- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Mrb kizlar ya ben cok doluyum artik yoruldum ne ovu. Testti iki cizgi gosterdi ne yumurtam catladi herkes ne guzel hamile kaliyo ben ne duzenli adet goruyorum ne de duzenli yumurtluyorum takmiyacam diyorum olmuyo olmuyo olmuyo allahim ben ve benim gibi olanlara yardim et ancak sen istersen verirsin cunku senden baska verecek de alacakta yoktur bizi isyana sürükleyen sersindan sana siginiriz bizim yar ve yardimcimiz ol yalvaririm dualarimizi kabul et ey merhametliler merhametlisi senin ol deyipde olduramadigin yoktur ne olur bizim icinde hayirli bi evlet olde ey guzel rahman ve rahim olan yuce allahim....
kizlar ovuda cift cizgiyi yakaladm bugun ve degerlendirdikkkk Alllaaahhiiimmmm gonlumuze gore versin insalllaaahhhh
kizlar ovuda cift cizgiyi yakaladm bugun ve degerlendirdikkkk Alllaaahhiiimmmm gonlumuze gore versin insalllaaahhhh
Mrb kizlar ya ben cok doluyum artik yoruldum ne ovu. Testti iki cizgi gosterdi ne yumurtam catladi herkes ne guzel hamile kaliyo ben ne duzenli adet goruyorum ne de duzenli yumurtluyorum takmiyacam diyorum olmuyo olmuyo olmuyo allahim ben ve benim gibi olanlara yardim et ancak sen istersen verirsin cunku senden baska verecek de alacakta yoktur bizi isyana sürükleyen sersindan sana siginiriz bizim yar ve yardimcimiz ol yalvaririm dualarimizi kabul et ey merhametliler merhametlisi senin ol deyipde olduramadigin yoktur ne olur bizim icinde hayirli bi evlet olde ey guzel rahman ve rahim olan yuce allahim....
kizlaarrrrrrr yamacima toplanin hele bisi sorucam simdi normal sartlarda dun adet gunumdu ama ovulasyon testinde yumurtlamamin dort gun geciktigini farkettigim icin 24 ocagi adet gunum olarak hesapladim...buraya kadar hersey normall az once ovulasyon testi yaptim hemde iki farkli test ikiside pozitif cikti hatta bir testte control cizgisinden dahada koyu cikti ne yani simdi ben yinemi yumurtluyorum bir diger ihtimal hamileyim?ama gebelik testi yaptim ayni idrarla negatif...test bozuk dicem iki farkli markayi bir kacgun once kullandim biri silik iki cizgi cikti digeri ayni koyuluga yakin iki cizgi cikmisti testlerde sorun yok yani de peki o zaman bu ne?adetime kaldi iki gun...Eki Görüntüle 612729 Eki Görüntüle 612730 Eki Görüntüle 612731
günaydın cnmgünaydın kızlaaaaarrrr nasılsınız bakalım
günaydın cnm
ıyıyım demeyı cok ısterdım ama o kadar gergınım kı sırkettekı herkese kotu kotu bakıyorum
sureklı herseyı ustume alınıyorum(( kımse ıle konusmak ıstemıyorum
niye gerginsin ki canım be benim de yarın regli olmam lazım ve olucam da heralde sancım var kaç gündür ben patlıcak bomba gibiydim tersliyordum sürekli eşimi falan
benım de reglı zamanım ama bebek olsun dıye dua edıyorum normal aylara gore cektıgım sancıların hıcbırı yok sadece ara ara batma var umudum tukenmıyor o yuzden ama gergınlıgım cok esıme sarmıyorum kıyamıyorum yazık ne yapıcagını sasırdı benı mutlu etmek ıcın ama ısyerındekılerı heranoturdugum yerde gozlerım doluyor, hıckıra hıckıra aglama ıstegım oluyor ole ıste suan sana yazarken bıle gozlerım doldu kendıme nasıl acı verıyorum aslında bu kadar kafaya takmamak lazım ama elımde deıl
benım de reglı zamanım ama bebek olsun dıye dua edıyorum normal aylara gore cektıgım sancıların hıcbırı yok sadece ara ara batma var umudum tukenmıyor o yuzden ama gergınlıgım cok esıme sarmıyorum kıyamıyorum yazık ne yapıcagını sasırdı benı mutlu etmek ıcın ama ısyerındekılerı heranoturdugum yerde gozlerım doluyor, hıckıra hıckıra aglama ıstegım oluyor ole ıste suan sana yazarken bıle gozlerım doldu kendıme nasıl acı verıyorum aslında bu kadar kafaya takmamak lazım ama elımde deıl
gunaydin kizlarrrrr inanilmaz belim agriyo bacaklarim kopuyo sag kasigima bicak sapliyolar sanki ne yumurtlamaymis yaa
bu arada canim cift cizgiyi kacirdm diye uzulme yumurta 24saate kadar yasiyomus bugunu degerlendir
biraz once dr.dan geldim kizlar bebek dusundugumuzu soyledim dr.hic testlerden falan bahsetmedi folik asiti sordum genellikle hamilelik doneminde kullaniliyo ama oncesinde kullanmanin yarari var mi var dedi sonra yasin daha kucuk rahmin gelismemis olabilir olmazsa sakin strese girme 1-2yil sonra daha da gelisir dedi yumurtlama gunlerini biliyomusun dedi testlerle takip ediyorum dedim testler bazen yaniltabiliyo dedi adetin kac gunde oluyo dedi 33dedim o zaman 12. 15.gunlerde yapin dedi ozellikle akintinin fazla oldugu zamanlarda ve vucut isinin yuksek oldugu zamanlara dikkat et dedi ve iliskidrn sonra kalcani yuksek tut bir yastik koy 45dk kadar kalkma dedi insallah olur dedi folik asitimi aldim geldim kizlar insallah rabbim nasip eder bana ve tum isteyenlere :)
Hosşgeldinn aramıza ben de yeni sayılırım benım bat yarın ama ben kafama cok takıyorum, geceleri ruyama bıle gırıyor sureklı yesıl gozlu erkek bebek goruyorumselam kızlar aranıza yeni katıldım Allah hepimizin gönlüne göre versin benim bat 29 Aralik merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?