batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canim rahik filminin dusukle alakasi ki eslemde dusuk yapmadi ama rahim filmi cektirdi bende yapmadim ama gecen ay banada rahim filmi verdi bu ay da olmazsa cektiricem

evet canım bende böyle biliyorum yani zaten gebelik olsa düşük olsa tüp açık olurki rahim filmine gerek yok...ayrıntılı konuşucam neden rahim filmine gerek duymadığını..telefonda nekadar konuşsamda anlayamam sonuçta diye üstelemedim...

canim rahik filminin dusukle alakasi ki eslemde dusuk yapmadi ama rahim filmi cektirdi bende yapmadim ama gecen ay banada rahim filmi verdi bu ay da olmazsa cektiricem

bende öyle biliyorum çok araştırdım formda 1 sene olmayan herkesin doktoru istiyo genelde ayrıntılı konuşucam gittiğim zaman şaşırdım gerek yok deyince...

esloşum nerelerdsn sennnn hosgeldn ozledk seni bu arada bugün adetimin son günü ama 2gündür kasiklarmda batma oluyodu bende test yaptım sonuç tabiki pozitif hala gülüyorum kendime ne safım yaa

kızz bu akşam çalış hemen boş geçirmee bak demekki sende hemen yumurtluosunn benim gibi çalış bol bol bu akşam çalış sabah 6 da falan spermler çok kuvvetli oluyomuş sabah yine çalış kız

bu arada nie saf dedin kendine anlamadım kız orayıı :44::44::44::44:

hay ben ne deyim ki kendime telden yazmıştım negatif yazacagm yerde pozitif yazmışm, ben gebelik testi yaptım owulasyn testi yapmadim o yüzden saf dedim kendime hamilelik dusundugum için, negatif çıktı ya gülmekten yanlış yazmışm daha adetm bugün bitti sayılır leke geliyo az az ama kasik ve karin agrilarim var daha tam bitmeden yumurtluyablr miyim ki ayy akşam bi de ovu testi yapiym dimi

kız allah seni ne yapmasın bende dedim ovu testi yaptıda pozitif gördüü
akşam 8 den önce yap testi cnm 8 den sonra doğru çıkmıomuş öyle yazıodu belki yumurtluosun cnmm ağrın varsa çok bende 3 gündür acaip karın ağrısı çekiorum söylemesi ayıp kabız olmuşum karnım taş gibi hep kan gelio yaparken nie olduki acaba hiç böle olmazdımm

tamam canim 8den önce yaparmda sen bi hastaneye gitsene kan geliyorsa önemli birşey olabilir

kızlar ben bugün kırmızı kartı yedim çok üzgünüm (

off off biz ne zaman göreceğiz şu çift çizgiyi yaa

adetin sökülüyordur canım korkma

malesef canım beyin böyle bir şey işte. biz farkında olmadan şartlandırıyoruz beynizimi bence. o yüzden de adet gecikmesi bile oluyor.ne olursa olsun umudunu kaybetme canım.

selam kızlar

bugün kontrolüm vardı malesef istenen ölcüde olusmamıs yumurtalarım önümüzdeki ay 3.doza çıkıyorum 1den 3e cıkcaz yani hayırlısı bakalım

hadi hayırlısı canım diğer ay senin ayın olur inşallah

ben bugün dayanamadı test yaptım negatif çıktı
45.günüm bugün geç yumurtldığım için yine yumuırtlayamadım heralde bebekten falan değilmiş yani

bir doktora görün bence canım.

bence rahim filmi için illa düşük yada doğum olması gerekmez ki. ben hiç hamile kalmadım ama her gittiğim doktor ki bunların içinde proflar da var mutlaka rahim filmi istediler. ayrıca ovulasyon testlerine ben de 8. gün başlıyorum. mümkün yani o gün çatlaması.zaten her doktor diğerini kötülüyor malesef. ama eski doktorun da yumurta takibi yapmalıydı ilacı verip yollamamalıydı. ben sırf bu yüzden hormonlarımı bozdum.kısacası rahim filmi çektir ve ovulasyon testleriyle yumurtlamanı takip et tatlım.

