batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Bebek icin testten baska bisey yapmiyolar mi takip falan etmyorlar yumurtaliklarini

hayır canım sadece test yaptırıyorlar testlere göre durum değerlendirmesi yapıyorlar

Canim druna saygim var ama yumurtalikta leke veye kist varsa bu kanda cikmiyo ki ben yengemin 20 sntim kisti varmis her seferinde dr biseyin yok diyomus sonra kadin acile gidiyi ve direk ameliyat oluyo bu yuzden utrasyon muayenesi cok onemli bana gore

yok canım mutlaka ultrasonla bakar da her ay gel yumurta takibi yapalım demedi. doktorum şehir dışındaydı ve bu kahverengi lekelenmeden haberi yok.duysa hemen gel der. ama ben hemen gidemem uzağım merkeze. yarın şansımı yakın bir ilçedeki devlet hastanesinde deniycem tatmin olmazsam o zaman doktoruma giderim.1 kez daha olmuştu kahve leke ama o 2 adet arasıydı ve ilaç vermişti. kist geçmişti.

Canim insallah biseyin yoktur ya allah kadinlari her sekilde siniyo adetle bebekle esle herseyle siniyanda o dermanini verende o

Günaydın kızlarrrr ne var ne yok bakalım..

İyiyim canım ben de ne olsun haftasonu iş güç bitmiyo uğraştım durdum. Senden de güzel haberler alırız inşallah bu ay. Bana geçen ay içimden bi ses test yap test yap diyip duruyoduu yapıyodum negatif çıkıyodu Ama bat geçince silik çizgiyi görmüştüm. İçindeki seslere güven canım umarım seni yanıltmazlar

Eslemcim çok erken yapmışsın testi sen bat ı bekle o zaman çıkan sonuca güven. canını da sıkma elişlerini de yap tembellik yapma

çok sağol canım.ben de de yumurta kalite sorunu var. sanırım benim durum da seninkiyle aynı. yarın gittiğim doktor bakalım ne diyecek.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bu gün için randevu almıştım... Bu hafta yumurtlama haftam ve ben de eşimde gerçekten özen gösteriyoruz bu ay için...
eşime one a day men vitamin ve keçiboynuzu kürü yapıyorum..kendim de çörek otu bal yiyorum..Ovu test ile yumurtlama takibi yapıyorum. Gerisi Allah ın takdiri. Sizden isteğim bu gün doktora neler sormalıyım bana yazın? Özellikle yumurta konusunda daha önce doktorlarıyla görüşmüş olanların tavsiyesine ihtiyacım var...
kist olup olmadığını sorucam
yumurtamın görünüp görünmediğini sorucam başka neler sormalıyım?

evet canım oluyordu oyüzden pek şüpelenmiyorum zaten belirtide yok
ama son 3 aydır ilaç kullanıodum 30 günde bir oldum bu ay içmedim ondan bozuldu galiba hamile değilimdir

canım eğer adet düzensizliği yada korunmak için herhangi bir ilaç kullanıldığında ve bırakıldığında vücut tepki gösteriyo ve düzensizlik tekrar başlıyo bende yıllar önce düzensizlik için kullanmıştım bırakınca yine denge bozulmuştu ama sonra düzeldi özellikle evlendikten sonra ilk doğumumdan sonrada korunmak için yıllarca iğne vurundum şimdi korunmayı bırakalı 1 seneye yakın oluyor ama bu tür hap ve iğnelerin koruması bıraktından sonra ortalama 9 ay daha sürermiş o nedenle seninde muhtemelen öyle birşey ama hamilelikten şüpheleniyosan yada belirti felan varsa bir test yap derim her ihtimale karşı

geçmiş olsun canım inşalllah tekrardan hamiş olursun, bu arada bizim için kimyasal gebelik hakkında bilgi verebilir misin bayadır duyuyuorum bu forumda
Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonucu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendine düşükle sonuçlanmasıdır.her hangi bir takip gerektirmiyor araya zaman girmeden gebelik düşünelebilir

kısmet olursa bu ay tekrar oluşur inşalah ama çok kafaya takmamak gerek hormonlar etkileniyor çünkü

eskiden zaman su gibi geçerdi şimdi batı beklerken dakikalar saat gibi geçiyor (( son 6 gün (( inşallah adet olmamda bebiş müjdesi alırım Allahım Amin ((

yeşilciğim teşekkürler, bende öyle yapıyorum içimdeki sesler bu ay hep güzel hissettirdi beni :)
sana sormak istediğim birşey daha var, çalışmalardan sonra herhangi birşey hissettinmi ??
yani döllenme hissedilebiliyor mu acaba? ya da bir belirti filan oluyormu ağrı gibi neblym işte?

canım ben tam ne gün yumurtladığımı bilmiyorum çünkü bi 13. gün şeffaf akntım geldi sonra 15. gün acayip bir karın ağrısı ve yine o akıntıdan geldi. Belki o gün döllenmiştir bilemiyorum. Ama 15. günden sonra sürekli bi karın ağrısı kasıkta batmalar oluyodu.Sürekli adet olcam diye diye geziyodum ama olmadım. Ağızda kuruluk oluyodu ( bi de ben oruç tutuyodum ondan sanıodum ama değilmiş) . Akıntım bat a kadar yok gibi bişeydi battan sonra az az gelmeye başladı. Göğüs ağrılarım da çook az vardı şimdi kalmadı diyebilirm.BÖyle işte canım. :))

Kizlar mrb benimde yumurtlama gunum bittikten sonra goguslerimde agri sizi olmaya basladi karnim kasiklarim agrimaya basladi belim agriyor Gidip geliyor ve goguslerim koltuk altimdan agriyor bende umitlendim 7 gun var daha adetime hayirlisi olsun insallah bebisim geliyordur
Sizce de oylemidir

benimde tarihim bu cumartesi ve aynıııııı belirtiler bende de var inşallah hamileyizdir İnşallah... şuan hayatta hiçbirşeyi bundan çok istemiyorum...
bu 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum (( dipteyim sondayım depresyondayım... sadece yemek yiyip uyuyorum ((
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...

belirtilerin psikolojik değilse, hamilelik gibi şimdi 1 hafta geçmek bilmez sana.. hadi bakalım

benim bat 27 ocak ama akşamdan beri kasıklarım ağrıyo ara ara sanki adet olacakmışım gibi noluyo acaba içimde çok merak ettim

Çok fazla yemek yeme ama bol bol oda sıcaklığında su iç. takribi 2litre kadar. Bir bebeğin anne vücuduna tutunabilmesinin 1. numaraları yardımcısı sudur.. Sonucunu yaz buradan bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…