batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım İNŞALLAH bebıs vardır ama belırtılere cok takılma sonra ınsan uzuluyor ornegın ben

canım İNŞALLAH bebıs vardır ama belırtılere cok takılma sonra ınsan uzuluyor ornegın ben

Yok canimm takilmiyorum heyecanliyim sadece :) zaten bu ay tutmazsa calisma yapmayi dusunmuyorum 6-7ay kadar birazdaha cocuksuz gunlerin tadini cikaricam

bu topiğin eski dopdolu günlerini özledimmmm....
tamam biliyorum batımıza bir haftadan çok varken pek girilmiyor olabilir, bu topikteki herkes hamile kalsa da toptan terk etsek burayı başka topikler açıp devam etsek keşke....
bu arada bat a 2-3yada 4 gün var ama ihtimaller de %2 %3 %4 gibi düşük olduğu için gaaaayeeeet heyecansızımmm

inşallah canım rüyan gerçek olur :) bel ağrın gerçekten dayanılmazsa canım hamiş olabilirsin,adetim öncesinde benim de belim çok ağrıyordu,adet ağrısından farklıydı yani daha fazlaydı,sandalyede otururken bile feci ağrıyordu,seninki de gebelik belirtisidir inşallah

Kizlar bende sacma sapan seyler olmaya basladi bugun tvde evim sahaneyi izliyoduk programdaki evin kapisi calmis bende ki nasil bi dalginliksa kosa kosa kapiya gittim aa diyorum kimse yok kayinvalidemler guldu falan ama gulsem mi aglasam mi bilemedim :) ve bugun esim bana yapma dedigim seyi yapti normalde aglamam ama oturdum agladim esimi parcalamak geldi icimden !! bide biraz once corap giyerken egildim ve kasigima bicak saplandi sanki ve basim agriyo ogleden beri ben hamile degilim bence vicudum bana oyun oynuyo ben bu oyuna kanmicam!

İnsallah canim kismet artik :)

Kizlar bas agrim icin ilac alip almamakta kararsiz kaldim napiyim agri kesicinin bi zarari olur mu gebelik varsa

günaydın kızlar........ nasılsınız bakalım?
yeşilcik,eslem rüyacan,ipek....
henüz diğer arkadaşlarla tanışamadım ama hepiniz nasılsınz bakalım?
benim bat salı çarşamba, eğer olmazsam hayırlısı tabi herşeyden önce hemen yazıcam sizlere......

Kizlar bas agrim icin ilac alip almamakta kararsiz kaldim napiyim agri kesicinin bi zarari olur mu gebelik varsa

içme canım sen içme... başın ağrıdığında ılık su iç uyumaya çaliş biraz...bu bebek fikrinin en güzel getirisi bana; hazirandan bu yana ağzıma en basit ufak bir ilaç bile koymamış olmak... meğer ağrı kesici, kas gevşetici, öksürük şurubu, grip ilacı vs... olmadan da sıkıntılar çok rahat atlatılabilirmiş...

tanıştığımıza memnun oldum canım.. dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ilk önce hiç bir şey çıkmadı test bozuk sandım sonra tek çizgi kesin ve net olarak gördüm..benim umutlar öbür aya kaldı

günaydın gülückkk nerelerdesin sen kayıp oldunn???

Battan güzel haberlerle gel inşallah e mi?

Ben biraz iyiyiyim biraz halsizim canım nezle oldum atlatmaya çalışyorum ..

canım günaydınnn ama ilaç içme kesinliklee hele de tam döllenme zamanı çok zararı olur bebeğinee..

Bu arada baya değişik rüyalar görmüşsün,
o kapı açma olayı filan da dalgınlıktan olsa gerek canım. Olabilir yani duygusal da olabilirsin umarım sonucu güzel olur ama kendini kaptırma canım benim.

Pazartesisevmez arkdaşım ben yine giriyorum topiğe elimden geldiğince ama o kadar çok gelmeyen arkdaşımız var ki eslem,rüyacan,ipek... daha kimler vardı unuttum bile yanii . Hamile olursunuz en kısa zamanda inşallah.

Her hamile olan topiği bırakıyo gidiyo diye ben de kızıyodum ama gerçekten bulantılar halsizlikler bilgisayarın radyasyonu vss çok fazla giremiyosun. İnan evimi bile temizlemiyorum çünkü bir süpürge tutsam yorulup kalıyorum hemen..

yok canım sözüm hamile kalan arkadaşlara değil zaten... tabiki hamile kaldıktan sonra yeni durumu insanın neyi yansıtıyorsa o topiklere yönelir, sen şimdi bebeğinin gelişimi, senin beslenmen, senle aynı zamanda hamile kalanların toplandığı topiklerde tabiki daha fazla zaman geçirmelisin, ben de olsam öyle yaparım

ben batını bekleyen kızlar niye yok ona kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…