Selamlar kizlar bir hamile olabilirim diyorum bir hastalanicam diyorumşafak 4 hayirlisi olsun bakalim sizde durumlar nedir ? Umut , hüsran , umutsuzluk.....
bende hem umutlu hem umutsuz sancılı sabcısız beklıyorum 2 gun kaldı hayırlısı olsun dıyorum
Ya benim bazi belirtilerim tutuyor bazilari tutmuyor kafam karisti iyice . Karar veremiyorum(
Kizlaaaaarrrr nasilsinizzzz yeni uyelerimiz gelmis ben girmeyeli hos gelmisler eslem kiz sen napiyorsun internet baglandi bilgisayarda aldik ama bilgisayar bozuk cikti esim geri goturdu bugun bakalim ne olucak
hoş geldin cnm özlettin kendini yaaa
kızlar benim kırmızılar erken geldi bu ayy akşam ağrılarım iyice arttı sabah kalktım baktım ki hastalanmışım çok mutsuzumm çok hayal kırıklığı yaşadımm çok ümitlenmiştim bu ayy herşey boşa gitti moralim sıfır hiç bişi yapasım yok bu gün daha yeni kalktım yataktan size haber veryim dedimm
aynen bneımde ole canım hem hamişimmm diyorum belirtilere gore hem de regl olacam dıyorum ama su an regl belirtilerim daha yuksek
saolun kızlarr evet biliyorum rabbim hayırlı zamanda nasip edicek ama ben kendimi gerçekten artık çok yorgun hissetmeye başladım her ay bi ümit sonra o ümitin kırılışı rabbim artık halime acısın bi evlat nasip etsin gerçekten artık bi hevesimde kalmadı 20 yaşında kendimi hayattan soğumuş hissediyorum 2 senedir yapmadığım kocakarı ilacı gitmediğim doktor hoca kalmadı rabbim artık banada nasip etsin bu annelik duygusunu bana da artık sevinç gözyaşları döktürmeyi nasip etsin hamileyim diye herkese mutlu mutlu haber vermeyi nasip etsinn
Amin canim hepimiZe nasip etsin insllah sende sıkıntı yok anladigim kadariyla , esine baktirdin mi
ben bugun hayıt suyu aldım
siğarayıda bırakmaya karar verdim tabi başarabilirsem
onun içinde atkarda bi toz gibi bişey vardı onuda aldım inşallah bırakabilirim
hıım en önemlisi adet bitince namaza başlıcam inşallah
kızlar benim kırmızılar erken geldi bu ayy akşam ağrılarım iyice arttı sabah kalktım baktım ki hastalanmışım çok mutsuzumm çok hayal kırıklığı yaşadımm çok ümitlenmiştim bu ayy herşey boşa gitti moralim sıfır hiç bişi yapasım yok bu gün daha yeni kalktım yataktan size haber veryim dedimm
saolun kızlarr evet biliyorum rabbim hayırlı zamanda nasip edicek ama ben kendimi gerçekten artık çok yorgun hissetmeye başladım her ay bi ümit sonra o ümitin kırılışı rabbim artık halime acısın bi evlat nasip etsin gerçekten artık bi hevesimde kalmadı 20 yaşında kendimi hayattan soğumuş hissediyorum 2 senedir yapmadığım kocakarı ilacı gitmediğim doktor hoca kalmadı rabbim artık banada nasip etsin bu annelik duygusunu bana da artık sevinç gözyaşları döktürmeyi nasip etsin hamileyim diye herkese mutlu mutlu haber vermeyi nasip etsinn
Hosbulduk canim normalde yarin olman gerekiyordu galiba senin degil mi olsun be eslem Allah sabredenleri sever sukur et ki regli oldun boyle dusun bir de bana da 6 gun kaldi bakalim ne olucak ama bu ay hic dusunmedik cunku tamamen rahim filmine odaklandim ben biraz korkuyorum
üzülme canım ilk günler insan çok kötü oluyor ama sonra normale dönüyorsun gerçi üzme demek boş
insan elinde değil üzmemek
inşallah bu önüzdeki ay başarırız ve annenlik denen o güzel duyguyu bizde tadarız
Hosbulduk canim normalde yarin olman gerekiyordu galiba senin degil mi olsun be eslem Allah sabredenleri sever sukur et ki regli oldun boyle dusun bir de bana da 6 gun kaldi bakalim ne olucak ama bu ay hic dusunmedik cunku tamamen rahim filmine odaklandim ben biraz korkuyorum
eslemcim yaa belirtilerin adet belirtisiymiş demek ki( Çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum. Sen inançlı birisin sakın inancını kaybetme. Rabbbim bir gün gönderektir bebeğini. Bence sen eşine takviye yap aktardan güzel bir karışım hazırlatın yesin. Sen de hayıt suyu iç istersen bi dene bakarsın olur. Her sebebe yapışmak lazım dimi.?
