eslemcim sen hiç soğan suyu denedin mi?
ayy inş. olmazsın cnm rüya da olmazsa pazartesi ypar heralde ikinizin birlikte alalım haberini benim dışımda herkes hamile olcak heralde listede herkesin günü geçtii
görümcem gecen hafta gebe oldugunu öğrenmiş ve öğrendiği gibi ilk bana hamile kalmam için dua etmiş.Eğer bende bu ay hamile kalırsam söz ilk senin için dua edicem:)çünkü hamilelerin duası tutarmış derler
yok cnm yapmadım hiçç
ayyyy cnm saolasın allah razı olsun inş. unutma ama tamam mııı
bence bu ay bir dene bu şekilde hamile kalan çok kişi var çevremde.Benim aşırı kistim oldugu için hamile kalamıyorum ki soğan suyu kistler içinde çok iyi.hem rahmi hamileliğe hazırlıyor.Denemende fayda var bence
bende kist yok cnm bide onu hamileyken ffalan düşük yapıomuş farkında olmadan hamile kalırsam falan die yapmak istemiyorumm
yok zaten onu adetinin 7.günü baslayıp 15 gün devam ediyosun zaten yumurtlama dönemlerine denk geldiği için bir sorunda olmuyo:)tadı kötü ama değer
evet evlenmeden önce bi yapıyım demiştim daha ağzıma getirrken kokusuyla midem kalktı afedersin beni kusturdu yanii o gün bugündür tiksindimm adı bile geçince midem kalkıo
o zaman hiç bahsetmiyelim:)umarım bunlara gerek kalmadan ocak ayı senin benim ve tüm bebek isteyenler için hayırlara vesile olurrr:)
eslemmm ve tüm kızlar adetime daha 4 gün falan var tuvalet kağıdına pembemsi leke geldi adetmi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı yaa ????
eslemmm ve tüm kızlar adetime daha 4 gün falan var tuvalet kağıdına pembemsi leke geldi adetmi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı yaa ????
ya kızlar ben dün ovulasyon testi yapmıştım ya bugünde dayanamadım yine yaptım.düne göre daha silik çıktı hemde baya silik.acaba geç mi yumurtladım da böle çıktı.bat a 4 gün kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?