kızlar ben bugün kırmızı kartı yedim çok üzgünüm(
Slm kızlar
bende kırmızı kart yedim keyfim hiç yok bunalıma girdim
Cumartesi öğlen kanam oldu kesildi sonra çamur gibi bişeyler geldi dünde öyle devam etti ama bu sabah kanama tamemen başladı ilk defa öyle oldu nedenini bilen var mı kızlar :18::18:
Çok fazla yemek yeme ama bol bol oda sıcaklığında su iç. takribi 2litre kadar. Bir bebeğin anne vücuduna tutunabilmesinin 1. numaraları yardımcısı sudur.. Sonucunu yaz buradan bize de
stresten dolayı sökülememiş olabilirsin canım bu durumu yaşayan arkdaşlardan biliyorum.
Kendini üzme önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırsın. Eşine ve kendine takviye bişeyler yap
Batın bugün müydü blue cim??
Önümüzdeki ay çalışmalara devam edersiniz ve inşallah bebiş gelir
Kizzzzlllaaaaaarrrr k.bakmayin bayadir giremedim eslemcim tam o gun sana cevap yaziyordum bilgisayar bozuldu internet gitti hepsi ust uste geldi eslemcim sen faceden yazmissin ama esim acikmis ben degildim o kus falan degiliz kiz simdide bi wifiden baglandim inteneti tekrar baglicaklarmis artik ne zaman gelirler bilmiyorum yesilcik hamileymis galiba esim soyledi sen yazmissin
tşk ederim kapıda ödeme varmı.ara ara yazılanları okuyorum inanınkki heycan yapıyoruz bende bu ay tutmuştu ama kimyasal gebelikti cuma günü sonlandı temizlenince yummurtlama dönemini fark edemeyebilirim diye bu ayda bunu kulanacam.eslemcim sen gebe değilsin demi bir kaç yerde sormuşlar sana açıkcası bende merak ettimyazının altında bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyor
Kizzzzlllaaaaaarrrr k.bakmayin bayadir giremedim eslemcim tam o gun sana cevap yaziyordum bilgisayar bozuldu internet gitti hepsi ust uste geldi eslemcim sen faceden yazmissin ama esim acikmis ben degildim o kus falan degiliz kiz simdide bi wifiden baglandim inteneti tekrar baglicaklarmis artik ne zaman gelirler bilmiyorum yesilcik hamileymis galiba esim soyledi sen yazmissinhadi hayirli olsun benim de bakalim 9 gun kaldi haberdar ederim ben seni canim hadi optum kocamaaaaannnn
kızlar esra erola bi kız çıktı şimdi görme engelli doğuştan annesi hamileyken düşsün diye hap içmiş ondan dolayı kör olmuş çok üzüldüm yaa nasıl bi annedir bu nasıl bi insannasıl kıyıyosun o cana ki bide hiç arkasında durmuyolarmış dışlıyolarmış sürekli engelli diye rabbim yardımcısı olsun çok üzüldüm
malesef böyle olaylar çok canım zamanında banada yapılmış ilaç içmeler karnına kayayla vurma vs. e ne yapsın haklı tabi 6 çocuğa bakabilmiş ama 7. zor gelmiş ama ben inatçıymışım o zamandan düşmemişim e tabi baktıki olmuyo doğmuşum zaten 7 aylıkken sonra hastanede bırakıp kaçmak istemişler oda olmamış niye ? çünkü şimdiki ailemin çocukları olmadığı için bize ver madem istemiyosun demişler eeee hazır kurtulma yolu açılmış hemen vermişler beni kurtulmuşlar şimdi de beni görünce öyle bir sarılıyolarki sanarsın yeniden içine sokacak yok öyle paşaaaaaam doğuran değil büyüten anadır eh bende de iz bırakmadı bıraktıııı gözlerim doğuştan problemli miyop ve astigmat var kemiklerim çok kuvvetli değil özellikle bilek kısımlarım biraz fazla iş yapsam çay kaşığını kaldıramaz oluyorum amaaaa canım öle işte anayız diye gezen çoooook
slm kızlar hepinize bişey sormak istiyorum kafam çok karıştı ...1 seneden fazladır gittiğim doktorum bu ayda olmassa rahim filmi çekileceksin dedi ben pek tatmin olmadım çünkü 1 sene gittim geldim prolaktin sorunum olduğu halde birkere bile bana git kan testini yaptır bi bakalım demedi hep ben yaptırdım sonuçlara bakma gereği bile duymadan ben değerleri söyleyince hep tamam ilaca devam dedi durdu...ve bugün regl oldum yinebi arkadaşıma durumu anlattım bana bi doktor önerdi adam işinin ehli bi doktormuş..aradım anlattım durumu kan tahlillerimi yaptırıp size gelicem dedim ayın 25 ine gün verdi bende hocam benim yumurtam erken çatlıyo adetin 8.günü 2 aydır doktorum böyle söylüyor dedim...hayır öyle bişey olamaz seni yanlış yönlendirmişler dedi,daha sonra rahim filmi istediğinide söyledim adam şaşırdı sen daha önce düşük veya doğum yaşadınmı dedi hayır dedim ozaman rahim filmine falan gerek yok sen 25 inde gel bana ben sana neyin var söyliycem dedi...buarada para düşkünü yada tecrübesiz bi doktor değil profösör kendisi ve çok kendinden emin konuştu bunları hatta hocam ben yarın gelsem dediğimde niye 2 kere muayene parası verceksin canım 25 inde gel yumurta takibinide yapim dedi...şimdi ben bu işden bişey anlamadım yani ben yanlış yumurta takibi sonucu 2 aydır yanlış günlerdemi ilişki yaşıyodum bide bu doktor acaba neden rahim filmine gerek yok dedi...bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?