batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

arkadaşlar civan perçemi diye bi ot duymuşsunuzdur sanırım. kistlere filan çok iyi geliyo süper temizliiyo adeti düzenliyo.ben süper memnun kaldım tavsiye derim. ben ilk genç kızlık adetimden beri hep ağrılı ve hep en az 2 hafta geçikmeli adet olurdum. 2 yıldır o otu içiyorum ilk içtiğimden beri hem ağrısız hem günü gününe süper yani..tabi şifa Allah tan sebep aramak kuldan

Ayy ben yaptim iki cizgi cikti gercekmidi acabaaa cumaya kadar bekliycem dr. Randevum var zaten bakalim hayirlisi artik

Ins.hamilesindir saglikli sihhatli bi bebisin olur sonucunu yaz merak ederiz

Ayy ben yaptim iki cizgi cikti gercekmidi acabaaa cumaya kadar bekliycem dr. Randevum var zaten bakalim hayirlisi artik

canım çoook büyük ihtimal hamilesindir...inşallah sağlıklı bir gebeliktir de Allah dualarını gerçek eder.... cuma günü belli olur zaten çook daha net bi şekilde.

biraz daha bekle canım testleri yapmaya devam et eninde sonunda çatlıcak o yumurtaa

bu gün artık iyice sinirliydim bu test olayına biliyosun. test falan yapmicam boşa gitti 12 tane test en kötü ihtimalle öbür ay kullanırım diyodum ki....
eve gidince ha 12 ha 13 bitireyim öbür aya bi daha alırım dedim veeeeeeeee yapar yapmaz anında çıkan kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm. çatladı benim kerata demekkiiiiii...
bide hiç çaktırmadı hani. dünkü test yok denecek kadar silik bu günkü kopkoyu. testi yapmasam kaçırırdım bu günü vallahi... iyiki yapmışım test.
bu teste ettiğim tüm küfürleri geri alıyorum, arkadaşlar test alın ovülasyonunuzu öyle takip edin vallahi ben pes dedim

kızlar bu arada preseed jel almıştım biliyosunuz.. onu kullanıyoruz. inanılmaz rahatlattı beni bide başka bi arkadaştan duydumki sperm hareketi düşükse eğer spermin yumurtaya ulaşmasında en büyük yardımcıymış..dert bizde şifa Allahtan belki vesile olur bize..
eğer işe yararsa buradan hepinize tavsiye edicem.

kızlar kan testi sonucum beta HCG 25,87 ÇIKTI KAFAM ÇOK KARIŞIK batıma 3-5 gün var...
yorumlarınızı alabilir miyim

canım 5in üzeri gebelik diye biliyorum ben.yani bu değere göre hamilesin demek oluyor bu...
şimdi önemli olan değerin hergün iki takına çıkması. sağlıklı bir gebelik için bu beklenir...

ama bence sevinmeye başla çünkü bence hamilesindir

inşallah hamileyimdir hayal etmesi bile çok ama çok güzel inşallah ters bi şeyler olmaz...Rabbim hakkımızda hayırlısıı versin..yorumları okuyunca çok kafam karıştı ..hayırlısı diyorum inş...

kızlar kan testi sonucum beta HCG 25,87 ÇIKTI KAFAM ÇOK KARIŞIK batıma 3-5 gün var...
yorumlarınızı alabilir miyim

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
canım bunlar benım netten baktıgım degerler emınım sende bakmıssındır ıkı katına cıkması muhım olan daha batına var erken donemde anca bu kadar cıkar dıye dusunuyorum saglıklı bı hamılelık gecırırsın ınş.

Adetime 2 gün kaldı :)) acaba olacak mı bu sefer bakalım?? Sol tarafıma sancı giriyor önce sağa girmişti şimdi sola geçti.Kızlar bi de bugün okuldayken böyle sol kasığım pıt pıt pıt diye attı 2-3 saat arayla falan çok ilginç var mı sizde belirtiler???

hadi inşallah gönlüne göre olsun canım...daha önce hiç hamile kalmadım bu belirtiyi yaşadım diyemem ama sanki bir yerlerde okumuştum diye hatırlıyorum, başka biri yazmıştı sanki... çok ayakta kaldıysan yorgunluktanda olabilecek bir şey ama unutma...
bu ay inşallah hepiimiz hamile kalırız sağlıkla sağlıklı bebeklere...

cnm üzülmenı ısdemem ama 9 gunm gectı fakat bgn adet oldum aynı belırtıler bndede vardı ve sımdı sınırden patlıorum =(

kizlar ovuda cift cizgiyi yakaladm bugun ve degerlendirdikkkk Alllaaahhiiimmmm gonlumuze gore versin insalllaaahhhh

Mrb kizlar ya ben cok doluyum artik yoruldum ne ovu. Testti iki cizgi gosterdi ne yumurtam catladi herkes ne guzel hamile kaliyo ben ne duzenli adet goruyorum ne de duzenli yumurtluyorum takmiyacam diyorum olmuyo olmuyo olmuyo allahim ben ve benim gibi olanlara yardim et ancak sen istersen verirsin cunku senden baska verecek de alacakta yoktur bizi isyana sürükleyen sersindan sana siginiriz bizim yar ve yardimcimiz ol yalvaririm dualarimizi kabul et ey merhametliler merhametlisi senin ol deyipde olduramadigin yoktur ne olur bizim icinde hayirli bi evlet olde ey guzel rahman ve rahim olan yuce allahim....

kizlaarrrrrrr yamacima toplanin hele bisi sorucam simdi normal sartlarda dun adet gunumdu ama ovulasyon testinde yumurtlamamin dort gun geciktigini farkettigim icin 24 ocagi adet gunum olarak hesapladim...buraya kadar hersey normall az once ovulasyon testi yaptim hemde iki farkli test ikiside pozitif cikti hatta bir testte control cizgisinden dahada koyu cikti ne yani simdi ben yinemi yumurtluyorum bir diger ihtimal hamileyim?ama gebelik testi yaptim ayni idrarla negatif...test bozuk dicem iki farkli markayi bir kacgun once kullandim biri silik iki cizgi cikti digeri ayni koyuluga yakin iki cizgi cikmisti testlerde sorun yok yani de peki o zaman bu ne?adetime kaldi iki gun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…