batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ayy inş. olmazsın cnm rüya da olmazsa pazartesi ypar heralde ikinizin birlikte alalım haberini benim dışımda herkes hamile olcak heralde listede herkesin günü geçtii

görümcem gecen hafta gebe oldugunu öğrenmiş ve öğrendiği gibi ilk bana hamile kalmam için dua etmiş.Eğer bende bu ay hamile kalırsam söz ilk senin için dua edicem:)çünkü hamilelerin duası tutarmış derler

ayyyy cnm saolasın allah razı olsun inş. unutma ama tamam mııı

bende kist yok cnm bide onu hamileyken ffalan düşük yapıomuş farkında olmadan hamile kalırsam falan die yapmak istemiyorumm

bende kist yok cnm bide onu hamileyken ffalan düşük yapıomuş farkında olmadan hamile kalırsam falan die yapmak istemiyorumm

yok zaten onu adetinin 7.günü baslayıp 15 gün devam ediyosun zaten yumurtlama dönemlerine denk geldiği için bir sorunda olmuyo:)tadı kötü ama değer

yok zaten onu adetinin 7.günü baslayıp 15 gün devam ediyosun zaten yumurtlama dönemlerine denk geldiği için bir sorunda olmuyo:)tadı kötü ama değer

evet evlenmeden önce bi yapıyım demiştim daha ağzıma getirrken kokusuyla midem kalktı afedersin beni kusturdu yanii o gün bugündür tiksindimm adı bile geçince midem kalkıo

evet evlenmeden önce bi yapıyım demiştim daha ağzıma getirrken kokusuyla midem kalktı afedersin beni kusturdu yanii o gün bugündür tiksindimm adı bile geçince midem kalkıo

o zaman hiç bahsetmiyelim:)umarım bunlara gerek kalmadan ocak ayı senin benim ve tüm bebek isteyenler için hayırlara vesile olurrr:)

Son düzenleme:
eslemmm ve tüm kızlar adetime daha 4 gün falan var tuvalet kağıdına pembemsi leke geldi adetmi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı yaa ????

eslemmm ve tüm kızlar adetime daha 4 gün falan var tuvalet kağıdına pembemsi leke geldi adetmi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı yaa ????

ayy cnm bilemedim ki benimde 2 gün önce oldu adetim ama yerleşme kanamsı da olabilri biraz daha bekle gelen giden olmazsa büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır inş. öyledir cnmm inş. hamilesindir:18::18::18:

ben bugun ıtıbarıyle oldum:) 26 aralıgı beklemeye gerek kalmadı ,bendede pembe ve kahverengı lekeyle basladı ,ama ınsallah senınkı kesılır ,

ya kızlar ben dün ovulasyon testi yapmıştım ya bugünde dayanamadım yine yaptım.düne göre daha silik çıktı hemde baya silik.acaba geç mi yumurtladım da böle çıktı.bat a 4 gün kaldı.

ya kızlar ben dün ovulasyon testi yapmıştım ya bugünde dayanamadım yine yaptım.düne göre daha silik çıktı hemde baya silik.acaba geç mi yumurtladım da böle çıktı.bat a 4 gün kaldı.

kız adete 4 gün kala yumurtlama pek olmaz ama bilemem acaba hamilemisin bi gebelik testi yapsana eğer onda silik çıkıosa öbüründe de çıkar varsa gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…