- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Kızlar sizlere bi haberim var,benim bat 22 ocaktı ve adet olmadım hala.test yapmak da istemiyordum bişey çıkmayacak gene diye ama kardeşim merak etti test aldı geldi ve çıkan sonuca şok oldum hala da inanamıyorum,ikinci çizgi çok net çıktı,az önce sağlık ocağına kan testi için gittim ama öğleden sonra test yapmıyorlarmış yarın sabah gidicem ben de.Ama hala inanamıyorum,kan testinde çıkana kadar da inanamayacağım.inşallah kızlar kan testinde de çıkarda hüsrana uğramam:18:
Kızlar sizlere bi haberim var,benim bat 22 ocaktı ve adet olmadım hala.test yapmak da istemiyordum bişey çıkmayacak gene diye ama kardeşim merak etti test aldı geldi ve çıkan sonuca şok oldum hala da inanamıyorum,ikinci çizgi çok net çıktı,az önce sağlık ocağına kan testi için gittim ama öğleden sonra test yapmıyorlarmış yarın sabah gidicem ben de.Ama hala inanamıyorum,kan testinde çıkana kadar da inanamayacağım.inşallah kızlar kan testinde de çıkarda hüsrana uğramam:18:
ayyy canım benimmm hayırlı olsun yaa ne güzel iştee ikinci çizgi net çıktığına göree güzel bir beta değeri çıkar yarın kanda ayy hadi gözün aydınnn
inşallah canım ya,heyecan ve korku var,karışık bi ruh halindeyim şu an
ayyyy canım cok sevındımm İNŞALLAH vardır bebişin neye gore yapmıstın bu ay
sağol canım inşallah vardır.neye göre yapmıştın derken sorunu anlayamadım canım.ama inanır mısınız kızlar adetimden sonra bir kere birlikte olduk,sonrasında hiç çalışmamıştık,ben eşime kızmıştım hatta yumurtlama günlerimi değerlendirmedik diye ama test pozitif çıkınca şok oldum ya,inşallah yanlış değildir,korkuyorum şu an.
sen gece uyuyamazsın bile heyecandan :)))
sağol canım inşallah vardır.neye göre yapmıştın derken sorunu anlayamadım canım.ama inanır mısınız kızlar adetimden sonra bir kere birlikte olduk,sonrasında hiç çalışmamıştık,ben eşime kızmıştım hatta yumurtlama günlerimi değerlendirmedik diye ama test pozitif çıkınca şok oldum ya,inşallah yanlış değildir,korkuyorum şu an.
kızlar bnm batımada 10gün var ne zaman test ypmam lazım
orası kesin :) hatta bu gece rüyamda adet olduğumu falan görmüştüm de üzüldüydüm,demek ki tersine çıktı :) inşallah vardır bebiş
kızlar bnm batımada 10gün var ne zaman test ypmam lazım
canım dha çok erken en erken 2-3 kala yap test ama bişey çıkmazsa da üzülme çünkü bat geçtikten sonra daha net sonuç alırsın.
tek atışta hedefi tutturmuşsunuz canım ne güzel işte demek ki erken yumurtlamışsın :)
yok bendede bisi sabah gebelik testi yaptim silikte olsa cizgi gordum bi sevindim anlatamam hatta bir ara aradim kocayi sozde mujde vericem neyseki acmadi teli sonra aradan gecti bi ovulasyon testi yapayim dedim bi baktim test hafif soluklasmis sonra kocadan baska bi tes istedim aldi gelirken ondada silik cikti test iyimi?isin komigi ovu. Testi siparis etmistim mail atmistim ben hamileyim galiba testleri istemiyorum diye Allahtan yollammislar testleri istemezsen kargoyla gonderirsin demisler of of resmen oy una geldik saka maka hoc alistirmisim hamile olduguma cok enteresan ama adete bir gun kala yumurtlamak
Neeeeeee inanmiyorum kiz deli gibi bi haber bu offf bi melek daha gelecek hayirlisi ile oyy ya cok sevindim canim ne guzel sende anne olacaksin yorma kendini sakin hep iyi dusun olur muKızlar sizlere bi haberim var,benim bat 22 ocaktı ve adet olmadım hala.test yapmak da istemiyordum bişey çıkmayacak gene diye ama kardeşim merak etti test aldı geldi ve çıkan sonuca şok oldum hala da inanamıyorum,ikinci çizgi çok net çıktı,az önce sağlık ocağına kan testi için gittim ama öğleden sonra test yapmıyorlarmış yarın sabah gidicem ben de.Ama hala inanamıyorum,kan testinde çıkana kadar da inanamayacağım.inşallah kızlar kan testinde de çıkarda hüsrana uğramam:18:
bukez ilk defa bende cok alıştırmıştım ama ben bugün dayanamadım ovu testi gebe yaptım ve gene net 2çizgi ben anlamadım neler oluyor ve bazris kokulara karşı mide bulantım ve ruh hali değişikliği var bende ama beta hcg 0,3 işte acaba diyorum battan 2gün önce yumurtladımda omu tuttuki kafam çok karışık...hala kırmızılardanda haber yokkk
ben niye kalamıyorum yaa 5 aydır korunmuyorum yeni evl,y,m sık ilişkiye giriyoruz birde yaa yinede olmuyorsa hiç olmaz heralde bundan sonra
Kis 5 yil olmamis 5 ay olmus daha ne bu karamsarlik boyle
ama neden olmuyo ki canım yaa neyi beklioz ben anlamıyorum sen nezamandır istiyon uğraşıyon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?