• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Kızlar Allah ın selamı hepimizin üzerine olsun...
Bu mübarek günde duam : "Allah ım sen bizlere ve tüm kullarına dualarının en hayırlısını ver, bizlere eğer kendi neslimizden bir soy nasip edeceksen bu soyun evlatlarının sağlıklı, ahlaklı, dürüst, temiz, saygılı, senin salih kullarından olmasını nasip eyle; bilip bilmeden işlediğimiz tüm günahları ve isyanları affeyle inşallah... amin"...

Kızlar bu aydan pek bir beklentim kalmadı, dün de eşim çok geç geldiği için değrelendiremedik, bu günde mübarek gün... Allahtan ümit kesilmez ama en değerli günleri kullanamadım.Bunda da vardır bir hayır diyorum. üzgünüm ama üzülmenin faydası olmadığını biliyorum, çok üzerine düştüm, kendimi yıpratmakla kalmıyorum eşimi de harap ediyorum, günaha giriyorum...
Bir süre bebek ile ilgisi olan hiç bir topikte olmayacağım, bebek konusunu bu mübarek günde Allahıma havale ediyorum, nasipse olur. Benim bu aciz halimle nafile çırpınmalarımla olmuyor işte..

Sizin güzel haberlerinizi almayı tabiki isterim (eslem, ebru, dkk, ayberk ece ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar) bu nedenle lütfen bana hamilelik haberlerinizi özelden atın...
Bende söylemek istediğim birşeyler olursa özelinizden yazarım...

Kendimi biraz tamir edeyim uygun bir zamanda ben aranıza dönerim...
hadi sağlıcakla kalın, Allaha emanet olalım...

CANIM YA BU MUBAREK GUNDE RABBIM HERKESLERIN DUASINI KABUL ETSIN HEPIMIZE SAGLIKLI HAYIRLI COCUKLAR NASIP ETSIN İNŞALLAH

canım bak sen kendını daha ıyı tanırsın ama bole yıpratmamaya calıs kendını ben regl oldugum gun dunyam basıma yıldı sandım ınankı ama gunler gactıkce dedımkı yenı temız bır sayfa acıyorum kendıme mutlak bır nededını vardır belkı de dedım bu ay olmaması bazı kotu seylerın onune gecılmesı ıcındı dedım ve dusundum dedımkı yenı yollar yenı umtlar var ALLAH yardımcmız oldukca mutlaka bır yolu var unutma

Evet canim hormon testi prolaktin estradiol falan doktor 2.gunu dedi ama yarin gidemicem esil goturucekti beni normalde yarin olmam lazimdi o yuzden yarina toplanti ayarlamis o da mecburen p.sembe gidicem bisey olmaz heralde degil mi
merhaba arkadaşım bende hormon testi yaptırcam adetimi bekliyorum benim doktorum 3.gğn gel demişti bence farketmez yan rahat ol

kızlar allah ın selamı hepimizin üzerine olsun...
Bu mübarek günde duam : "allah ım sen bizlere ve tüm kullarına dualarının en hayırlısını ver, bizlere eğer kendi neslimizden bir soy nasip edeceksen bu soyun evlatlarının sağlıklı, ahlaklı, dürüst, temiz, saygılı, senin salih kullarından olmasını nasip eyle; bilip bilmeden işlediğimiz tüm günahları ve isyanları affeyle inşallah... Amin"...

Kızlar bu aydan pek bir beklentim kalmadı, dün de eşim çok geç geldiği için değrelendiremedik, bu günde mübarek gün... Allahtan ümit kesilmez ama en değerli günleri kullanamadım.bunda da vardır bir hayır diyorum. üzgünüm ama üzülmenin faydası olmadığını biliyorum, çok üzerine düştüm, kendimi yıpratmakla kalmıyorum eşimi de harap ediyorum, günaha giriyorum...
Bir süre bebek ile ilgisi olan hiç bir topikte olmayacağım, bebek konusunu bu mübarek günde allahıma havale ediyorum, nasipse olur. Benim bu aciz halimle nafile çırpınmalarımla olmuyor işte..

