Dayanabiliyorsan bir kaç gün bekle derim ben, kesinliği artsın diye...
tam bat gününde yapsak bile çift çizgiye sevinilmiyor kesin değil diye düşünüyor insan, tek çizgi çıksa inanılmıyor regle kadar beklerim inanmam deniyor...bence üç gün falan sonra yap arkadaşım...
dayanamazsan beklemeye hemen ya
parsın...
benim 3 günüm kaldı ama ben bugün kan testi yaptırdım ve sonuç şu an hastanede çook manyak heyecanlıyım... eşimi bekliyorum onun da okulda işi uzadıkça uzadı.....çatlıcam şimdi yaaa.... dua edin lüften...
Ayy ben yaptim iki cizgi cikti gercekmidi acabaaa cumaya kadar bekliycem dr. Randevum var zaten bakalim hayirlisi artik
ayy ne güzel yaaa allahım inş.sağlıklı bi gebeliktirr cnm tebriklerr
Ayy cumlesiyle ins.rabbim arzulayan isteyen herkese hayirli evlatlar versin
aksine reglim çok düzenlidir ve kist falanda yoktu...
Ayy ben yaptim iki cizgi cikti gercekmidi acabaaa cumaya kadar bekliycem dr. Randevum var zaten bakalim hayirlisi artik
biraz daha bekle canım testleri yapmaya devam et eninde sonunda çatlıcak o yumurtaa
kızlar kan testi sonucum beta HCG 25,87 ÇIKTI KAFAM ÇOK KARIŞIK batıma 3-5 gün var...
yorumlarınızı alabilir miyim
canım 5in üzeri gebelik diye biliyorum ben.yani bu değere göre hamilesin demek oluyor bu...
şimdi önemli olan değerin hergün iki takına çıkması. sağlıklı bir gebelik için bu beklenir...
ama bence sevinmeye başla çünkü bence hamilesindir
kızlar kan testi sonucum beta HCG 25,87 ÇIKTI KAFAM ÇOK KARIŞIK batıma 3-5 gün var...
yorumlarınızı alabilir miyim
Adetime 2 gün kaldı :)) acaba olacak mı bu sefer bakalım?? Sol tarafıma sancı giriyor önce sağa girmişti şimdi sola geçti.Kızlar bi de bugün okuldayken böyle sol kasığım pıt pıt pıt diye attı 2-3 saat arayla falan çok ilginç var mı sizde belirtiler???
Adetime 2 gün kaldı :)) acaba olacak mı bu sefer bakalım?? Sol tarafıma sancı giriyor önce sağa girmişti şimdi sola geçti.Kızlar bi de bugün okuldayken böyle sol kasığım pıt pıt pıt diye attı 2-3 saat arayla falan çok ilginç var mı sizde belirtiler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?