Sen ne zamandr istiyodun bebek cnim
ben geldim sonuç yine kocamaaaaaaaan bir tek çizgi
ben geldim sonuç yine kocamaaaaaaaan bir tek çizgi
KIZLAR nerelerdesin yahu
eslem rüya yeşikçik ayberkece nikiy neva ve diğer kızlar
pazartesisevez sen burdaymışsın sen nasılsın canım
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder canım sağolasın... ilk bebeğin mi? ne kadar süredir bebek istiyorsunuz? bu aya özel yaptığın bir şey varmı? kür filan senin başarı öykünü dinlamek istiyorum
Allah hayır etsin canım, bir rüyada ne kadar çok duyu hakim olursa o kadar kişi için etkileyici olur... duyudan kastım görme işitme dokunma tatma vs... bu nedenle böyle rüyalar uyandıktan sonrada yaşattığı duyguları devam ettirir ama endişe edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. kafan biraz dolu, merak, kaygı, stres bir arada yaşıyorsun bu nedenle böyle karışık şeyler görmüşsündür. hayır olsun Allahım hayırlısına yorsun...
Neva7 hayirli olsun canim buyuk buyuk ihtimalle saglikli bir gebeliktir suan bunu dusunme hamileligin tadini cikar ...kan testini bu hafta icinde yaptirirsin bizim burada (ben yurt disinda yasiyorum) hamileligi idrar testiyle ogrenirler eger pozitifse bir tahlil yapilir o kadar ultrasona falan sokmazlar bile ilk ultrasona 20 haftayi gecmisti girmistim...bu arada ben hala adet olmadim kizlar adet gunumde ovu. Testim baya koyu iki cizgiydi sanirim tekrar yumurtlamisim sonradan siliklesti zaten...karar verdim bundansonra cok takmiycam dusune dusune normal olan duzenimi bile bozdum olucagi varsa olur zaten hersey Allahtan adetimi olayimda sogan kurune baslicam size sorum incir kuruyle sogan kuru ayni anda yapilirmi birde bu ay 25 mg clomid (klomen) kullanicam sizce bu kurlerle ve ilacla vucuduma cok yuklenmis olurum? Kararsizim yol gosteririseniz sevinirim...
bugün 3. gün ve hala kırmızılar yok :44:
Neva7 hayirli olsun canim buyuk buyuk ihtimalle saglikli bir gebeliktir suan bunu dusunme hamileligin tadini cikar ...kan testini bu hafta icinde yaptirirsin bizim burada (ben yurt disinda yasiyorum) hamileligi idrar testiyle ogrenirler eger pozitifse bir tahlil yapilir o kadar ultrasona falan sokmazlar bile ilk ultrasona 20 haftayi gecmisti girmistim...bu arada ben hala adet olmadim kizlar adet gunumde ovu. Testim baya koyu iki cizgiydi sanirim tekrar yumurtlamisim sonradan siliklesti zaten...karar verdim bundansonra cok takmiycam dusune dusune normal olan duzenimi bile bozdum olucagi varsa olur zaten hersey Allahtan adetimi olayimda sogan kurune baslicam size sorum incir kuruyle sogan kuru ayni anda yapilirmi birde bu ay 25 mg clomid (klomen) kullanicam sizce bu kurlerle ve ilacla vucuduma cok yuklenmis olurum? Kararsizim yol gosteririseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?