yaaa bana bişeyler oluyo ben adet olcam diye bekliyorum yani öyle bi ağrım var ve günüme 4-5 gün var ama bugün 2 konuda delirdiiimmmmm =(((
bir;aynaya baktığım da alt kirpiklerimden 3-4 tanesi yoktuuuu gitmiş kopmuşmu dökülmüşmü ama boşşş(((
iki;göğüslerimde hiç birşey yoktu dün başladı buda.. aşırı kaşınıyor uçları. tırnaklayacam nerdeyse offf
Canim kirpik dokulmesi hakkinda bi bilgim yok ama gogus uclarinin kasinmasi hamilelik belirtileri arasinda diye biliyorum insallah hamilesndir
Kızlar bugun öğlen akıntıyla berarer pembe kan geldi
Sonra kesildi akşam 8 gibi sancım çok fazlaydı söküldüm sandım kananma başldı tuvalete gidip kontorol edemedim önlemimi almıştım zaten ama saat 10 giibi baktım ki çamur gibi bişey gelmiş büyük ihtimalle yarın sökülürüm anlıcağınız hasta oldum
Hiç keyfim yok sinirlerim çok bozuk niye olmadı yine tutmadı
nasrettin hoca gibi ya tutarsa diye her ay bekle elleer yine boş kalsın olacak şey mi allah'tan sabır istiyorum kafayı yiyecem artık yaaa
2gün önce iki arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim
biri bebek istemeye başlıyalı iki ay oldu ve hamile kaldı
diğer arkadaşım istemediği halde hamile kalmış
bense 4 yıldan beri boşa kürek çekmekten başka bişey yapamadım
Allahım sen sabır ver bana
Duanıza bende katılabilirmiyim ? Yeni üye oldum da . Çok güzel bir etkinlik . Rabbim bunu başlayanlardan ve okuyanlardan razı olsun inş . Cümlemizin gönlüme göre versin . Selam ve dua ile . Hayırlı cumalar :)
evet bat adet tarihi oluyor canım bende burda öğrendim
hakkında hayırlısı olsun bizde bebek istiyoruz
rabbim kucağımız boş bırakmaz inşallah
canım onun sorunları vardı o yüzden bizim sayfalara takılmıyo ama başka sayfalarda takılıyor.
kızlar swwtynin 36 tane oldu yasini ben bu ara pek giremiycem işlerim var birisi takip edebilirse sevinirim kızlarr bu gün test yaptım erken gebelik testi negatif çıktıı biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim daha adetime 5 gün var belki ondan çıkmamıştır cuma günü adet olmam gerekio eğer olmazsam cumartesi yapıcam tekrar bana dua edin bol bol bu ayda üzülmek istemiorum rabbim isteyen herkesede banada bu ay evlat nasip etsin inş. bu gün 10 yıldır bebek isteyen bi tanıdığımızın güzel haberini aldım hamileymiş çook ama çok sevindim ini. rabbim beni o kadar bekletmez bu ay nasip eder kızlarr
eslem hayırdır ne işlerin var bakalım?ve ne kadar sürecek işlerin?sensiz olmaz
teste de moralini bozma beklemekte fayda var, çok erken daha çıkması için....
ayy cnm benim çok teşekkür ederim giricem yine arada yazdıklarınızı okur cvp verama çok vakit geçirmiycem artık çünkü dışarıya elişim var onu yetiştirmeye çalışıom cnm evet teste ilk bi moralim bozuldu ama daha dediğin gibi çok erken cuma günü belli olur artık dua edin banaa
Hosgeldin canisi bende daha erken test icin hatirlarsan petekte oyle olmus ilk hassaska yapmis cikmamis sonra bi kacgun gecmis ucuzlarla yapmis cik.is uzulmu yani
inş. cnm yaa aslında yarın yapıcaktım sabredemedim bu gün yaptımm adete 1 hafta kala çıktığını iddia ediolar ama doğru peteğinde öyle olmuştu artık cumartesi ak koyun kara koyun çıkar canımm inş. ak olur da
Oy ya kiyamam ben sana bizler cok sabirsiz anneleriz bak olacak bizimde melegimiz hatta ilk buraya yazacagiz kizzzlarrrr test pozitifff hamileyimmm diye seni bilmem ama ben boyle yapacam sabahin korunde yazacam insallah tabi
slm kızlarr nasılsınız bakayım görüşemeyeli. ben denizli merkeze gitmiştim hafta sonuna. 4,5 gündür kahverengi lekelenme başladı. hareket ettikçe lekelenme oluyor. doktora gideyim dedim bugün. sanki sözleşmiş gibi bütün özel hastanedekilerin ve özel muayenedeki doktorların hiç biri yoktu. gidemedim doktora. içim içimi yiyor. niye böyle olmuş olabilir kızlar var mı bu durumu yaşayan yada duyan? yarın bulunduğum yere yakın devlet hastanesine gideceğiz kokruyorum ya :18:
cnm benimde bu ay öyle olmuştu hep siyah kahve akıntı gelmişti sökülemiosun belki ondandırr
slm kızlarr nasılsınız bakayım görüşemeyeli. ben denizli merkeze gitmiştim hafta sonuna. 4,5 gündür kahverengi lekelenme başladı. hareket ettikçe lekelenme oluyor. doktora gideyim dedim bugün. sanki sözleşmiş gibi bütün özel hastanedekilerin ve özel muayenedeki doktorların hiç biri yoktu. gidemedim doktora. içim içimi yiyor. niye böyle olmuş olabilir kızlar var mı bu durumu yaşayan yada duyan? yarın bulunduğum yere yakın devlet hastanesine gideceğiz kokruyorum ya :18:
yok canım ya. adetim hiç olmadığı kadar yoğun geldi. normalde 5.gün banyo yapardım biterdi. bu kez 7 gün falan sürdü adet bitimi kahverengi leke olur ben de takmamıştım ama bugün adetin 11. günü :26:
Canim belki bebek vardir cunku hareket ettikce geliyo diyosun adet olmus olsan kahverengi de olsa oturdugun yerde bile gelmesi lazim belki baska biseyde olabilir bence de doktora gozukmen gerek tatlim
kızlar swwtynin 36 tane oldu yasini ben bu ara pek giremiycem işlerim var birisi takip edebilirse sevinirim kızlarr bu gün test yaptım erken gebelik testi negatif çıktıı biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim daha adetime 5 gün var belki ondan çıkmamıştır cuma günü adet olmam gerekio eğer olmazsam cumartesi yapıcam tekrar bana dua edin bol bol bu ayda üzülmek istemiorum rabbim isteyen herkesede banada bu ay evlat nasip etsin inş. bu gün 10 yıldır bebek isteyen bi tanıdığımızın güzel haberini aldım hamileymiş çook ama çok sevindim ini. rabbim beni o kadar bekletmez bu ay nasip eder kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?