batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ayyy canım benimmm hayırlı olsun yaa ne güzel iştee ikinci çizgi net çıktığına göree güzel bir beta değeri çıkar yarın kanda ayy hadi gözün aydınnn

ayyyy canım cok sevındımm İNŞALLAH vardır bebişin neye gore yapmıstın bu ay

ayyyy canım cok sevındımm İNŞALLAH vardır bebişin neye gore yapmıstın bu ay

sağol canım inşallah vardır.neye göre yapmıştın derken sorunu anlayamadım canım.ama inanır mısınız kızlar adetimden sonra bir kere birlikte olduk,sonrasında hiç çalışmamıştık,ben eşime kızmıştım hatta yumurtlama günlerimi değerlendirmedik diye ama test pozitif çıkınca şok oldum ya,inşallah yanlış değildir,korkuyorum şu an.

kızlar bnm batımada 10gün var ne zaman test ypmam lazım

tmamm canım ben sorumun cevabını aldım

canım dha çok erken en erken 2-3 kala yap test ama bişey çıkmazsa da üzülme çünkü bat geçtikten sonra daha net sonuç alırsın.

orası kesin :) hatta bu gece rüyamda adet olduğumu falan görmüştüm de üzüldüydüm,demek ki tersine çıktı :) inşallah vardır bebiş

tek atışta hedefi tutturmuşsunuz canım ne güzel işte demek ki erken yumurtlamışsın :)

canım battan önce yapınca çıkmıyormuş çoğunda, bence adetini bekle olmazsan öyle yap.benim de 2 gün gçmişti sadece ve pozitif çıktı,inşallah yanlışlık yoktur.

öyle olmuş demk ki :) kızlar benim eşim 30 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu ve biz de 3 ayın dolmasını bekliyorduk,spermlerin düzelmesi için.30 ocakta da üç ay dolacaktı.bende de hipotiroidi vardı hala da var,onun için de 2 aydır ilaç kullanıyordum ve değerlerim düzelmişti,Kısmet işte herşey bir vesile.

bukez ilk defa bende cok alıştırmıştım ama ben bugün dayanamadım ovu testi gebe yaptım ve gene net 2çizgi ben anlamadım neler oluyor ve bazris kokulara karşı mide bulantım ve ruh hali değişikliği var bende ama beta hcg 0,3 işte acaba diyorum battan 2gün önce yumurtladımda omu tuttuki kafam çok karışık...hala kırmızılardanda haber yokkk

Neeeeeee inanmiyorum kiz deli gibi bi haber bu offf bi melek daha gelecek hayirlisi ile oyy ya cok sevindim canim ne guzel sende anne olacaksin yorma kendini sakin hep iyi dusun olur mu

adetinden ne kadar sora birlikte oldunuz canım hani son günü falanmı

ben niye kalamıyorum yaa 5 aydır korunmuyorum yeni evl,y,m sık ilişkiye giriyoruz birde yaa yinede olmuyorsa hiç olmaz heralde bundan sonra

Canim bende bi ara adet olacagim zaman yumurtlamisttim hatta geblik testti de silik pozitifti sonra kan testti negatif cikti 14 gun sonrada adet oldum ama herkeste ayni olacak degil uzme kendini

Selam kızlar nasılsınız bakalım?? biz yarın tatile giriyoruz. bir 10-15 gün yokum buralarda. Aile ziyaretlerine gideceğiz. inşallah döndüğümde güzel haberler alır ve veririm

ama neden olmuyo ki canım yaa neyi beklioz ben anlamıyorum sen nezamandır istiyon uğraşıyon..

Valla canim evlendigim gunden beri hic korunmadim ama ben 18 yasindayim daha vucudun bi hazir degildir diyolar yumurtaliklarimda sorun yokmus ama duzensiz adet goruyorum nedense bende bekliyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…