evet cnm yaş olarak daha önümde çok zaman var ama yinede 2 sene oldu hamile kalmadım ister istemez beni korku aldı ya hiç olmazsa dieeHer şerde bir hayır vardır... Sen hayırları hayatına sokmaya devam et sonuçta sen kazanacaksın canım
eslem üzüldüm bu duruma ama ya azim demeye devam edeceğiz. Eninde sonunda olacak, hayırlı zamanda hayırlı şekilde karşımıza çıkacak bebeklerimiz... Senden bayağı bir büyükmüşüm yaş olarak, en azından senin önünde deneme için zaman daha fazla... Ben otuzuma yaklaşıyorum
evet cnm zaten belliydi çünkü çok karnım ağrıoduu cnm hayıt suyu nasıl bişi adetliyken içiliomuu bide eşim nasıl bi karışım alıcak aktardan kii adı ne onunneslemcim yaa belirtilerin adet belirtisiymiş demek ki( Çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum. Sen inançlı birisin sakın inancını kaybetme. Rabbbim bir gün gönderektir bebeğini. Bence sen eşine takviye yap aktardan güzel bir karışım hazırlatın yesin. Sen de hayıt suyu iç istersen bi dene bakarsın olur. Her sebebe yapışmak lazım dimi.?
evet cnm sabah çok kötüydüm bide akşam eşim canımı sıkmıştı buda üstüne geldi daha beter oldumm eşim öğlen yemeğine gelio 12 de o gelene kadar uyumuşum zor uyandım zilee daha bu saat oldu hiç bişi yemedimm cnm bişi istemioo ne kötüymüş yaa allah düşmanıma b,ile evlat hasreti çektirmesinnüzülme canım ilk günler insan çok kötü oluyor ama sonra normale dönüyorsun gerçi üzme demek boş
insan elinde değil üzmemek
inşallah bu önüzdeki ay başarırız ve annenlik denen o güzel duyguyu bizde tadarız
dkk cim sen nsılsın canım moralin bozuktu iyi misn şimdi?
rüyacan nerelerdesin sennn canımm??
yeşilcik sen hayıt suyu kullanmış sanırım nasıl kullandın tadı ve kokusu çok kötü bidemi bulandırdı kusacaktım nerdeyse
kutunun üstünde suyla karıştırıp için diyor sen nasıl kullanmıştı anlatırmısın
evet cnm yaş olarak daha önümde çok zaman var ama yinede 2 sene oldu hamile kalmadım ister istemez beni korku aldı ya hiç olmazsa diee
evet cnm zaten belliydi çünkü çok karnım ağrıoduu cnm hayıt suyu nasıl bişi adetliyken içiliomuu bide eşim nasıl bi karışım alıcak aktardan kii adı ne onunn
evet cnm sabah çok kötüydüm bide akşam eşim canımı sıkmıştı buda üstüne geldi daha beter oldumm eşim öğlen yemeğine gelio 12 de o gelene kadar uyumuşum zor uyandım zilee daha bu saat oldu hiç bişi yemedimm cnm bişi istemioo ne kötüymüş yaa allah düşmanıma b,ile evlat hasreti çektirmesinn
evet cnm erkenden geldilerr inş. sen olursun bu ayda rahim filine gerek kalmaz cnmm korkma filmden 5 dkkada bitiyo bebeğin için katlancaksın cnm eğer aletler yeniyse çok acı olmuyomuş zatenn
evet cnm yaş olarak daha önümde çok zaman var ama yinede 2 sene oldu hamile kalmadım ister istemez beni korku aldı ya hiç olmazsa diee
evet cnm zaten belliydi çünkü çok karnım ağrıoduu cnm hayıt suyu nasıl bişi adetliyken içiliomuu bide eşim nasıl bi karışım alıcak aktardan kii adı ne onunn
evet cnm sabah çok kötüydüm bide akşam eşim canımı sıkmıştı buda üstüne geldi daha beter oldumm eşim öğlen yemeğine gelio 12 de o gelene kadar uyumuşum zor uyandım zilee daha bu saat oldu hiç bişi yemedimm cnm bişi istemioo ne kötüymüş yaa allah düşmanıma b,ile evlat hasreti çektirmesinn
evet cnm erkenden geldilerr inş. sen olursun bu ayda rahim filine gerek kalmaz cnmm korkma filmden 5 dkkada bitiyo bebeğin için katlancaksın cnm eğer aletler yeniyse çok acı olmuyomuş zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?