batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

dua dua dua derim pcoymus infertilite yok kisirlik bunlar hikaye biliyosun is rabbimin OL demesine bakar Allah isterse butun engeller kalkar o yuzden sabret ve yilma zaten kendisi dua edin duaniza cevap vereyim demiyormu?zannetmeki sesini duymuyor...sadece biraz zamana ihtiyacin var...senin iicin ne zaman yazilmissa ne zaman hayirlisi ise o zaman olucak bebisin bu noktada hersey senin elinde imtihaninin hakkini ver ve sabrederek meyveni al derim...adet duzensizliklerine siragelince bu konuda bende sikinti yasadim ve bal tarcin corekotuna basladim o ay adetim duzene girdi tavsiye ederim...dedigim gibi yalnizca dua et bir gun mutlaka sende anne olucaksin o gun gelene kadarda sabirli olan kardesim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin ...

kizlar ovuda cift cizgiyi yakaladm bugun ve degerlendirdikkkk Alllaaahhiiimmmm gonlumuze gore versin insalllaaahhhh

Dün benim de ikinci çizgi çıkmıştı ve inanır mısın dünkü çalışmayı yapamadık... Yine misafir!!! Bu gün deneyeceğiz ama ya dün se ya kaçırdıysam o anı diye kendi kendimi yiyorum

Amin canım duana gönülden amin diyorum...ama yapma nolur böyle umut içimizde hep olmalı onu da kaybedersek geriye ne kalır ki?
sabahtan beri benim de moralim çok bozuk, üstte yazdığım sebeplerden.yumurtlasan ve yumurtladığını bilsen bile o gün o saniyede başka bir meşkuliyet çıkıp hayallerine ulaşmanı engelleyebiliyor işte. vardır bir hayır bunda da diyorum ama üzülüyorum yinede...
bide sabah dedim ki kendi kendime acaba ben kafayı mı yiyorum bu bebek konusuyla. düşünmeyeceğim diyorum ama düşünmediğim bir saniyem bile yok, yazık resmen yaa...sabah ilk uyandığımda ve gece uyumadan önce düşündüğüm hep bu konu...
bir şeyi böyle hastalıklıca istemek doğru mu?ben kendime nasıl bir zarar veriyorum böyle?????????

bence tekrar yumurtlamış olma ihtimalinle gebe olma ihtimalin aynı oranda geçerli...neden diyecek olursan:
1-balçörekotu tarçın yumurta olgunlaştıran ve sağlığını arttıran bir karışım bu karışım senin birden fazla yumurtanın olgunlaşmasına sebep olmuş ve geç olgunlaşan geç düşüyor olabilir....çift çizgi gördüysen gene de kaçırma deneme yapın derim ben..
2-gebe olabilirsin.idrarda gebelik testleri günü geçmeden çıkmaz hatta günün geçse bile 5 gün falan geçmeden çıkmama ihtimali yüksektir.ama ovülasyon testi hassas ölçüm yaptığı için döllenen yumurtayı yumurta var olarak algılayabilir ve sen hamile olabilirsin...

sonuç: bu gece de bence çalışın

Kızlar cok heyecanlıyım bata son 1 gun, esımde benle bırlıkte heyecanlandı yarında gecsın test alayım yapalım askım dıyo :)) ben 27 esım 31 yasında cocuklarr gıbı senızz Allah'ım ol derse bu ay olcak inşallahh kırmızı kart yemek ıstemıyorum ya :/ ne olur dua edinn :18:

günaydın kızlaaaaarrrr nasılsınız bakalım

günaydın cnm
ıyıyım demeyı cok ısterdım ama o kadar gergınım kı sırkettekı herkese kotu kotu bakıyorum
sureklı herseyı ustume alınıyorum (( kımse ıle konusmak ıstemıyorum

niye gerginsin ki canım be benim de yarın regli olmam lazım ve olucam da heralde sancım var kaç gündür ben patlıcak bomba gibiydim tersliyordum sürekli eşimi falan

niye gerginsin ki canım be benim de yarın regli olmam lazım ve olucam da heralde sancım var kaç gündür ben patlıcak bomba gibiydim tersliyordum sürekli eşimi falan

benım de reglı zamanım ama bebek olsun dıye dua edıyorum normal aylara gore cektıgım sancıların hıcbırı yok sadece ara ara batma var umudum tukenmıyor o yuzden ama gergınlıgım cok esıme sarmıyorum kıyamıyorum yazık ne yapıcagını sasırdı benı mutlu etmek ıcın ama ısyerındekılerı heran oturdugum yerde gozlerım doluyor, hıckıra hıckıra aglama ıstegım oluyor ole ıste suan sana yazarken bıle gozlerım doldu kendıme nasıl acı verıyorum aslında bu kadar kafaya takmamak lazım ama elımde deıl