ziyan olasıcalar diyesi geliyor insanın yazıklar olsun yaa çok üzüldüm ben

yüksek müsadenizle oha diyebilirmiyim şimdi daha çok sinirlendim

kizlar bugün adetimin sonu gibi bişey çok az lekeler şeklinde oluyor yarın tamamen biter herhalde ama benim 2gündür kasıklarimda ara ara batmalar oluyo gebelik testi negatif çıktı pozitif çıkması beklenilemezdi zaten biraz önce de ovu. testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek yumurtlama olsa bile bu kadar erken olur mu

kııııız esleeeeeeeeem huuuuuuu ordamısın geçen gün sormuştum sana varsa yasin alabilirim diye cevap vermedin varsa bugün alabilirim 2 tanew birde kime olduğunu söylersen sevinirim canım haber bekliyorum

yok cnm ben hamile değilim daha adetime 4 gün var adetime bebeğin doğum tarihini siteden hesaplayabiliosun cnm

hım altta bebeğin gelişimi yazıyor bende hamilesin diye düşündüm yanlız ben cesaret edemezdim yazmaya çünkü sonunun hayal kırıklığı olmasından korkarım ve çok üzülürüm

kııııız esleeeeeeeeem huuuuuuu ordamısın geçen gün sormuştum sana varsa yasin alabilirim diye cevap vermedin varsa bugün alabilirim 2 tanew birde kime olduğunu söylersen sevinirim canım haber bekliyorum

eslemciğim ben özür durumuna düştüm neticede 10 günü geçti ben de alabilirim yasin

kızlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra kaç saat içinde yumurtalar çatlıyor[biraz bilgi verseniz bu ay bende alacamINDENT][/INDENT]

tamam canim 8den önce yaparmda sen bi hastaneye gitsene kan geliyorsa önemli birşey olabilir
cnm ya ne biliyim yaparken zorlanıorum ya ondandır heralde geçmezse giderim artık
yüksek müsadenizle oha diyebilirmiyim şimdi daha çok sinirlendim
kız gerçek bu yaa çok kötü olmuştum duyduğumda tüylerim diken diken olmuştuu
cnm silik çıktıysa daha yumurtlamıosun ama silik de olsa sen değerlendir bu günü adetin bittiyse tabii
cnm tamm al 2 tane swwtyninkiler bitmedi daha yazıorum senii
hım altta bebeğin gelişimi yazıyor bende hamilesin diye düşündüm yanlız ben cesaret edemezdim yazmaya çünkü sonunun hayal kırıklığı olmasından korkarım ve çok üzülürüm
cnm inş. hayal kırıklığı olmıycak
eslemciğim ben özür durumuna düştüm neticede 10 günü geçti ben de alabilirim yasin
tmm cnm okuyunca haber ver kaç tane okuduğunu
kızlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra kaç saat içinde yumurtalar çatlıyor[biraz bilgi verseniz bu ay bende alacamINDENT][/INDENT]

24-48 saat içinde die okumuştum cnmm

kızlar bugün 3. gün ve kasıklarım hala ağrıyo özelliklede gece sol kasığımda hissettim ağrıyı adet ağrısı gibi aynı sizce ne olabilir

niye kimse yok yaaaaa nerdesiniz kızlaaaar

Kızlarrrrrr nerelerdesiniz kaç gündür olmuyor ama öyle
ben az önce doktordan geldim bahsetmiştim daha önce bu adet çok farklı geçiyor kanama bi oluyor bi duruyor kısten korktum ama çok şükür yokmuş
doktor kanama yine kesilirse yarın gel kandan gebelik testi yapalım dedi eger öyle devam ederse normal degil dedi ya hamile olabilirsin yada düşük olabilir dedi

inşallah hamilesindir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…