Merhaba adet günüme 5 gün var kahverengi akıntım var belim ağrıyor ve kasıklarıma arada ağrı vuruyor ama onun dışında göğüslerimde hiç bir değişiklik yok acaba hamilemiyim çok merak ediyorum. Dün idrar testim negatif çıktı ama gözükmez diyorlar idrar testi için erkenmiş çatlıcam
Slm kizlar benim esim dun gece ruyasinda erkem bebegimiz oldugunu gormus cok guzel bi bebekmis insallah gercek olur ha bu arada kizlar benim su gibi olan akintim aksama dogru akiskan olmaya basladi dun esimle iliskiye girmistik bugunde geriyim mi yoksa yarin mi catlayacak yumurtacigim ve kizlar bu yumurta tam zamaninda catliyo cunku annem pazartesi gunu yanimiza geliyo iki mutluluguda ayni zamanda yasiyorum
Tamam canim insallah bu ay tutar bebegim .senin yumurtlama ustundn kac gun gecti canimcanim aslinda spermler 2gun kadar yasayabiliyorlarmis ama sen isini garantiye al bugunu de yarini da degerlendir insallah esinin ruyasi gercek olur :)
A.s minik fasulye annesi minigimiz nasil iyi miselam kızlarrrrr
A.s minik fasulye annesi minigimiz nasil iyi mi
iyiyiz teyzesiii ya da ablası mı desem :))
sen nasılsın yumoş günlerin ne zamann halin keyfin nasıl?
Kizlar merhaba uzun zamandir giremyodm firsat buldum bakiym dedim ben cuma gunu dr.gittim adetimin uzerinden 4 gun gecmisti evdeki testte pozitif cikmisti ama acelece davrandigim icin kese gozukmedi kan tahlili istedi dr. 3 haftalik gozukuyo dedi tekrar cagirdi rabbim isteyen tum kullarina cifter cifter versin ins. Bu arada bu ay baska hamis kalanlar varmi?
Ay neguzel allah tamamini erdirsin canim amin insallah bizede nasip eder
allah razı olsun hakkımızda hayırlısı inş.en kısa zamanda heerkese inş.:)
Slm kizlar benim esim dun gece ruyasinda erkem bebegimiz oldugunu gormus cok guzel bi bebekmis insallah gercek olur ha bu arada kizlar benim su gibi olan akintim aksama dogru akiskan olmaya basladi dun esimle iliskiye girmistik bugunde geriyim mi yoksa yarin mi catlayacak yumurtacigim ve kizlar bu yumurta tam zamaninda catliyo cunku annem pazartesi gunu yanimiza geliyo iki mutluluguda ayni zamanda yasiyorum
Kizlar merhaba uzun zamandir giremyodm firsat buldum bakiym dedim ben cuma gunu dr.gittim adeti
min uzerinden 4 gun gecmisti evdeki testte pozitif cikmisti ama acelece davrandigim icin kese gozukmedi kan tahlili istedi dr. 3 haftalik gozukuyo dedi tekrar cagirdi rabbim isteyen tum kullarina cifter cifter versin ins. Bu arada bu ay baska hamis kalanlar varmi?
SLM KIZLAR
Benim ara KANAMA hala ara ara geliyor ilk defa böyle oldu pembe bi şekilde gelir 1 veya 2 gün geçerdi sonra
ama bu sefer kaç gün oldu sayamadım
ilk geldiği dün sanki adet oluyor gibi geldi sonra az az geldi bitti sandım ama kaç gündür wc gidiyorum bakıyorum az az yine gelmiş
benim yumurtlama dönemim de kafayı yedi normalde kansız biriyim bi ara kan hapı kullandım o derece ama gelin görün ki adet dönemi de sanki az kan grliyordu şimdi ara kanamalarda artmaya başlamdım az önce benim durumumda olan başkaları varmı diye araştırdım baya insan var hepside benimle aynı durumda onlarda dr gözükmüş onlardada bi problem yokmuş dr onlarada yumurta çatlıyormuş onun habercisiymiş
allah yardımcımız olsun ne diyim
Canım hayrlısı olsun artık senin için güzel değerlendirin bu günleri o zaman...
benim bir arkadaşım daha hamile kalmış haberini aldım şimdi içim çok buruk(kendi adıma), onun için mutluyum tabi.... ama içim buruk, canım sıkkın(kendi adıma)
allah yardımcımız olsun canım sabır versin bize
başkalarının hamilelik haberlerine onların adına seviniyoruz ama kendimiz adınada içimiz yanıyor ne yazık ki kendi mutsuzluğumuzu oan onlar için bi kenara bırakıyoruz mutlu oluyoruz ama ne yazikki kendi gerçeğimiz canımızı çok ama çok yakıyor
sende sıkma canını canım allahım inşallah o günleri bizede yaşatacak buna inan ve umut et
canım sen aşılama yaptırmışmıydın daha önce nasıl oluyo bu aşılama anlatsana biraz
Tamam canim insallah bu ay tutar bebegim .senin yumurtlama ustundn kac gun gecti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?