batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

insallah gelmez canım bat.... Ve inşallah çift çizgiyi görürsün o gün...

ahh canım inşallah gelmez benım beklemem de zaten gelsın adet olmadan gecsın gıtsın. O kadarkı bazen kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum devamlı dualar edıyorum elımı kasıklarıma koyup inş bu sefer olur .

Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsin inş.

inşallah canımmmm

Ya gec ay kasıgımda agrı akıntı sık wc goguslerın erkenden acıması gıbı bır suru belırtı vardı regl oldum bu ay tık yok bende:26:

yokcanım 85 liyimde tabı ay ve gun olarak doldurmadım ya 27 dıyom

bende 86 lıyım da ondan sordum canım, olsun haa 26 - haa 27 farketmez zaten,

Ya gec ay kasıgımda agrı akıntı sık wc goguslerın erkenden acıması gıbı bır suru belırtı vardı regl oldum bu ay tık yok bende:26:

ben böyle ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum canım yoksa, günler geçmek bilmiyor,

ya size bişey sorcam şu altta yazan evleneli şu kadar oldu yazılarını nasıl yaptınız?

HAHHA EWET :)

kullanıcı kontrol panelınden profil duzenleyı sec orda hıtap seklınız falandıye var gorurusun orda bı kac tane ornek resım var secıyorsun dolduyorsun oluyor

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr canlarımmm nerelerdesiniz napıosunuzz topiği aşağılara düşürmüşünüz olurma amaaaaaa napıosunuz ne var ne yok yeni hamişlerimiz var mı haberdar edin benii

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr canlarımmm nerelerdesiniz napıosunuzz topiği aşağılara düşürmüşünüz olurma amaaaaaa napıosunuz ne var ne yok yeni hamişlerimiz var mı haberdar edin benii

günaydın eslem nasılsın?, bende baktım az önce ama kimsecikler yok nerelerdesiniz yahu çıkın ortaya da iki laf edelim olmaz mı? :13: :13:

kuzuşummm topiğin sahibi olmayınca herkes birer birer döküldüüü..

ayberk _ece hamileyim dedi bi gittiii daha gelmedii inşallah kötü bir şey yoktur..

bi kız daha vardı nerolcy mi ona benzer nickli o da hamileyim dediii gittiii

e seenn zaten arada bi uğruyosunn..

kızlar hepinizi çok öpüyorum. ALlah dualarınızı kabul etsin. yeşilcik'im sende hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun.
eslem cim dün akşam konuşamadım seninle yatıcam diye:) nasılsın iyisindir inşallah?

günaydın eslem nasılsın?, bende baktım az önce ama kimsecikler yok nerelerdesiniz yahu çıkın ortaya da iki laf edelim olmaz mı? :13: :13:
iyiyim cnm nolsun aynı tas aynı hamam bende giriyorum sizi takip ediorum amma yazmıorumm bu gün baktım topikciğim çok aşağılara düşmüş bi iriyim şırayı canlandırıyım dedim
kız necorly hamile değil ki petek vardı o hamilee heraldee

cnmmm iyiyim valla nolsun bildiğin gibi gün sayıyoruzz sen nasılsın nasıl gidio hayat

hadi bakalım canım inşallah alırsınız en kısa zamanda güzel haberleri. sonrada bize iltirsiniz bizde sizin mutluluğunuzla mutlu oluruz. eslemim bebeğin olsun kabul edersen ben snei ziyarete gelirim bebiş görmesine :)
ben iyiyim çok şükür. iş-ev arasında mekik dokuyorum. değişik bişeyler yok hayatımda

iyi yaptın vallah, ee sende durumlar nasıl peki bebek varmı?

ayyyyyyyy çok sevinirim cnm benim inş.. ogünlerde gelirrr ama sen o günü bekleme ben seni her zaman beklerim cnmm
iyi yaptın vallah, ee sende durumlar nasıl peki bebek varmı?

yok cnm nerdee 2 gün var edetime 14 şubat da olucam bakalım hayırlısı artıkk

ayyyyyyyy çok sevinirim cnm benim inş.. ogünlerde gelirrr ama sen o günü bekleme ben seni her zaman beklerim cnmm

yok cnm nerdee 2 gün var edetime 14 şubat da olucam bakalım hayırlısı artıkk

teşekkür ederim canım saolasın. yinede özel günde daha anlamlı olur belki. istanbula gelirsen bende seni beklerim canım her zaman. önümüzdeki haftalarda gelicem o tarafa arkadaşımın ailesinin yanına gidicez karamürsele yakın ama tam köyünü bilmiyorum şimdi. belki o zmn yakınsak görüşürüz bi çay içeriz :)

kızlar napıyosunuz bakalım.. kimseickler yok ya.....
biz bugün dr. a gittik. maşallah dedi dr. herşey yolundaymış... çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…