ama burda duydun...olsun...
canım arkadaşım benim inşallah bu ay sende o güzel haberi alırsın... seninle herşeyimiz aynı gidiyo... inşallah bu da aynı olur ve sağlıkla kucağımza alırız yavrularımızı. dualarım seninle canm.
teşekkür ederim tatlım sen nasılsın, bizim çalışmalar oldu ama şimdilik birşey hissetmiyorum, o yüzden ne olumlu ne de olumsuz düşünebiliyorum, hayırlısını diliyorum sadece,
hepimiz için hayırlısı hiç belli olmaz belki de bebişin sana sürpriz yapar ,
ne zamandan beri bebek istiyosun canım,
önemli değil canım ben sadece takıldım zaten :) , yeğenim olucakta ben size kızabilirmiyim,
ama inan çok sevindim senin adına kendi haberimi almış kadar hemde, hakediyoruz biz bu sevinci yaşamayı sen başlattın inşallah sıra bendedir artık, tabi rabbim nasıl hayırlısı görürse kısmet yinede, dualarım seninle inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın meleğini güzel annesi ...
Benim bat 14 şubat sabırsızlıkla beklıyorum o gunde gelmek bılmıyor
saol canım inşallah suprız yapar yanı resmı calışmalar 2 ıncı ayı oldu benım
ayyyyyy canım benim inşallah ya...... rabbim acılarını göstermesin.... ve sana da en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin göbüş büyütmeyi inşallah......
hmm daha yeniymişsin canım sen sakın acele etme uygun zamanda gelecektir zaten kuzun sana :)
aminnnnn hamişlerin duası kabul olurmuş canım bol bol dua bekliyorum artık senden, :)
hmm daha yeniymişsin canım sen sakın acele etme uygun zamanda gelecektir zaten kuzun sana :)
aminnnnn hamişlerin duası kabul olurmuş canım bol bol dua bekliyorum artık senden, :)