• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ikinci çizgi yumurtlama olduğu zaman çıkar canım reglime 5 gün var diyorsun yumurtlamanın çoktan olmuş olması lazım değil mi sen yumurtlama dönemlerini biliyor musun az çok

bu aralar düzensiz adetlerim.ama geçen ay 26sında olmuştum.32 günde bir oluyorum genelde.tam olarak bilmiyorum yumurtlama günlerimi.ne oluyo bu sonuç anlayamadım :( :?

kızlar evde ovulasyon testi vardı.bende dayanamadım onu yaptım.ikinci çizgide çıktı.bu ne şimdi anlayamadım yaa.reglime 5 gün var halbuki.yardım :???

cnm kesin bilmiorum ama az önce bi arkadaş hamileyken ovulasyon testi pozitif çıkıo demişti ama ümitlenme çok bi idrar testi al yap evde hemen

inş kızlar hamile kalırsınız ben 15 aylık evliyim evlendim hemen hamile kaldım ve 5.5 aylıkken bebeğime spina bifida teşhisi konuldu gebeliğim sonlandırıldı ve tek sebebi folik asit eksikliği kullanmamıştım..şimdi 9 ay oldu ve ben bu ay korunmayı bıraktım..6 aydırda folik asit kullanıyorum sizlerde kullanın çok önemli...ve batım ocak 3 daha var ama Allahım öncelikle sağlıklı bir bebek versin..çok zor kızlar inanın olmuyorsada zamanı gelmemiştir..inş. 2012 bana kötü geldi 2013 umudum hayırlısıyla hamile kalırım..Allahım hepimizin kucaklarını doldursun..

ümitlenmek istemiyorum bende canım.neyse bikaç gün daha bekleyim en iyisi :(

zaten 5 gün varmış daha regline ümitlenme ama ümidinide yitirme ne kadardır bebek sahibi olmayı istiyorsun canım

inş kızlar hamile kalırsınız ben 15 aylık evliyim evlendim hemen hamile kaldım ve 5.5 aylıkken bebeğime spina bifida teşhisi konuldu gebeliğim sonlandırıldı ve tek sebebi folik asit eksikliği kullanmamıştım..şimdi 9 ay oldu ve ben bu ay korunmayı bıraktım..6 aydırda folik asit kullanıyorum sizlerde kullanın çok önemli...ve batım ocak 3 daha var ama Allahım öncelikle sağlıklı bir bebek versin..çok zor kızlar inanın olmuyorsada zamanı gelmemiştir..inş. 2012 bana kötü geldi 2013 umudum hayırlısıyla hamile kalırım..Allahım hepimizin kucaklarını doldursun..

evet canım folik asit çok çok önemli doktorum bana verdi 6 aydır kullanıyorum hamilelikten 3 ay öncesinden kullanmaya başlamak gerekiyormuş folik asiti benim de bugündü regli günüm ama olmadım hala ümitlenmek istemiyorum

zaten 5 gün varmış daha regline ümitlenme ama ümidinide yitirme ne kadardır bebek sahibi olmayı istiyorsun canım

cnm daha yeniyiz biz:) 2 aydır istiyoruz ama bu ay çok ümit bağladık.özelliklede eşim çok aşırı istiyo.inş rabbim hepimizin kucağını doldursun.

cnm allah yardımcın olsun başın sağolsun teşhis neydi anlamadım ama açıklaması ne oluyo kalbi falan mı durdu bende kullanıyorum folik asit gerçekten önemliymiş

kimse yok muuuu :10::10::10::10::10:

napıyım baktım sen beni bırakmılşın önce benimde canım sıkıldı çıktımm :33::33:

oooo yoooo :1::1::1::1::1::1: yemek falan yedik kız oturdum şimdi bir bakıyım dedim offf şu p.tesi olsa hemen beklemek zor yaa

aynen cnm bizde öyle yemek falan yedikk kız gelen giden yok mu daha sendee

yok ya arada bir hafif sancı giriyor o kadar yani 15 dk bir 1,2 dk'lık bir sancı regli olucakmış gibi değil anlamadım gitti

inş. hamilesindir kızz benimde normale döndü sanki adet ama hala rengi koyu ve az gelioo

bilemedim ki şimdi bişey var mı yok mu bende senin de normale dönüyor demek ki inşallah düzelir senin ki de eslemcim ben şimdi çıkıyorum yarın da giremeyebilirim girersem görüşürüz giremezsem p.tesi görüşürüz hadi hayırlısı bakalım ne olucak :3::3::3::3::3::3::3:

bilemedim ki şimdi bişey var mı yok mu bende senin de normale dönüyor demek ki inşallah düzelir senin ki de eslemcim ben şimdi çıkıyorum yarın da giremeyebilirim girersem görüşürüz giremezsem p.tesi görüşürüz hadi hayırlısı bakalım ne olucak :3::3::3::3::3::3::3:

olursan adet bi ara beş dakka gir yaz merak ederim ben şimdii görüşürüz tatlım kib :16::16::54:

kızlar ben ovulasyon testi aldım şimdi sipariş verdim internetten gelcek bakalım bu ay kullanıyım fayda edicek mii 23 lira gitti gidiyordan aldım 20 tane test var 20 gün boyunca yapabiliosun 2 tanede erken gebelik testi var yanında bakalım inş. fayda eder doktor gerek yok demişti ama bir sürü insan var kk de senelrce hamile kalamayıp ovulasyon testiyle hamile kala :30::30:

Back