Merhabalarrr :) kizlar hayir olsun insallah bugun ruyamda gelinlik giymis gelin oluyordum baktim anlamina guzel bir kiz bebege isaretmis ne kadar dogru bilmiyorum ama bi sevinc kapladi beni bu arada bel agrim ciddi derecede farkedilir olmaya basladi ozellikle ayakta fazla durunca bulasik falan yikarken hatta su an hala agrim var adet donemindekine cok benziyo bilmiyorum ama ben yavastan heyecanlanmaya basladim aa bide sey var bilmiyorum bi bilginiz var mi sabah uyandigimda bi islaklik hissettim wcye gittigimde camasirimin ufak bi yeri islakti esime soyledim altina kacirmissin deyip dalga gecti uyusama geceleyin bi kac damla kadar biseyin akisini hissetmistim ne acaba
canım İNŞALLAH bebıs vardır ama belırtılere cok takılma sonra ınsan uzuluyor ornegın ben
Yok canimm takilmiyorum heyecanliyim sadece :) zaten bu ay tutmazsa calisma yapmayi dusunmuyorum 6-7ay kadar birazdaha cocuksuz gunlerin tadini cikaricam
bütün belirtilerimin sebebi buymus umutlanmıstım
hımmmm ole kara verdıysen yapma tabı ama pes etme derım evlenlı nekadar oldu
Merhabalarrr :) kizlar hayir olsun insallah bugun ruyamda gelinlik giymis gelin oluyordum baktim anlamina guzel bir kiz bebege isaretmis ne kadar dogru bilmiyorum ama bi sevinc kapladi beni bu arada bel agrim ciddi derecede farkedilir olmaya basladi ozellikle ayakta fazla durunca bulasik falan yikarken hatta su an hala agrim var adet donemindekine cok benziyo bilmiyorum ama ben yavastan heyecanlanmaya basladim aa bide sey var bilmiyorum bi bilginiz var mi sabah uyandigimda bi islaklik hissettim wcye gittigimde camasirimin ufak bi yeri islakti esime soyledim altina kacirmissin deyip dalga gecti uyusama geceleyin bi kac damla kadar biseyin akisini hissetmistim ne acaba
inşallah canım rüyan gerçek olur :) bel ağrın gerçekten dayanılmazsa canım hamiş olabilirsin,adetim öncesinde benim de belim çok ağrıyordu,adet ağrısından farklıydı yani daha fazlaydı,sandalyede otururken bile feci ağrıyordu,seninki de gebelik belirtisidir inşallah
Kizlar bas agrim icin ilac alip almamakta kararsiz kaldim napiyim agri kesicinin bi zarari olur mu gebelik varsa
canım günaydın bnmde gçeen gün tuttu başım ama almadım ilaç bebiş varsa die batını bekle
Gunaydin canimaksam uyuyakalmisim almadim ilaci bekliycem biraz daha :)
Kizlar bas agrim icin ilac alip almamakta kararsiz kaldim napiyim agri kesicinin bi zarari olur mu gebelik varsa
günaydın kızlar........ nasılsınız bakalım?
yeşilcik,eslem rüyacan,ipek....
henüz diğer arkadaşlarla tanışamadım ama hepiniz nasılsınz bakalım?
benim bat salı çarşamba, eğer olmazsam hayırlısı tabi herşeyden önce hemen yazıcam sizlere......
günaydın kızlar........ nasılsınız bakalım?
yeşilcik,eslem rüyacan,ipek....
henüz diğer arkadaşlarla tanışamadım ama hepiniz nasılsınz bakalım?
benim bat salı çarşamba, eğer olmazsam hayırlısı tabi herşeyden önce hemen yazıcam sizlere......
günaydın gülückkk nerelerdesin sen kayıp oldunn???
Battan güzel haberlerle gel inşallah e mi?
Ben biraz iyiyiyim biraz halsizim canım nezle oldum atlatmaya çalışyorum ..
canım günaydınnn ama ilaç içme kesinliklee hele de tam döllenme zamanı çok zararı olur bebeğinee..
Bu arada baya değişik rüyalar görmüşsün,
o kapı açma olayı filan da dalgınlıktan olsa gerek canım. Olabilir yani duygusal da olabilirsin umarım sonucu güzel olur ama kendini kaptırma canım benim.
Pazartesisevmez arkdaşım ben yine giriyorum topiğe elimden geldiğince ama o kadar çok gelmeyen arkdaşımız var ki eslem,rüyacan,ipek... daha kimler vardı unuttum bile yanii . Hamile olursunuz en kısa zamanda inşallah.
Her hamile olan topiği bırakıyo gidiyo diye ben de kızıyodum ama gerçekten bulantılar halsizlikler bilgisayarın radyasyonu vss çok fazla giremiyosun. İnan evimi bile temizlemiyorum çünkü bir süpürge tutsam yorulup kalıyorum hemen..
günaydın gülückkk nerelerdesin sen kayıp oldunn???
Battan güzel haberlerle gel inşallah e mi?
Ben biraz iyiyiyim biraz halsizim canım nezle oldum atlatmaya çalışyorum ..OY OY OY yeşilcikim... maşallah sen 8 haftalık olmuşsun bile....
ben iyiyim cnm napayım işte, bi taraftan iş güç bi taraftan ders çalışıyorum... yoğunluktan pek giremedim. doğrusu bu ay bebek bebek diye düşünmemek için çok uğramadım,yoksa buraya takıldığımda çok şartlıyorum kendimi sanki hamileymişim gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?