klomen demeeeeeebeni bitiren oooo. ben klomenden sonra hormonlar tavan yapınca gittim benim doktora ( başka bir doktor vermişti klomeni) FSH34 çıktı o da menapoza giriyor sanmış beni çok şükür düştü değerlerim ama hiç yumurta takibi yapmadı :44:
Bebek icin testten baska bisey yapmiyolar mi takip falan etmyorlar yumurtaliklarini
hayır canım sadece test yaptırıyorlar testlere göre durum değerlendirmesi yapıyorlar
Canim druna saygim var ama yumurtalikta leke veye kist varsa bu kanda cikmiyo ki ben yengemin 20 sntim kisti varmis her seferinde dr biseyin yok diyomus sonra kadin acile gidiyi ve direk ameliyat oluyo bu yuzden utrasyon muayenesi cok onemli bana gore
yok canım mutlaka ultrasonla bakar da her ay gel yumurta takibi yapalım demedi. doktorum şehir dışındaydı ve bu kahverengi lekelenmeden haberi yok.duysa hemen gel der. ama ben hemen gidemem uzağım merkeze. yarın şansımı yakın bir ilçedeki devlet hastanesinde deniycem tatmin olmazsam o zaman doktoruma giderim.1 kez daha olmuştu kahve leke ama o 2 adet arasıydı ve ilaç vermişti. kist geçmişti.
Canim insallah biseyin yoktur ya allah kadinlari her sekilde siniyo adetle bebekle esle herseyle siniyanda o dermanini verende o
lütfen benim için de okuyun ben de okurum, sistem hakkında bilgi verilirse daha iyi olur ama,
hangi günler, kimler okuyo, kaçar tane vs ben de okumaya çalışırım, hepimiz birbirimize duacı olalım inşallah :)
sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi, yani geçen adet tarihiniz bat olmuyo beklenen oluyo ...
pastayı bende merak ediyodum yahu üzüldüm inşallah sorunlarını halledebilmiştir ?
sen nasılsın yeşilcik ? ben de bu aydan çok ama çok ümitliyim, şubatın ilk günlerinde durum netleşicek ve umarım hayırlı haberle
kızlar swwtynin 36 tane oldu yasini ben bu ara pek giremiycem işlerim var birisi takip edebilirse sevinirim kızlarr bu gün test yaptım erken gebelik testi negatif çıktıı biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim daha adetime 5 gün var belki ondan çıkmamıştır cuma günü adet olmam gerekio eğer olmazsam cumartesi yapıcam tekrar bana dua edin bol bol bu ayda üzülmek istemiorum rabbim isteyen herkesede banada bu ay evlat nasip etsin inş. bu gün 10 yıldır bebek isteyen bi tanıdığımızın güzel haberini aldım hamileymiş çook ama çok sevindim ini. rabbim beni o kadar bekletmez bu ay nasip eder kızlarr
Canim hic cylo progynova kullandin mi ben bu ay sogan suyu iciyorum insallah bebekte olmazsa duzenli adet olayim diye dua ediyorum cunku esimin gozunde sorun bende gibi oluyo duzensiz adet oldugum icin zaten fazla da bebek istiyo gibi degil tek isteyen ve ugrasan benim su an
çok sağol canım.ben de de yumurta kalite sorunu var. sanırım benim durum da seninkiyle aynı. yarın gittiğim doktor bakalım ne diyecek.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
evet canım oluyordu oyüzden pek şüpelenmiyorum zaten belirtide yok
ama son 3 aydır ilaç kullanıodum 30 günde bir oldum bu ay içmedim ondan bozuldu galiba hamile değilimdir
Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonucu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendine düşükle sonuçlanmasıdır.her hangi bir takip gerektirmiyor araya zaman girmeden gebelik düşünelebilirgeçmiş olsun canım inşalllah tekrardan hamiş olursun, bu arada bizim için kimyasal gebelik hakkında bilgi verebilir misin bayadır duyuyuorum bu forumda
Günaydın kızlarrrr ne var ne yok bakalım..
İyiyim canım ben de ne olsun haftasonu iş güç bitmiyo uğraştım durdum. Senden de güzel haberler alırız inşallah bu ay. Bana geçen ay içimden bi ses test yap test yap diyip duruyoduu yapıyodum negatif çıkıyoduAma bat geçince silik çizgiyi görmüştüm. İçindeki seslere güven canım umarım seni yanıltmazlar
yeşilciğim teşekkürler, bende öyle yapıyorum içimdeki sesler bu ay hep güzel hissettirdi beni :)
sana sormak istediğim birşey daha var, çalışmalardan sonra herhangi birşey hissettinmi ??
yani döllenme hissedilebiliyor mu acaba? ya da bir belirti filan oluyormu ağrı gibi neblym işte?
Kizlar mrb benimde yumurtlama gunum bittikten sonra goguslerimde agri sizi olmaya basladi karnim kasiklarim agrimaya basladi belim agriyor Gidip geliyor ve goguslerim koltuk altimdan agriyor bende umitlendim 7 gun var daha adetime hayirlisi olsun insallah bebisim geliyordur
Sizce de oylemidir
Kizlar mrb benimde yumurtlama gunum bittikten sonra goguslerimde agri sizi olmaya basladi karnim kasiklarim agrimaya basladi belim agriyor Gidip geliyor ve goguslerim koltuk altimdan agriyor bende umitlendim 7 gun var daha adetime hayirlisi olsun insallah bebisim geliyordur
Sizce de oylemidir
benimde tarihim bu cumartesi ve aynıııııı belirtiler bende de var inşallah hamileyizdir İnşallah... şuan hayatta hiçbirşeyi bundan çok istemiyorum...
bu 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum(( dipteyim sondayım depresyondayım... sadece yemek yiyip uyuyorum ((
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?