Sizin güzel haberlerinizi almayı tabiki isterim (eslem, ebru, dkk, ayberk ece ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar) bu nedenle lütfen bana hamilelik haberlerinizi özelden atın...
Bende söylemek istediğim birşeyler olursa özelinizden yazarım...

Kendimi biraz tamir edeyim uygun bir zamanda ben aranıza dönerim...
Hadi sağlıcakla kalın, allaha emanet olalım...

canım benim yapma böyle bak ben 4 yıldan beri bunları yaşıyorum
rabbim inşallah dualarımız kabul eder
yer ay adetle bi yıkım yaşıyoruz sonra adet bittiyor yeni umutlar başlıyor
böyle geçiriyoruz gününlerimizi biz insanları hayatta tutan tek şey umut bir umut olsun yeter
allah şükürler olsun ki hepimiz inançlı insanlarız ve rabbim bir gün bizimde dualarımız kabul edecek ben buna inanıyorum sende inan
bizde birgün anne olacağız:49::49::49: Inşallah

Kızlar herkese selam
bu mübarek gün hepimiz için hayırlı olur inşallah rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine edilen bütün duaları kabul eder inşallah
arkadaşlar bugun kendimiz için degil birbirimiz için dua edelim
rabbimiz insanın kendine değil birbirine edilen duaları daha çok hoşuna gider ve daha çabuk kabul edermiş
inşallah bizde böyle yapıp birbirimize dua edelim :16::16::16:
Rabbim inşallah dualarımız kabul eder
bizde anne olama şerefine ereriz inşallah

Kızlar bu ardada ben gıd gıd gıdatlamaya başladım:9::9::9:
Dünden beri yumurtluyorum
benim için hayırlı uğurlu olur inşallah
bu ay turnayı gözünden vururum inşallah
bakalım artık kismet

kızlar buarada nerelerdesiniz
özledim sizi yahuuuu:3::3::3:

Mrb kizlar ya ben cok doluyum artik yoruldum ne ovu. Testti iki cizgi gosterdi ne yumurtam catladi herkes ne guzel hamile kaliyo ben ne duzenli adet goruyorum ne de duzenli yumurtluyorum takmiyacam diyorum olmuyo olmuyo olmuyo allahim ben ve benim gibi olanlara yardim et ancak sen istersen verirsin cunku senden baska verecek de alacakta yoktur bizi isyana sürükleyen sersindan sana siginiriz bizim yar ve yardimcimiz ol yalvaririm dualarimizi kabul et ey merhametliler merhametlisi senin ol deyipde olduramadigin yoktur ne olur bizim icinde hayirli bi evlet olde ey guzel rahman ve rahim olan yuce allahim....:43:

selam nikyy cim:) yazdıklarında eski düşüncelerimi okur gibi oldum..
dualrına gönülden amin amin amin diyoruz hepimiz.
canım ben beş yıldır bebiş için yanıyorum diyebilirim.bu süreçte en önemli şey adet düzeniymiş o yoluna girerse her şey yoluna giriyo canım.bence önce onun sebebini araştır ve inş çöz. ben genç kızlığımdan beri hep en az 2 hafta geç adet olurdum çok düzensizdi. sonra civan perçemi içtim tık düzene girdi 2 ay üst üste aynı günde oldum sonra 3. ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki dr bana tüp bebekle bile şansın az demişti...
tabi dua dua dua...

kızlaaaarrr selaaaammm kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah ben malum regliyim Kur'an okuyamıyorum ama okuyan varsa lütfen hepimiz adına okusun tüm isteyenler adına okusun lütfen

selam nikyy cim:) yazdıklarında eski düşüncelerimi okur gibi oldum..
dualrına gönülden amin amin amin diyoruz hepimiz.
canım ben beş yıldır bebiş için yanıyorum diyebilirim.bu süreçte en önemli şey adet düzeniymiş o yoluna girerse her şey yoluna giriyo canım.bence önce onun sebebini araştır ve inş çöz. ben genç kızlığımdan beri hep en az 2 hafta geç adet olurdum çok düzensizdi. sonra civan perçemi içtim tık düzene girdi 2 ay üst üste aynı günde oldum sonra 3. ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki dr bana tüp bebekle bile şansın az demişti...
tabi dua dua dua...