sana bişey diyim mi benim ilk zamanlarım gibisin şu an sen bende böyleydim niye olmuyor neden olmuyor bişey mi var kafayı yicektim sonra bişey oldu bana takmamaya başladım kendi kendime ama bak bu ay regli olucam diyorum çünkü olucağımı biliyorum hep kendimi dinlerdim bu böyle oldu hamilemiyim acaba diye bu ay hiç dinlemedim birde bilgisayarımız bozulmuştu buraya hiç giremedim nerdeyse kimse alınmasın yanlış anlamasın beni ama insan buraya girdikçe daha düşünüyor aklı sadece orda oluyor bir hafta bilgisayarsız kaldım ve inanırmısın nerdeyse hiç aklıma gelmedi bebek başka şeylere yoğunlaşmak lazım birazda bence

sabahtan beri benim de moralim çok bozuk, üstte yazdığım sebeplerden.yumurtlasan ve yumurtladığını bilsen bile o gün o saniyede başka bir meşkuliyet çıkıp hayallerine ulaşmanı engelleyebiliyor işte. vardır bir hayır bunda da diyorum ama üzülüyorum yinede...
bide sabah dedim ki kendi kendime acaba ben kafayı mı yiyorum bu bebek konusuyla. düşünmeyeceğim diyorum ama düşünmediğim bir saniyem bile yok, yazık resmen yaa...sabah ilk uyandığımda ve gece uyumadan önce düşündüğüm hep bu konu...
bir şeyi böyle hastalıklıca istemek doğru mu?ben kendime nasıl bir zarar veriyorum böyle?????????

benim de günümün anateması bu!!!!!!!!!!!

benim ki beklemedi yarını bugünden geldi kızlar

gunaydin kizlarrrrr inanilmaz belim agriyo bacaklarim kopuyo sag kasigima bicak sapliyolar sanki ne yumurtlamaymis yaa

bu arada canim cift cizgiyi kacirdm diye uzulme yumurta 24saate kadar yasiyomus bugunu degerlendir

kızlar ben bugün regli oldum doktorum adetin 2.günü yaptırmam için testler verdi fakat yarın gitmem imkansız gibi bişey 3.günü yaptırsam bir sorun çıkar mı

gunaydin kizlarrrrr inanilmaz belim agriyo bacaklarim kopuyo sag kasigima bicak sapliyolar sanki ne yumurtlamaymis yaa

bu arada canim cift cizgiyi kacirdm diye uzulme yumurta 24saate kadar yasiyomus bugunu degerlendir

inşallah dediğin gibi olur ben 24saatide kaçırıcam galiba diye üzülüyorum çünkü eşimin gelmesi bu gece 12yi bulur...
hakkımızda hayırlısı artık

biraz once dr.dan geldim kizlar bebek dusundugumuzu soyledim dr.hic testlerden falan bahsetmedi folik asiti sordum genellikle hamilelik doneminde kullaniliyo ama oncesinde kullanmanin yarari var mi var dedi sonra yasin daha kucuk rahmin gelismemis olabilir olmazsa sakin strese girme 1-2yil sonra daha da gelisir dedi yumurtlama gunlerini biliyomusun dedi testlerle takip ediyorum dedim testler bazen yaniltabiliyo dedi adetin kac gunde oluyo dedi 33dedim o zaman 12. 15.gunlerde yapin dedi ozellikle akintinin fazla oldugu zamanlarda ve vucut isinin yuksek oldugu zamanlara dikkat et dedi ve iliskidrn sonra kalcani yuksek tut bir yastik koy 45dk kadar kalkma dedi insallah olur dedi folik asitimi aldim geldim kizlar insallah rabbim nasip eder bana ve tum isteyenlere :)

hadi hayırlı olsun folik asitin ben ilk gittiğimde bana bir sürü test yapmıştı sana niye yapmadı tuhaf ama her doktor yapmıyor galiba

selam kızlar aranıza yeni katıldım Allah hepimizin gönlüne göre versin benim bat 29 Aralik merakla bekliyoruz

selam kızlar aranıza yeni katıldım Allah hepimizin gönlüne göre versin benim bat 29 Aralik merakla bekliyoruz
Hosşgeldinn aramıza ben de yeni sayılırım benım bat yarın ama ben kafama cok takıyorum, geceleri ruyama bıle gırıyor sureklı yesıl gozlu erkek bebek goruyorum Allah'ım biran önce hepimize nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…