Sagol canim yazdiklarin icin .bu civanpercemini ve hayit otunu adet olup bitsin o zaman kullanacam insallah melegin dogdumu yoksa daha hamile msin

Slm kizlar ben bugun cok aciktim niyetliydim bugun orucumu acarken sizlere dua edecem insallah kabul olunur sizlerde beni dualariniza kabul buyurun lutfen allaha emanet olun

Selam kızlar. hepimizin Mevlid Kandili mübarek olsun. bu gece bol bol dua edelim ne de olsa Mevlid ( doğum) Kandili. adından da belli :34: ben hepimiz için 1 meryem suresi okuyacağım inşallahh.

Selam kızlar. hepimizin Mevlid Kandili mübarek olsun. bu gece bol bol dua edelim ne de olsa Mevlid ( doğum) Kandili. adından da belli :34: ben hepimiz için 1 meryem suresi okuyacağım inşallahh.

Oku canim tesekkur ederiz bende okuyacam insallah aaa benim ezan okunuyo allahim kabul eder insallahhh.

kandiliniz mübarek olsun kızlar alah bu gecenin rahmeti bereketi hürmetine bu ay meleklerimize kavuştursun bizi..bu geceden itibare meryem suresi okumaya başlayacağım sizde başlayın 40 gün içinde ve sonunda bakalım neer değişecek kalacakmıyız ki ben çok inanıyorum

Iyi akşamlar kızlar,hepinizin kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inş..herkes meleğine en kısa zamanda kavuşsun inş.

kandiliniz mübarek olsun kızlar alah bu gecenin rahmeti bereketi hürmetine bu ay meleklerimize kavuştursun bizi..bu geceden itibare meryem suresi okumaya başlayacağım sizde başlayın 40 gün içinde ve sonunda bakalım neer değişecek kalacakmıyız ki ben çok inanıyorum

Meryem suresine ben de cuma günü başladım,devam ediyorum inşallah. Kızlar bi de benim bat dündü ama adet olmadım daha.Pek umudum yok,onun için bekliyorum henüz,test falan yapmak istemiyorum her seferinde hüsrana uğradığım için.Sanki kırmızılar gelecek gibi hissediyorum:31:

Meryem suresine ben de cuma günü başladım,devam ediyorum inşallah. Kızlar bi de benim bat dündü ama adet olmadım daha.Pek umudum yok,onun için bekliyorum henüz,test falan yapmak istemiyorum her seferinde hüsrana uğradığım için.Sanki kırmızılar gelecek gibi hissediyorum:31:

Yok canim bisey hissetme bu arada duzenli adet goruyorsan rahim agizi kontrolu yapabilirsen bi yapta degerlendirelim sonucu

Yok canim bisey hissetme bu arada duzenli adet goruyorsan rahim agizi kontrolu yapabilirsen bi yapta degerlendirelim sonucu

Adetlerim düzenlidir canım 28 günde bir olurum,arasıra bikaç gün gecikir de onun için umudum yok dedim.Rahim ağzı kontrolünü de bilmiyorum canım ama yapamam ben onu zaten,bekliyoruz bakalım,bi gelişme olursa haber ederim ben:55:

Adetlerim düzenlidir canım 28 günde bir olurum,arasıra bikaç gün gecikir de onun için umudum yok dedim.Rahim ağzı kontrolünü de bilmiyorum canım ama yapamam ben onu zaten,bekliyoruz bakalım,bi gelişme olursa haber ederim ben:55:
Tamam canim bi kacgun daha bekle sonucu mutlaka yaz bize

dün beta hcg baktırdım yine bişey yok. değer 0,3 demekki adetime gün kala ben ovulasyon teti pozitif cıktığında yumurtluyordum.aman bebeiş bi olsun doğduğu gün bii bukadar uğraştırdığı için onu döveceğim popişine popişine...

Back